çok haklısın canım.bilinçli birisin zaten sen ütopya diyorsun ama 50 yi de görürsün.sadece sabır işi bu iş bazen gözümde çok büyüyor sonra kendi kendimi telkin ediyorumBen de dahil çevremdeki kimse alışık değil ya bu hallerime o yüzden alayımız gözümüzde büyütüyoruz aslinda çok haklisin.
Taktım. E yaş geçiyor metabolizma yavaşlıyor. Önünü almakta fayda var diyorum. Rahat hissetmiyorum. Sonra hepten bunalıma girerim ben. :))
Öyle mi dersin bana biraz fazla gelmistik nedenseeCanım nesi kaçmış gayet Güzel menün.
Yasa kaptanimTabii ki de nefsimizi köreltecek kadar yiyeceğiz. Günde 2 baklava 2 bayram şekeri benden size izin. Fazlası sizi daha fazla mutlu etmez hedefinizden uzaklaştırır.
Kavurma yiyebilirsiniz et serbest zaten. Tabii yarım ekmek arasına koymayın:))
Ayynen öyle kaptanim fazla kolon yok sonon bogon yo yoron dovom edorsonMidem ağrıyor fazla yiyemiyorum teşekkür ederim diyeceksin. Diyetteyim dersen amann bişey olmaz bu gün ye yarın devam edersin. Fazla kilon da yok yaa rahat ol diye sabote etmeye kalkıyorlar yoksa :))
Kacirsanda sporla baya dengelenmiş gibisin bence süper :)Kızlar kusura bakmayın nolur öldüm bu akşam yorgunluktan menümu yazıp yatıyorum
Sabah 07.30
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 çavdar ekmeği
Öğle 12.30
1 paket tuzlu çubuk (yolculuk yaptım bugün çok midem bulandı)
Ara 15.00
Biraz üzüm
Akşam 18.30
5 tane yaprak sarma
1 tabak taze fasulye
1 dilim karpuz
Spor : 45 dk koşu
400 bölgesel hareket
Su : 3lt
Bugün kaçırdığımın farkındayım yarın daha güzel bir menü olcak inşallah
İyi geceler canlarim
2,3 tu sanirjnKaç canım insülin direncin de bakem ona göre değerlendirelim seni. :))
45 dk lesilie bitiriyor zaten 35 dk zumbayi nasıl yaptın braawwo menunde güzelmişMenüm
12'de: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 domates , 1 dilim çavdar ekmeği
15'te: 1 armut
20'de 3 yemek kaşığı patlıcan yemeği , 2 dilim çavdar ekmeği , 1 kase cacık
Su: 2 lt
Spor: 35 dk zumba 45 dk leslie
Güzel menü tebrik canimHerkese selam, Sabah 4 zeytin bir iki catal yumurta bir kase yogurt,ogle hicbirsey ,Aksam Kisir bir tabak ekmeksiz , Misafirlere yaptigim tavuk gogsu ve kurabiyenin tadina bile bakmadim........ Cook sukur,,
Aslinda çok bir kaçırmada yokKacirsanda sporla baya dengelenmiş gibisin bence süper :)
5 in altna insulin direnci olmaz ki kim dedi sana2,3 tu sanirjn
Ah şöyle vicdan da çekmesem çok güzel olcak :)Kacirsanda sporla baya dengelenmiş gibisin bence süper :)
Rakibim nerdesin sen yahuu :)Kızlar kusura bakmayın. Kızkardeşimin ev yurt işlerini koşturuyorduk. Şehir dışındaydım. Yeni geldim. :)) ve tabiki 2 gündür no diyet. Allah'm uyamadım. Yani 1 öğün hep gitti.(
Ohhhhh maşallah hadi asyaaa göster kendinioğlan bir yatsa varya ev birbirinin içinde bugün spor yapamicam kızlar temizlik yapıcam.hatta cam da silmem lazım artık bayrama bişey kalmadı.araya 30 dk zumba sıkıştırabilirsem ne ala
Yine patlıcanAfiyet olsun spor da var ohhh
45 dk lesilie bitiriyor zaten 35 dk zumbayi nasıl yaptın braawwo menunde güzelmiş
Ben normalde her gün zumba yapıyordum alıştım artık çerez gibi gelmeye başladı sonradan leslie'yi ekledim. Biraz zorluyor ama aksatmamaya çalışıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?