Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

çok haklısın canım.bilinçli birisin zaten sen ütopya diyorsun ama 50 yi de görürsün.sadece sabır işi bu iş bazen gözümde çok büyüyor sonra kendi kendimi telkin ediyorum

oğlan bir yatsa varya ev birbirinin içinde bugün spor yapamicam kızlar temizlik yapıcam.hatta cam da silmem lazım artık bayrama bişey kalmadı.araya 30 dk zumba sıkıştırabilirsem ne ala

Yasa kaptanim kaptan dediğin böyle olur iste

Midem ağrıyor fazla yiyemiyorum teşekkür ederim diyeceksin. Diyetteyim dersen amann bişey olmaz bu gün ye yarın devam edersin. Fazla kilon da yok yaa rahat ol diye sabote etmeye kalkıyorlar yoksa :))
Ayynen öyle kaptanim fazla kolon yok sonon bogon yo yoron dovom edorson

Kacirsanda sporla baya dengelenmiş gibisin bence süper :)

45 dk lesilie bitiriyor zaten 35 dk zumbayi nasıl yaptın braawwo menunde güzelmiş

Herkese selam, Sabah 4 zeytin bir iki catal yumurta bir kase yogurt,ogle hicbirsey ,Aksam Kisir bir tabak ekmeksiz , Misafirlere yaptigim tavuk gogsu ve kurabiyenin tadina bile bakmadim........ Cook sukur,,
Güzel menü tebrik canim

Kızlar kusura bakmayın. Kızkardeşimin ev yurt işlerini koşturuyorduk. Şehir dışındaydım. Yeni geldim. :)) ve tabiki 2 gündür no diyet. Allah'm uyamadım. Yani 1 öğün hep gitti. (

Kaptaniçemm dün 20 dk yürüyüş yaptım
20 dk bisiklete bindim
Akşamı da çorbayla geçiştirdim
Sadece öğlen tavuklu pilav yemiştim bir tabak o kötü oldu
Kahvaltılarımda hep aynı
Bazen nefsimm hadi küçük bir patates kızart diyor ama uymuyorumm

45 dk lesilie bitiriyor zaten 35 dk zumbayi nasıl yaptın braawwo menunde güzelmiş

Ben normalde her gün zumba yapıyordum alıştım artık çerez gibi gelmeye başladı sonradan leslie'yi ekledim. Biraz zorluyor ama aksatmamaya çalışıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…