Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eminim sen daha iyisini yaparsın canım yaa

Zumba hangisini yapıyorsun
Ayyy ben niye yapamıyorum zor geliyor

Kız valla başta ben de çok zorlandım 15-20 dk zor yapabiliyordum. Ama çok zor değil bir haftaya kadar alışır, üstüne leslie yaparsın benim yaptığım youtube 'da "latin dance aerobic workout" diye geçiyor. 50 dk normalde ama nasıl yapıldığını öğrettiği yerleri filan atladığım için 35 dk kadar yapmış oluyorum

Ben kucuklugumdrn beri yaparim spor. Aslinda bu kadar kilo almamin sebebi de bu sene dogru duzgun spor yapmamis olmam. Amerikanin kuzeyinde, neredeyse kanada sinirinda bi ise basladim gecen sene. O kadar spguk oluyo ki kislari. -25 -30... vicidim alisamadi bi turlu. Kutup ayilari gibi yag bagladim kisin

Baklayi baklava okudum

Abovvv çok soğukmuşşş
Kardeşimde Hüstındaydı orA iyiydi
Vereceksin o kiloları azimli hatunsun maşallah

2 gündür bi düğün bi şehir değişikliği vallaha yıprandım. Kilo aldım. Spor yapamadım. Nasıl üzgünüm sana anlatamam.
Olur öyle şeyler tatlım üzülme üzülmekten ziyade kaklip sporunu yapmalisiin ve menüde tekrar dikkat etmeye başlamalısın yeterli olur zaten

Kizlaaar harika bi spor yaptım bugün dünün acısını çıkarmış gibi hissediyorum ve bütün vicdan azabım da gitti
Ama size katılamadığım için kusura bakmayın ya

Kızlar yarın ameliyat olacağım. Bir süre spor filan yapamayacağım. Birkaç gün girmeyebilirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…