- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Zumba hangisini yapıyorsunBen normalde her gün zumba yapıyordum alıştım artık çerez gibi gelmeye başladı sonradan leslie'yi ekledim. Biraz zorluyor ama aksatmamaya çalışıyorum :))
fesatlandim
Zumba hangisini yapıyorsun
Ayyy ben niye yapamıyorum zor geliyor
2 gündür bi düğün bi şehir değişikliği vallaha yıprandım. Kilo aldım. Spor yapamadım. Nasıl üzgünüm sana anlatamam.Rakibim nerdesin sen yahuu :)
ewet canım bende dört sayfaları senden bi hbr war mı die hızla tarıodum
Ben kucuklugumdrn beri yaparim spor. Aslinda bu kadar kilo almamin sebebi de bu sene dogru duzgun spor yapmamis olmam. Amerikanin kuzeyinde, neredeyse kanada sinirinda bi ise basladim gecen sene. O kadar spguk oluyo ki kislari. -25 -30... vicidim alisamadi bi turlu. Kutup ayilari gibi yag bagladim kisinkelekkarpuz canımmm benim
Rabbim en güzelini bilir
İnşallah hakkında en güzeli seni en huzurlu ne olacaksa o şekilde olsun inşallah
Kafaya takılacak o kadar çok şey var ki
Unut biraz kafandan uzaklaştır
Bu Arada rakipmişiz
Kız ben sana nasıl kafa tutayım
Senin maşallah ın var
Bu arada sen benden birkaç kilo fazlasın ona rağmen iyi spor yapıyorsun
Ben yaparken yağlarım çok engel oluyor
Sen de spor alışkanlık oldu galiba
Baklayi baklava okudumKızlar bugün kahvaltı da bakla yedimm
Akşam da bamya yaptırdım anneme, hem bi kaç günlük yemeğim olsun hem de değişikli yerim diye
Bir de salata yedim yanına roka, kıcırcık tere, taze nane
Yanına bir bardak ayran içtim
Şuan aç hissetmiyorum kendimi ama tatlı istiyor canım
Yuzde 3 di mi kaptan. Eritme beni bi haftadakelekkarpuz 2 haftadır kilo kaybın yok yarışmanın genel kuralları gereği bu hafta mutlaka %30 üzerinde yüzde çıkarman lazım. Çok dikkatli ol canım. Mazeretin var biliyorum ama elinden geleni yapman lazım canım.
zumbaaaBen normalde her gün zumba yapıyordum alıştım artık çerez gibi gelmeye başladı sonradan leslie'yi ekledim. Biraz zorluyor ama aksatmamaya çalışıyorum :))
Yok ya %0.30Yuzde 3 di mi kaptan. Eritme beni bi haftada
Aklınız fikriniz baklavada tatlıdaBaklayi baklava okudum
Abovvv çok soğukmuşşşBen kucuklugumdrn beri yaparim spor. Aslinda bu kadar kilo almamin sebebi de bu sene dogru duzgun spor yapmamis olmam. Amerikanin kuzeyinde, neredeyse kanada sinirinda bi ise basladim gecen sene. O kadar spguk oluyo ki kislari. -25 -30... vicidim alisamadi bi turlu. Kutup ayilari gibi yag bagladim kisin
E bu da çok azmış 200 300 gram vermesi yeterliY
Yok ya %0.30
Aynen aynen.E bu da çok azmış 200 300 gram vermesi yeterli
Olur öyle şeyler tatlım üzülme üzülmekten ziyade kaklip sporunu yapmalisiin ve menüde tekrar dikkat etmeye başlamalısın yeterli olur zaten2 gündür bi düğün bi şehir değişikliği vallaha yıprandım. Kilo aldım. Spor yapamadım. Nasıl üzgünüm sana anlatamam.
hayırdır canım ne ameliyatı?Kızlar yarın ameliyat olacağım. Bir süre spor filan yapamayacağım. Birkaç gün girmeyebilirim buraya
gel bu yana canım sende bizdensiznBaklayi baklava okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?