- 30 Mart 2017
- 12.744
- 19.825
- 298
menüye bak beeeBugun hayatimda ilk defa aklima yemek yemek gelmedi.
Sabah:
2 krep
Pinar beyaz
O kadaristahim kapanmis
benim kardeşlerimde gidiyorlar gençlik merkezine 1 saat zumba yapıyolar :) yeni başladılar bayağı bitiriyor onları :)Ben normalde her gün zumba yapıyordum alıştım artık çerez gibi gelmeye başladı sonradan leslie'yi ekledim. Biraz zorluyor ama aksatmamaya çalışıyorum :))
he valla soyuk çohk kilo aldirir ben erzurumda almışam bunlariBen kucuklugumdrn beri yaparim spor. Aslinda bu kadar kilo almamin sebebi de bu sene dogru duzgun spor yapmamis olmam. Amerikanin kuzeyinde, neredeyse kanada sinirinda bi ise basladim gecen sene. O kadar spguk oluyo ki kislari. -25 -30... vicidim alisamadi bi turlu. Kutup ayilari gibi yag bagladim kisin
rakamı yanlış hatırlıyor olabilirim ya emin değilim doktorum dedi5 in altna insulin direnci olmaz ki kim dedi sana
hayırdır canım ne ameliyatı?
benim kardeşlerimde gidiyorlar gençlik merkezine 1 saat zumba yapıyolar :) yeni başladılar bayağı bitiriyor onları :)
Çok geçmiş olsun canımHemoroid ameliyatı canım
Oldum burda. Ecel terleri doktum vallaY
Yok ya %0.30
Hemoroid ameliyatı canım
Bu takımda en tembel ben miyim ne arkadaş 1500 diyor yaErkenden bir menü bırakayım :)
Kahvaltı 12.00
1 haşlanmış patates
Domates salatalk
1 çay kaşığı pekmez
Ara 15.00
Yarım dilim karpuz
Akşam 17.30
1.5 tabak kapuska yemeği
Salata
Spor : 1500 bölgesel hareket
130 sn wall sit
15 dk koşu
Link atar misin canım bende deneyin biÇok güzel valla. Benim yakınlarımda olsa bende giderdim ama yok. Ben evde tek başıma yapıyorum
Canım spora çok düşkünüm ya ben o yüzden böyle oluyorBu takımda en tembel ben miyim ne arkadaş 1500 diyor ya
Biraz protein olsa ne iyi olurmus.Erkenden bir menü bırakayım :)
Kahvaltı 12.00
1 haşlanmış patates
Domates salatalk
1 çay kaşığı pekmez
Ara 15.00
Yarım dilim karpuz
Akşam 17.30
1.5 tabak kapuska yemeği
Salata
Spor : 1500 bölgesel hareket
130 sn wall sit
15 dk koşu
Kız saçmalama 2 gıdım bişey yemişsin benim ki nerde azBiraz protein olsa ne iyi olurmus.
Bi de ne kadar az yiyorsunuz yahu.
en doğrusu canımPardon kuzum gormemisim mesajini. Iyi olucam insallah. Ben elimden geleni yapicam cocuk icin. Gerisini allaha birakicam
Dur ben söyleyeceğim şimdi neden az olduğunu. Bekle iki dakika :)Kız saçmalama 2 gıdım bişey yemişsin benim ki nerde az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?