Hayır kız 1. sayfaya eklicem de az tembellik yaptım işte. Yarın sabah erkenden duzenliyim soz.. Yarışmaya 15 gün sonra gireceksin. Ona benim elimden bişey gelmiyor maalesef genel kural o.10 kilo versem ne ki 1. Sayfadaki tabloda adim olmayacak 15 gun cok uzun bari 1 hafta olsun deneme suresi
Bende karadeniz tarafları :)Goller mi ben saskin:)))
sorma ya gülüm 16 yaşında.ben fark ettim hemen sampuan aldım eczaneden yıkadım onu güzelce.saçınıda kestirdim.ama kaşınıyor hala.napsamki.yada erken mi daha şampuanla yarında yıkanacak yarından sonra mı tam temizlenir acabaAboooo çok kötü. Kaç yaşında ki
Olurrrr her turlu harekete varım. Seninle herşeye varım benn... Ama yürüsen dadından yenmezdiSevgili kaptanim,yuruyus yerine oynadim,daha eglenceli benim icin,olmaz mı. Takibinde olmakta guzel bu arada
ya o kadar yoktu üstümde şampuan aldım.şampuan da temizlemez mi kiAnti bit fisss. 35-40 TL olan paranit tarzı ilaçlar var, sikicaksin, bekliyip içindeki tarakla tarayacaksin, haftada bir yapacaksın bir kaç hafta boyunca. Tarak dişleri çok sıkı, kız ise yeğenin saçını kısaltmalar fayda var, çok acır uzunsa.
Hiç fikrim yok florencenin dediğini yap bakalım.. Ama biz çocukken bitlenmiştik ablamla... annem saçlarımızı pamukla gaz yağı surmuştu :cunfused:sorma ya gülüm 16 yaşında.ben fark ettim hemen sampuan aldım eczaneden yıkadım onu güzelce.saçınıda kestirdim.ama kaşınıyor hala.napsamki.yada erken mi daha şampuanla yarında yıkanacak yarından sonra mı tam temizlenir acaba
Sıradan şampuan mı... Bence faydası olmaz.ya o kadar yoktu üstümde şampuan aldım.şampuan da temizlemez mi ki
Hoşgeldin tatlimmSelammmm :))
Ahhh bilmem mi canımmmm gençliğim orda geçti benim.İspartalimisin gaptan sen ben Burdurluyum da :) bir bir buçuk saatlik ısparta ya
Tabii ki. Yoksa da galeta unu.
Hadi geçmiş olsun. .. Benim de çok misafirim gelir. Severim misafiri aslında da kapıya gelip surprizzzz diyen yok mu onlar beni benden alıyorÇok şükür artık misafirler bitti daha sık girebilcem inşallah
İyiki senin gibi datlu bir kaptanım var.Olurrrr her turlu harekete varım. Seninle herşeye varım benn... Ama yürüsen dadından yenmezdi
sorma ya gülüm 16 yaşında.ben fark ettim hemen sampuan aldım eczaneden yıkadım onu güzelce.saçınıda kestirdim.ama kaşınıyor hala.napsamki.yada erken mi daha şampuanla yarında yıkanacak yarından sonra mı tam temizlenir acaba
kız yok bit için aldım eczaneden.korkusundan annesine de söyletmediSıradan şampuan mı... Bence faydası olmaz.
şimdi sirkeli tuzlu karışım yaptım netten okudum.2 saat bekletip yıkicam saçını.banyo sonrası dediğin gibi ince dişli tarakla da tararım da nasıl temizlenecek kaşınıyor hala diyor.sirkeli suyla da temizleyebilirsin sac diplerine yedirip yarim saat beklet
sonra o ince disli özel taraklarla diplerden bastira bastira tarayip pamuga beze silmen lazim
sonra da bit sampuanini yapip yarim saat bekleteceksin hemen yikama
burda cok olur ben ne cektim ondan
şimdi sirkeli tuzlu karışım yaptım netten okudum.2 saat bekletip yıkicam saçını.banyo sonrası dediğin gibi ince dişli tarakla da tararım da nasıl temizlenecek kaşınıyor hala diyor.sirkeli suyla da temizleyebilirsin sac diplerine yedirip yarim saat beklet
sonra o ince disli özel taraklarla diplerden bastira bastira tarayip pamuga beze silmen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?