Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aboooo çok kötü. Kaç yaşında ki
sorma ya gülüm 16 yaşında.ben fark ettim hemen sampuan aldım eczaneden yıkadım onu güzelce.saçınıda kestirdim.ama kaşınıyor hala.napsamki.yada erken mi daha şampuanla yarında yıkanacak yarından sonra mı tam temizlenir acaba

ya o kadar yoktu üstümde şampuan aldım.şampuan da temizlemez mi ki

Hiç fikrim yok florencenin dediğini yap bakalım.. Ama biz çocukken bitlenmiştik ablamla... annem saçlarımızı pamukla gaz yağı surmuştu :cunfused:

asya_01 kuzum ben küçükken bitlenmistim annem ilk önce bit sampuaniyla yıkamisti sonrada tek tek temizlemistı. Sadece şampuanı sürüp gitmesini beklersen bitmez

sirkeli suyla da temizleyebilirsin sac diplerine yedirip yarim saat beklet
sonra o ince disli özel taraklarla diplerden bastira bastira tarayip pamuga beze silmen lazim
sonra da bit sampuanini yapip yarim saat bekleteceksin hemen yikama
burda cok olur ben ne cektim ondan

şimdi sirkeli tuzlu karışım yaptım netten okudum.2 saat bekletip yıkicam saçını.banyo sonrası dediğin gibi ince dişli tarakla da tararım da nasıl temizlenecek kaşınıyor hala diyor.

şimdi sirkeli tuzlu karışım yaptım netten okudum.2 saat bekletip yıkicam saçını.banyo sonrası dediğin gibi ince dişli tarakla da tararım da nasıl temizlenecek kaşınıyor hala diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…