Çok haklısın ama emek olmadan yemek olmaz. Yarım saat olmazsa 10 dk yuru. 15 dk yuru. Bi yerden başla gerisi gelecek. Her gün daha kolay olacak. Hadi eylül sonuna kadar 15 kilo verebilirsin bence. Yapabiliriz biz bunu.İyiki senin gibi datlu bir kaptanım var.Sayende motivasyonum artiyor. Yürüyüş kismina gelince ah o yürüyüş sanki zulüm bana. Ama biraz hafiflersem kolay gelebilir
Harikalar bende çok severim de işte onların yanında telefonla uğraşmak olmuyor zaten fix hemen şey diyorlar sevgili mi yaptın aşık mı oldun bir dünya laf sonraHadi geçmiş olsun. .. Benim de çok misafirim gelir. Severim misafiri aslında da kapıya gelip surprizzzz diyen yok mu onlar beni benden alıyor
Ay evet bekarken bana da derlerdiHarikalar bende çok severim de işte onların yanında telefonla uğraşmak olmuyor zaten fix hemen şey diyorlar sevgili mi yaptın aşık mı oldun bir dünya laf sonra
Evet b12 im ve d vitaminim eksik cikti,neden sordun.gerci aile hekimi degerlendirdi. Dahiliyeye gidecegim,bekledigim bir sonuc var o çıksın. Ayrıca oncesinden hipotroit hastaligim var ilac kullaniyorum senelerdir.hergaf yakın zamanda kan tahlili yaptırdın mı?
Ay ben evlenene kadar hiç misafirin yanında oturmadım. İyisin sen ya. Ev işi yapıyorsun misafire bakıyorsun maşallah maşallah. Bazen düşünüyorum da iyi evde kalmamışım benHarikalar bende çok severim de işte onların yanında telefonla uğraşmak olmuyor zaten fix hemen şey diyorlar sevgili mi yaptın aşık mı oldun bir dünya laf sonra
Dvit ve b12 eksikliğinde kilo vermek zorlaşıyor ya. Bi de sürekli bir yorgunluk oluyor herşey zor geliyor insana ondan sordum canım. İhmal etme canım onları. Çok önemli kilo vermede.Evet b12 im ve d vitaminim eksik cikti,neden sordun.gerci aile hekimi degerlendirdi. Dahiliyeye gidecegim,bekledigim bir sonuc var o çıksın. Ayrıca oncesinden hipotroit hastaligim var ilac kullaniyorum senelerdir.
Neden sordun canım?
Prenses naber ya bu gün konuşamadık sanki senle.Ay evet bekarken bana da derlerdi
He de sen de bir kaç kişi var da karar veremiyorum
Hepsi birbirinden yakışıklı ayolll de
Tamam canım fırsat buldukça gir amaMemlekete gideceğiz çok aktif olamam ğittiğim yerde gece yazabilirim sadece
Tartılmakta problem
En iyisi iki hafta izne ayrılayım
Tamam canım fırsat buldukça gir amaMemlekete gideceğiz çok aktif olamam ğittiğim yerde gece yazabilirim sadece
Tartılmakta problem
En iyisi iki hafta izne ayrılayım
Cuma memlekete gidiyoruzPrenses naber ya bu gün konuşamadık sanki senle.
Şampuan sadece bitleri öldürüyor, dediğim ilaç sirkeleri de patlatıyor.ya o kadar yoktu üstümde şampuan aldım.şampuan da temizlemez mi ki
Ayyy Allah kolaylık versin canım kaç yaşındaydı kızın.Cuma memlekete gidiyoruz
Valiz hazırlamaya başladım
Bir kaç gündür bakıcı işe başladı erkenden başlasın kızımla alışsınlar istedim
Bayramdan hemen dönüşte iş hayatı :/
Seviyorum öğretmenliği ama bebeğimi bırakmak zor olacak
Bende öyle diyorum hangisiyle devam etsem bilmiyorum sürekli yaziyolar diyorumAy evet bekarken bana da derlerdi
He de sen de bir kaç kişi var da karar veremiyorum
Hepsi birbirinden yakışıklı ayolll de
Cidden mi ya bi ben mi böyleyim acaba temizlik yemek ev misafir derken doğru düzgün oturamiyorum bileAy ben evlenene kadar hiç misafirin yanında oturmadım. İyisin sen ya. Ev işi yapıyorsun misafire bakıyorsun maşallah maşallah. Bazen düşünüyorum da iyi evde kalmamışım ben
Yesene canım sonra gece nutella ekmek yiyon. Benim de canım çekiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?