Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ahhh bilmem mi canımmmm gençliğim orda geçti benim. Tefenni doğumluyum zaten. Ah ölmeden bir daha görmek isterim. Çok özledim
hemşehri çıktık bahk sen kaptanıma :) sevindim şimdi :) yolun düşerse de düşmezsede her zaman beklerim ablacım ben şimdilik yeşiolavadayım eşimin işi gereği ama aslen bucaklıyım

Hayır kız 1. sayfaya eklicem de az tembellik yaptım işte. Yarın sabah erkenden duzenliyim soz.. Yarışmaya 15 gün sonra gireceksin. Ona benim elimden bişey gelmiyor maalesef genel kural o.
Himm iyi ve ilan ediyorum burdaki herkese meydan okuyorum kendinize gelin eyyyyy ahaliiii 12. Takim her hafta ben birinci olacagim hepiniz göreceksiniz gununuzu

Bugunki menum

Sabah
1 (buyuk)cay bardagi yer fistigi
Ayni bardakla tarcinli sut
Sekersiz cay

1er saat arayla
1fincan latte
4incir
1 kasik fistik

Ikindi 16.30
Yarim kiymali dolma salata

Bir ara ogun daha yer bu gunu kaparim bol bol suyumu da iciyorum. Aksamda bisiklet surecegim

Menü paylaşıyorum ben de

Sabah aç maydanoz limon kürü
2 incir

Saat 9
2.5 yumurta ve peynirden omlet
Domates biber kavurması 1 YK
3 adet patates kızartması
1 tatlı kaşığı bal
3 dilim ekmek

16:00
Avcum kadar iri bir salkım üzüm

17:00
Kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek

Şu daha çok içilir, 2 lt şimdilik.

menün güzelmiş canım tebrik ederim bayağı az yemişsin

3 dilim ekmek bence çok onun dışında iyi menü ben bir litre bie zor içiyorum suyu ya son bardak baya zorluyor iki litreyi nasıl içiyosunuz?

3 dilim ekmek bence çok onun dışında iyi menü ben bir litre bie zor içiyorum suyu ya son bardak baya zorluyor iki litreyi nasıl içiyosunuz?
Sabah öyle kaciverdi :) genelde ekmek yemiyorum ya da 1 dilim falan yiyorum. Buralar sıcak, bir de kur yapıyorum, mecburen icmeliyim.

Bugun ki menum kaptan hanim))
Sabah
Uyanir uyanmaz saat 7 de
Mate ve limon cay
Saat 9 da üzüm ve light alman labne peyniri 70 gram kadar sanırım
Yarim saat sonra mate limonlu cay
Öğlen
Yine ayni üzüm ve light labne peyniri....
Yesil cay limonlu
Aksam
Üzüm ve light labne peynir 2 haslama yumurta tuzsuz
1 avuç goji berry

Spor
20 dk tiffny rothe
10dk leslie walk
Kizimi bir saat parka cikardim o sayilirmi bilemedim
Su bir bucuk litre 2 olur

Fistik yeme cnm cok yağlı biri burda bana soyledi baktim cok fazla yağlı gercektende

bu yiyecekleri ben yesem ayakta duramam sanırım süpermiş menün :)

Guzel menu kilolarimiz da yakinmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…