- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Yesene canım sonra gece nutella ekmek yiyon. Benim de canım çekiyo.
hemşehri çıktık bahk sen kaptanıma :) sevindim şimdi :) yolun düşerse de düşmezsede her zaman beklerim ablacımAhhh bilmem mi canımmmm gençliğim orda geçti benim.Tefenni doğumluyum zaten. Ah ölmeden bir daha görmek isterim. Çok özledim
Hem de neee herseyi az yemek daha lezzetli aslindaŞimdi onun tadı başka güzel gelmiştir
Himm iyi ve ilan ediyorum burdaki herkese meydan okuyorum kendinize gelin eyyyyy ahaliiii 12. Takim her hafta ben birinci olacagim hepiniz göreceksiniz gununuzuHayır kız 1. sayfaya eklicem de az tembellik yaptım işte. Yarın sabah erkenden duzenliyim soz.. Yarışmaya 15 gün sonra gireceksin. Ona benim elimden bişey gelmiyor maalesef genel kural o.
menün güzelmiş canım tebrik ederim bayağı az yemişsinBugunki menum
Sabah
1 (buyuk)cay bardagi yer fistigi
Ayni bardakla tarcinli sut
Sekersiz cay
1er saat arayla
1fincan latte
4incir
1 kasik fistik
Ikindi 16.30
Yarim kiymali dolma salata
Bir ara ogun daha yer bu gunu kaparim bol bol suyumu da iciyorum. Aksamda bisiklet surecegim
3 dilim ekmek bence çok onun dışında iyi menü ben bir litre bie zor içiyorum suyu ya son bardak baya zorluyor iki litreyi nasıl içiyosunuz?Menü paylaşıyorum ben de
Sabah aç maydanoz limon kürü
2 incir
Saat 9
2.5 yumurta ve peynirden omlet
Domates biber kavurması 1 YK
3 adet patates kızartması
1 tatlı kaşığı bal
3 dilim ekmek
16:00
Avcum kadar iri bir salkım üzüm
17:00
Kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
Şu daha çok içilir, 2 lt şimdilik.
Sabah öyle kaciverdi :) genelde ekmek yemiyorum ya da 1 dilim falan yiyorum. Buralar sıcak, bir de kur yapıyorum, mecburen icmeliyim.3 dilim ekmek bence çok onun dışında iyi menü ben bir litre bie zor içiyorum suyu ya son bardak baya zorluyor iki litreyi nasıl içiyosunuz?
Fistik yeme cnm cok yağlı biri burda bana soyledi baktim cok fazla yağlı gercektendeBugunki menum
Sabah
1 (buyuk)cay bardagi yer fistigi
Ayni bardakla tarcinli sut
Sekersiz cay
1er saat arayla
1fincan latte
4incir
1 kasik fistik
Ikindi 16.30
Yarim kiymali dolma salata
Bir ara ogun daha yer bu gunu kaparim bol bol suyumu da iciyorum. Aksamda bisiklet surecegim
DiyorsunHimm iyi ve ilan ediyorum burdaki herkese meydan okuyorum kendinize gelin eyyyyy ahaliiii 12. Takim her hafta ben birinci olacagim hepiniz göreceksiniz gununuzu
ne kürü canım ?hangi şehirdesin ?Sabah öyle kaciverdi :) genelde ekmek yemiyorum ya da 1 dilim falan yiyorum. Buralar sıcak, bir de kur yapıyorum, mecburen icmeliyim.
bu yiyecekleri ben yesem ayakta duramam sanırım süpermiş menün :)Bugun ki menum kaptan hanim))
Sabah
Uyanir uyanmaz saat 7 de
Mate ve limon cay
Saat 9 da üzüm ve light alman labne peyniri 70 gram kadar sanırım
Yarim saat sonra mate limonlu cay
Öğlen
Yine ayni üzüm ve light labne peyniri....
Yesil cay limonlu
Aksam
Üzüm ve light labne peynir 2 haslama yumurta tuzsuz
1 avuç goji berry
Spor
20 dk tiffny rothe
10dk leslie walk
Kizimi bir saat parka cikardim o sayilirmi bilemedim
Su bir bucuk litre 2 olur
Su ana kadar gayet iyiyim cnmbu yiyecekleri ben yesem ayakta duramam sanırım süpermiş menün :)
Senin bu labneli diyet ne diyeti bakıyimm burda kadinlar kulubunde bu diyetin benzeri bi diyet gormustim ben 3 haftada 20 kilo mu ne vermisti yapanDiyorsun
Ilk hafta azmi sanirimmenün güzelmiş canım tebrik ederim bayağı az yemişsin
Guzel menu kilolarimiz da yakinmisMenü paylaşıyorum ben de
Sabah aç maydanoz limon kürü
2 incir
Saat 9
2.5 yumurta ve peynirden omlet
Domates biber kavurması 1 YK
3 adet patates kızartması
1 tatlı kaşığı bal
3 dilim ekmek
16:00
Avcum kadar iri bir salkım üzüm
17:00
Kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
Şu daha çok içilir, 2 lt şimdilik.
Kapışalim mi beybisi senin kilon boyun kacDiyorsun
Kilom en son 67 diKapışalim mi beybisi senin kilon boyun kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?