Bnim kendi diyetim cnm varmi öyle bi sey yenı ogreniyorum bn labne ve üzüm ikilisini cok seviyorum ayni sekil salataligida sabah oyle baslayinca günü oyle bitireyim dedimSenin bu labneli diyet ne diyeti bakıyimm burda kadinlar kulubunde bu diyetin benzeri bi diyet gormustim ben 3 haftada 20 kilo mu ne vermisti yapan
Evet doğru soyluyorsun,dikkat etmeye calisiyorum canım, sağolDvit ve b12 eksikliğinde kilo vermek zorlaşıyor ya. Bi de sürekli bir yorgunluk oluyor herşey zor geliyor insana ondan sordum canım. İhmal etme canım onları. Çok önemli kilo vermede.
Maydanoz limon kürü. Adana.ne kürü canım ?hangi şehirdesin ?
3 haftada 20kg,yok artik,acaba gercek mi soyluyorlar bunu yapanlar. İlk defa duydum, adı labne diyeti miSenin bu labneli diyet ne diyeti bakıyimm burda kadinlar kulubunde bu diyetin benzeri bi diyet gormustim ben 3 haftada 20 kilo mu ne vermisti yapan
iyi gidiyorsun canım yürüyüş zor geliyorsa leslie yapsana sende hiç denedin mi?Menüm
Sabah bir bardak su,birbardak sirkeli su, 3-4 adet gün kurusu kayısı,karataykahvaltısı ( 3 yumurta tereyağı nda,peynir,10-15zeytin,salatalık,domates,biber,2 erik,bir avuç ceviz ve findik karışımı)
Ara ,sekersiz Türk kahvesi
Aksam birazdan yiyecegim,yesil mercimek salatasi,yogurt,ton balığı
böylede gitsin inşallah :))Ilk hafta azmi sanirim
iyi ödem attırıyorsa bende deneyeyim ?oo baya sıcak yermiş :)) bizim burası da Antalyaya yakın olunca baya sıcak oluyor Adana kadar değildir tabiMaydanoz limon kürü. Adana.
düne göre daha az kalori sanki hesapladın mı canım hiç? dünkü çok değildi ama yanlış ama :)
sabah öğlen süper 1 porsiyon adanazabahinan :
üc bes catal sucuk 1 tk recel iki dilim ekmek
ögle: 150 gr kavun 1 muz 15 badem
aksam: 1 porsiyon acili adana, kasik salatasi,
3 antep fistikli sarma
2 l su 1 l cay
sabah öğlen süper 1 porsiyon adana3 sarma
Evet leslie 1mil yapiyorum arada ama ben açık alanda yürümeyi seviyorum ona da cikip yapamiyorumiyi gidiyorsun canım yürüyüş zor geliyorsa leslie yapsana sende hiç denedin mi?
Afiyet olsun canim,arada vücudu sasirtmak lazim,hem kizinda mutlu olmustur,yani getirisi daha çok, yarın kaldığın yerden devammaas günü
kizcemle yemek yemedikdi uzun zamandir
ondan büüle
Menunde meyve çok gibi,acıktirmıyor mu senisabah 3 dilim eritme telli peynir , 7 zeytin,domates salatalık,bir bardak şekersiz çay,iki çay kaşığı torku banada
öğlen bir kase patates çorbası, bir bardak ayran, 7-8 dilim karpuz
akşam bir muz, iki yeşil elma(küçük),bir salatalık,iki kakoulu bisküvi
su :1 litre + 2 brd. soğan suyu
spor:10 dakika squar girl dans videosu 45 dk leslie 5 dakika dans + egzersiz
Kesinlikle 3 mil yapılıyor bu gün simi hiç kurtuluşun yok. Bahane istemiyorumzabahinan :
üc bes catal sucuk 1 tk recel iki dilim ekmek
ögle: 150 gr kavun 1 muz 15 badem
aksam: 1 porsiyon acili adana, kasik salatasi,
3 antep fistikli sarma
2 l su 1 l cay
Afiyet olsun. Karatayda ton balığı yok ki canım çok zararlı diyor KaratayMenüm
Sabah bir bardak su,birbardak sirkeli su, 3-4 adet gün kurusu kayısı,karataykahvaltısı ( 3 yumurta tereyağı nda,peynir,10-15zeytin,salatalık,domates,biber,2 erik,bir avuç ceviz ve findik karışımı)
Ara ,sekersiz Türk kahvesi
Aksam birazdan yiyecegim,yesil mercimek salatasi,yogurt,ton balığı
Bugün 701 kalori.düne göre daha az kalori sanki hesapladın mı canım hiç? dünkü çok değildi ama yanlış ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?