Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Senin bu labneli diyet ne diyeti bakıyimm burda kadinlar kulubunde bu diyetin benzeri bi diyet gormustim ben 3 haftada 20 kilo mu ne vermisti yapan
Bnim kendi diyetim cnm varmi öyle bi sey yenı ogreniyorum bn labne ve üzüm ikilisini cok seviyorum ayni sekil salataligida sabah oyle baslayinca günü oyle bitireyim dedim

Senin bu labneli diyet ne diyeti bakıyimm burda kadinlar kulubunde bu diyetin benzeri bi diyet gormustim ben 3 haftada 20 kilo mu ne vermisti yapan
3 haftada 20kg,yok artik,acaba gercek mi soyluyorlar bunu yapanlar. İlk defa duydum, adı labne diyeti mi
Bu arada yasamrenk sen kac kilosun,cok azimlisin,masallah.ikimizde takima yeni girdik, senin kadar olmasa da ben de iddaliyim,suan sadece diyet yapiyorum,bir de spor ekleyebilsem süper olacak.

Menüm
Sabah bir bardak su,birbardak sirkeli su, 3-4 adet gün kurusu kayısı,karataykahvaltısı ( 3 yumurta tereyağı nda,peynir,10-15zeytin,salatalık,domates,biber,2 erik,bir avuç ceviz ve findik karışımı)

Ara ,sekersiz Türk kahvesi

Aksam birazdan yiyecegim,yesil mercimek salatasi,yogurt,ton balığı

iyi gidiyorsun canım yürüyüş zor geliyorsa leslie yapsana sende hiç denedin mi?

zabahinan :

üc bes catal sucuk 1 tk recel iki dilim ekmek

ögle: 150 gr kavun 1 muz 15 badem

aksam: 1 porsiyon acili adana, kasik salatasi,
3 antep fistikli sarma

2 l su 1 l cay

sabah 3 dilim eritme telli peynir , 7 zeytin,domates salatalık,bir bardak şekersiz çay,iki çay kaşığı torku banada

öğlen bir kase patates çorbası, bir bardak ayran, 7-8 dilim karpuz

akşam bir muz, iki yeşil elma(küçük),bir salatalık,iki kakoulu bisküvi
su :1 litre + 2 brd. soğan suyu
spor:10 dakika squar girl dans videosu 45 dk leslie 5 dakika dans + egzersiz

Son düzenleme:
Menunde meyve çok gibi,acıktirmıyor mu seni

Afiyet olsun. Karatayda ton balığı yok ki canım çok zararlı diyor Karatay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…