- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
8 aylık canım borcumuz olmasa ücretsiz izne devam ederdimAyyy Allah kolaylık versin canım kaç yaşındaydı kızın.
Aaaa bilmiyordum ben, yararlı diye yiyip duruyorum benAfiyet olsun. Karatayda ton balığı yok ki canım çok zararlı diyor Karatay
Benim 2000 oluyor bazenBugün 701 kalori.
Dün daha azdı:)
Aslında 1300'e çıkmam lazım ama ara öğün yapmadigim için eksik kaliyor.
Çok iyi vereceksin CumaBugün 701 kalori.
Dün daha azdı:)
Aslında 1300'e çıkmam lazım ama ara öğün yapmadigim için eksik kaliyor.
Ben de ben de :)Çok iyi vereceksin Cuma
Meraklardayım kilonu
Ödemi bilmem ama metabolizmayı iyi hızlandırıyor. Tuzlu yesen de vücut su tutmuyor. Bu kadar beklemiyordum.iyi ödem attırıyorsa bende deneyeyim ?oo baya sıcak yermiş :)) bizim burası da Antalyaya yakın olunca baya sıcak oluyor Adana kadar değildir tabi
Evet orası öyle ama çok zararlı şeyleri yemesek bile yeter. Ben mesela çok uzun zamandır tavuk yemiyorum. Balık zaten sevmiyorum. Ama arada ekmek yediğim simit yediğim oluyor. Ben daha önce takviyeleriyle beraber yapıp 19 kilo vererek 49 a düşmüştüm... Ama şu an takviyelerini alamıyorum. Alsam çok enerjik olurum aslında. Ama her ay 200 küsur baya zor artık.Aslına bakarsan 4*4 luk de yapamiyorum. Herseyin en dogalini bulun diyorlar,nerden bulacağız. bir de çok takviye vitamin,ilac türü şeyle alıyorlar ben almiyorum simdilik. Doktordan sonra dvit ve b12 alacağım sadece
Bende ben deBen de ben de :)
56'yi ucundan görürüm diye dusunuyorum.
Herkes pazartasei ve cuma bildiriyor canım. Pazartesi günü kontrol ediyoruz hafta sonu kaçamak mı yapılmış abartılmış mı yoksa uslu mu durulmuşKilo bildirimler cumu gün mu oluyor,yedektekilerde bildirecek mi kilosunu
Menünü hiç beğenmedim. Çok az yemişsin ve yetersiz. Vücudun açlık çeker bu şekilde. Bu kadar protein eksik menü sonrası bir de spor yapacaksın... Metabolizman yerlerde sürünür bir de kasların yıkıma uğrar.Kızlar menüm:
Sabah: 10 adet zeytin
1 kaşık lor
Öğlen : 7 adet üzüm
1 adet armut
15:00 ayran
20:30 1 kase cacık
2 dilim ekmek
çok az kabak yemeği.
Akşam gelince yatmadan önce ayran içeceğim.
Şuan spora gidiyorum hatunlar :)
Ne takvileri bu kaptanEvet orası öyle ama çok zararlı şeyleri yemesek bile yeter. Ben mesela çok uzun zamandır tavuk yemiyorum. Balık zaten sevmiyorum. Ama arada ekmek yediğim simit yediğim oluyor. Ben daha önce takviyeleriyle beraber yapıp 19 kilo vererek 49 a düşmüştüm... Ama şu an takviyelerini alamıyorum. Alsam çok enerjik olurum aslında. Ama her ay 200 küsur baya zor artık.
O kadar yüksek meblağ ya aloeveradir, ya lrdir ya herbalifetirNe takvileri bu kaptan
200 küsür olan ne
Hımmm hiç duymadımO kadar yüksek meblağ ya aloeveradir, ya lrdir ya herbalifetir
Bana sorarsanız maydanoz limon kürü. Görümcem demişti de inanmamistim. 1 ayda 8-9 kilo verdi. Hakkiymis ama.Hımmm hiç duymadım
Okulda aloevera ürünleri datan bir arkadaş vardı
O tarz şeyler hiç inandırıcı gelmiyor
harika bir menü bence o kadar meyve sebzenin arasında iki dilim ekmek hiç gözüme batmadı şahsen :)Kızlar menüm:
Sabah: 10 adet zeytin
1 kaşık lor
Öğlen : 7 adet üzüm
1 adet armut
15:00 ayran
20:30 1 kase cacık
2 dilim ekmek
çok az kabak yemeği.
Akşam gelince yatmadan önce ayran içeceğim.
Şuan spora gidiyorum hatunlar :)
Hadi ya ablama söyleyim oda yapsınBana sorarsanız maydanoz limon kürü. Görümcem demişti de inanmamistim. 1 ayda 8-9 kilo verdi. Hakkiymis ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?