Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aslına bakarsan 4*4 luk de yapamiyorum. Herseyin en dogalini bulun diyorlar,nerden bulacağız. bir de çok takviye vitamin,ilac türü şeyle alıyorlar ben almiyorum simdilik. Doktordan sonra dvit ve b12 alacağım sadece

Aslına bakarsan 4*4 luk de yapamiyorum. Herseyin en dogalini bulun diyorlar,nerden bulacağız. bir de çok takviye vitamin,ilac türü şeyle alıyorlar ben almiyorum simdilik. Doktordan sonra dvit ve b12 alacağım sadece
Evet orası öyle ama çok zararlı şeyleri yemesek bile yeter. Ben mesela çok uzun zamandır tavuk yemiyorum. Balık zaten sevmiyorum. Ama arada ekmek yediğim simit yediğim oluyor. Ben daha önce takviyeleriyle beraber yapıp 19 kilo vererek 49 a düşmüştüm... Ama şu an takviyelerini alamıyorum. Alsam çok enerjik olurum aslında. Ama her ay 200 küsur baya zor artık.

Kızlar menüm:

Sabah: 10 adet zeytin
1 kaşık lor
Öğlen : 7 adet üzüm
1 adet armut
15:00 ayran
20:30 1 kase cacık
2 dilim ekmek
çok az kabak yemeği.

Akşam gelince yatmadan önce ayran içeceğim.
Şuan spora gidiyorum hatunlar :)

Menünü hiç beğenmedim. Çok az yemişsin ve yetersiz. Vücudun açlık çeker bu şekilde. Bu kadar protein eksik menü sonrası bir de spor yapacaksın... Metabolizman yerlerde sürünür bir de kasların yıkıma uğrar.

Ne takvileri bu kaptan
200 küsür olan ne

harika bir menü bence o kadar meyve sebzenin arasında iki dilim ekmek hiç gözüme batmadı şahsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…