- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Kesinlikle 3 mil yapılıyor bu gün simi hiç kurtuluşun yok. Bahane istemiyorum
hadi ya kesin yapmalıyım nasıl yapılıyor canım bu kürBana sorarsanız maydanoz limon kürü. Görümcem demişti de inanmamistim. 1 ayda 8-9 kilo verdi. Hakkiymis ama.
canım yaa bişey daha soracam şu sık taraklardan aldım taradım iyice tarağa gelmiyor ama kafasının bir kaç yeri kaşınıyor.yarında yıkayınca tamamen ölür mü acaba?annesine söyletmedi nolur hala söyleme dedi annesiyle kavgalıymış bide annesi kes o saçını demiş inatlaşmış baya o yüzden hep ben ilgilendimŞampuan sadece bitleri öldürüyor, dediğim ilaç sirkeleri de patlatıyor.
Ben kesicrm bir iki aya zaten o yüzden yapıyorum. Bir değişiklik olmadı sütümde. Bol maydanozu limonlayip yediğini düşün. 1 bardak su kayıp blendirdan çekiyorsun farkı buHadi ya ablama söyleyim oda yapsın
Emzirirken biz yapamayız
bugün hiç acıkmadım desem yeridir :)Menunde meyve çok gibi,acıktirmıyor mu seni
Bit şampuanı ya da tarama da kasindirir. Psikolojik de olabilir. Film vs izlerken gözlemle bakalım.canım yaa bişey daha soracam şu sık taraklardan aldım taradım iyice tarağa gelmiyor ama kafasının bir kaç yeri kaşınıyor.yarında yıkayınca tamamen ölür mü acaba?annesine söyletmedi nolur hala söyleme dedi annesiyle kavgalıymış bide annesi kes o saçını demiş inatlaşmış baya o yüzden hep ben ilgilendim
bu kadar az yersen spora ne hacetmenüm
1. öğün
2 haş yum
az peynir
salatalık domates
çay
2. öğün
4 et köfte salata
su 2,5
spor yok
Aslında öyle yediğim oluyor bende mi yapsamBen kesicrm bir iki aya zaten o yüzden yapıyorum. Bir değişiklik olmadı sütümde. Bol maydanozu limonlayip yediğini düşün. 1 bardak su kayıp blendirdan çekiyorsun farkı bu
15-16 dal maydanoz, 1 limon, 1 bardak su. Blendirdan çekip 45-69 sn kadar yeşil bir içecek oluyor. Kahvaltıdan 15-29 dk önce içiyorsun. Gün içinde de bol bol su içiyorsun.hadi ya kesin yapmalıyım nasıl yapılıyor canım bu kür
eve geçti mesaj attı hala 1 iki yer kaşınıyor tarıyorum tarak tertemiz diyor.saç dibi falan.1 yıkamayla ölüyormu bu şampuanla.psikolojik mi kiBit şampuanı ya da tarama da kasindirir. Psikolojik de olabilir. Film vs izlerken gözlemle bakalım.
Ek gıdaya basladiysan yap gözlemle. Baktın olmuyor kes. Maydanoz ve limon yasak değil sanırım emzirmede.Aslında öyle yediğim oluyor bende mi yapsam
Neyse Yok yok sürekli yapmam kötü olur onun için daha küçük benim bıdıkk
Bu arada Yen'i telin hayırlı olsun Flo
Çok ballısın
evet canım dün daha azdı ama bu da çok iyi en azından 1300 1400 kalori almak gerekiyor diyolar ama o zamanda göbüşlü göbüşlü geziyorum benBugün 701 kalori.
Dün daha azdı:)
Aslında 1300'e çıkmam lazım ama ara öğün yapmadigim için eksik kaliyor.
spor için can attım da yiğenimle ilgilendim tüm gün.oğlanda canımaa yapıştı resmenbu kadar az yersen spora ne hacet
Kafa derisi hassassa kaşıntı yapıyor. Taragi da dibine bastirdiysaniz ki mecburen bastiriliyor, o da tharis yapıyor. Bit bir iki yer kasindirmaz. Gezer kafada.eve geçti mesaj attı hala 1 iki yer kaşınıyor tarıyorum tarak tertemiz diyor.saç dibi falan.1 yıkamayla ölüyormu bu şampuanla.psikolojik mi ki
benim bildiğim bir iki yıkamayla geçmez taragın sık tarafı ile saç dibine bastıra bastıra tarasın ,sirkeler kolay kolay bitmiyor maalesefeve geçti mesaj attı hala 1 iki yer kaşınıyor tarıyorum tarak tertemiz diyor.saç dibi falan.1 yıkamayla ölüyormu bu şampuanla.psikolojik mi ki
ee bit ölmüştür o zaman.değil mi?ya bende tecrübesizim 1 küçük oğlum var sadece o yüzden soruyorum kusura bakma.çoluk çocuk bol olsa illa bilirdim bendeKafa derisi hassassa kaşıntı yapıyor. Taragi da dibine bastirdiysaniz ki mecburen bastiriliyor, o da tharis yapıyor. Bit bir iki yer kasindirmaz. Gezer kafada.
yapmadığın iyi olmuş bence çok halsiz kalır insan ben bu menünün üzerine birde spor yapsam şekerim düşer elim ayağım titrerspor için can attım da yiğenimle ilgilendim tüm gün.oğlanda canımaa yapıştı resmen
sirke yok saç dibi bembeyaz sadece bit vardı canımbenim bildiğim bir iki yıkamayla geçmez taragın sık tarafı ile saç dibine bastıra bastıra tarasın ,sirkeler kolay kolay bitmiyor maalesef
Antibit sirke öldürmez ki canlı biti öldürür sadece. Sirkeleri tek tek sıkıp patlatacak son ya da sirke patlatan ilaç alacaksın.benim bildiğim bir iki yıkamayla geçmez taragın sık tarafı ile saç dibine bastıra bastıra tarasın ,sirkeler kolay kolay bitmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?