Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şampuan sadece bitleri öldürüyor, dediğim ilaç sirkeleri de patlatıyor.
canım yaa bişey daha soracam şu sık taraklardan aldım taradım iyice tarağa gelmiyor ama kafasının bir kaç yeri kaşınıyor.yarında yıkayınca tamamen ölür mü acaba?annesine söyletmedi nolur hala söyleme dedi annesiyle kavgalıymış bide annesi kes o saçını demiş inatlaşmış baya o yüzden hep ben ilgilendim

Bit şampuanı ya da tarama da kasindirir. Psikolojik de olabilir. Film vs izlerken gözlemle bakalım.

Ben kesicrm bir iki aya zaten o yüzden yapıyorum. Bir değişiklik olmadı sütümde. Bol maydanozu limonlayip yediğini düşün. 1 bardak su kayıp blendirdan çekiyorsun farkı bu
Aslında öyle yediğim oluyor bende mi yapsam
Neyse Yok yok sürekli yapmam kötü olur onun için daha küçük benim bıdıkk
Bu arada Yen'i telin hayırlı olsun Flo
Çok ballısın

Bit şampuanı ya da tarama da kasindirir. Psikolojik de olabilir. Film vs izlerken gözlemle bakalım.
eve geçti mesaj attı hala 1 iki yer kaşınıyor tarıyorum tarak tertemiz diyor.saç dibi falan.1 yıkamayla ölüyormu bu şampuanla.psikolojik mi ki

Bugün 701 kalori.
Dün daha azdı:)
Aslında 1300'e çıkmam lazım ama ara öğün yapmadigim için eksik kaliyor.
evet canım dün daha azdı ama bu da çok iyi en azından 1300 1400 kalori almak gerekiyor diyolar ama o zamanda göbüşlü göbüşlü geziyorum ben

eve geçti mesaj attı hala 1 iki yer kaşınıyor tarıyorum tarak tertemiz diyor.saç dibi falan.1 yıkamayla ölüyormu bu şampuanla.psikolojik mi ki
Kafa derisi hassassa kaşıntı yapıyor. Taragi da dibine bastirdiysaniz ki mecburen bastiriliyor, o da tharis yapıyor. Bit bir iki yer kasindirmaz. Gezer kafada.

benim bildiğim bir iki yıkamayla geçmez taragın sık tarafı ile saç dibine bastıra bastıra tarasın ,sirkeler kolay kolay bitmiyor maalesef

Kafa derisi hassassa kaşıntı yapıyor. Taragi da dibine bastirdiysaniz ki mecburen bastiriliyor, o da tharis yapıyor. Bit bir iki yer kasindirmaz. Gezer kafada.
ee bit ölmüştür o zaman.değil mi?ya bende tecrübesizim 1 küçük oğlum var sadece o yüzden soruyorum kusura bakma.çoluk çocuk bol olsa illa bilirdim bende

spor için can attım da yiğenimle ilgilendim tüm gün.oğlanda canımaa yapıştı resmen
yapmadığın iyi olmuş bence çok halsiz kalır insan ben bu menünün üzerine birde spor yapsam şekerim düşer elim ayağım titrer ya 3 5 çikolata götürürüm ya da bayılırım heralde

benim bildiğim bir iki yıkamayla geçmez taragın sık tarafı ile saç dibine bastıra bastıra tarasın ,sirkeler kolay kolay bitmiyor maalesef
Antibit sirke öldürmez ki canlı biti öldürür sadece. Sirkeleri tek tek sıkıp patlatacak son ya da sirke patlatan ilaç alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…