- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Açlık hissetmiyorum o yüzden fazlasını aramıyorum pek. Tek korkum metabolizmanın kusmesi işte.evet canım dün daha azdı ama bu da çok iyi en azından 1300 1400 kalori almak gerekiyor diyolar ama o zamanda göbüşlü göbüşlü geziyorum ben
Sirke saç derisinde olmaz ki. Saç telinin her yerine bakmalısın.sirke yok saç dibi bembeyaz sadece bit vardı canım
1000 kalori altı beslenme diye Google amcaya sor bak, sonra korkarsın zaten.Açlık hissetmiyorum o yüzden fazlasını aramıyorum pek. Tek korkum metabolizmanın kusmesi işte.
he o zaman azcık affedilir bencemaas günü
kizcemle yemek yemedikdi uzun zamandir
ondan büüle
Bit olduğunu kim dedi? Bit olsaydı banyoda şampuan sonrası durularken yere düşerdi ya da tarakla gelirdi.ee bit ölmüştür o zaman.değil mi?ya bende tecrübesizim 1 küçük oğlum var sadece o yüzden soruyorum kusura bakma.çoluk çocuk bol olsa illa bilirdim bende
yapmadığın iyi olmuş bence çok halsiz kalır insan ben bu menünün üzerine birde spor yapsam şekerim düşer elim ayağım titrerya 3 5 çikolata götürürüm ya da bayılırım heralde
tamam tek tek bakarım yarınbirdaha şampuanlicam.yaa bit ölünce sirkede bir kaç güne gitmiyor mu nasıl bişey ki buSirke saç derisinde olmaz ki. Saç telinin her yerine bakmalısın.
ben gördüm biti saç telinde geziyordu.ama banyo yaparken öyle yerde falan yoktu yani tarakta sarı ya arada takıldı sadce bir kaç tane.ama hala kaşınıyor hala dedi.sirede sürdüm kafasınaBit olduğunu kim dedi? Bit olsaydı banyoda şampuan sonrası durularken yere düşerdi ya da tarakla gelirdi.
Sirke bildiğin tırnak arası sıkıştırınca çit diye kırılan sert bir yumurta. Hafif oval gibi ve grimsi parlak bir renk. İçine şampuan girmiyor maalesef. 1 haftada içinden bit çıkıyor. O yüzden her 7. Günde yapacaksın ki çatlayan yumurtadan çıkan bit yumurtlamadan ölsün.tamam tek tek bakarım yarınbirdaha şampuanlicam.yaa bit ölünce sirkede bir kaç güne gitmiyor mu nasıl bişey ki bu
bende çok yaptım yaa aslına bakarsan 20 gündür diyetteyim belkide daha fazla ekmek yemiyodum şekersiz çay içiyordum yediğime de az çok dikkat ediyodum ama kaçamaklar yüzünden kilo bi aldımyok ya öyle kötü olmuyorum.ahh benim o yaptığım kaçamaklar anamı ağlattı aslında su bile yasak olması lazım bana şimdiye 60 lardaydım.müstehak bana
o zaman 1 ay botunca haftada 1 o şampuanla yıkansın mıSirke bildiğin tırnak arası sıkıştırınca çit diye kırılan sert bir yumurta. Hafif oval gibi ve grimsi parlak bir renk. İçine şampuan girmiyor maalesef. 1 haftada içinden bit çıkıyor. O yüzden her 7. Günde yapacaksın ki çatlayan yumurtadan çıkan bit yumurtlamadan ölsün.
yaa yaa bende öyle oldum eşşekk kafambende çok yaptım yaa aslına bakarsan 20 gündür diyetteyim belkide daha fazla ekmek yemiyodum şekersiz çay içiyordum yediğime de az çok dikkat ediyodum ama kaçamaklar yüzünden kilo bi aldım
sanırım daha yeni olmuş fazla üremeden fark etmiş sık sık tarayıp ayıklasın yoksa florancenin dediği gibi üreyip gider çok uğraştırırben gördüm biti saç telinde geziyordu.ama banyo yaparken öyle yerde falan yoktu yani tarakta sarı ya arada takıldı sadce bir kaç tane.ama hala kaşınıyor hala dedi.sirede sürdüm kafasına
Bence uygun. Tatil tatil biti nereden buldu bu kız şimdi.. Yattığı yastığı 60 derecede yıkayarak son, sonra utulecekesin. Çarşaf ve kıyafetler dahil. Ya da posete koyup havasını aldırıp 7-10 gün tutacaksın. Dikiş aralarına da yumurtlar bu böcük.o zaman 1 ay botunca haftada 1 o şampuanla yıkansın mı
kestirdimde saçını saç dibi berrak temiz tellerinde falan gözüme beyazlık gelmedi.bilmiyorum nasıl yapsam.sadece durduk yere kaşıntısı varmışsanırım daha yeni olmuş fazla üremeden fark etmiş sık sık tarayıp ayıklasın yoksa florancenin dediği gibi üreyip gider çok uğraştırır
saç tellerindede oluyor işte iyice bakmak lazım bazı saçlarda pek belli olmaz sirkeler dikkatli bakmak lazımkestirdimde saçını saç dibi berrak temiz tellerinde falan gözüme beyazlık gelmedi.bilmiyorum nasıl yapsam.sadece durduk yere kaşıntısı varmış
evett yaa sorma nasıl ağlıyordu bugünBence uygun. Tatil tatil biti nereden buldu bu kız şimdi.. Yattığı yastığı 60 derecede yıkayarak son, sonra utulecekesin. Çarşaf ve kıyafetler dahil. Ya da posete koyup havasını aldırıp 7-20 gün tutacaksın. Dikiş aralarına da yumurtlar bu böcük.
Amaç hepsinde aynı, biti nefessiz bırakıp boğarak öldürmek. İlaç ve gazyagi tehlikeli. Küçükken bana da gazyagi sürmüşlerdi.bizde çok bitlendik zamanında annem gaz yagı sürüp tarardı bazen de sinek ilacı sıkıp yazma bağlardı hava almasınlar diye bi saat bekleyip yıkardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?