Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

yapmadığın iyi olmuş bence çok halsiz kalır insan ben bu menünün üzerine birde spor yapsam şekerim düşer elim ayağım titrer ya 3 5 çikolata götürürüm ya da bayılırım heralde
yok ya öyle kötü olmuyorum.ahh benim o yaptığım kaçamaklar anamı ağlattı aslında su bile yasak olması lazım banaşimdiye 60 lardaydım.müstehak bana

Bit olduğunu kim dedi? Bit olsaydı banyoda şampuan sonrası durularken yere düşerdi ya da tarakla gelirdi.
ben gördüm biti saç telinde geziyordu.ama banyo yaparken öyle yerde falan yoktu yani tarakta sarı ya arada takıldı sadce bir kaç tane.ama hala kaşınıyor hala dedi.sirede sürdüm kafasına

tamam tek tek bakarım yarınbirdaha şampuanlicam.yaa bit ölünce sirkede bir kaç güne gitmiyor mu nasıl bişey ki bu
Sirke bildiğin tırnak arası sıkıştırınca çit diye kırılan sert bir yumurta. Hafif oval gibi ve grimsi parlak bir renk. İçine şampuan girmiyor maalesef. 1 haftada içinden bit çıkıyor. O yüzden her 7. Günde yapacaksın ki çatlayan yumurtadan çıkan bit yumurtlamadan ölsün.

yok ya öyle kötü olmuyorum.ahh benim o yaptığım kaçamaklar anamı ağlattı aslında su bile yasak olması lazım banaşimdiye 60 lardaydım.müstehak bana
bende çok yaptım yaa aslına bakarsan 20 gündür diyetteyim belkide daha fazla ekmek yemiyodum şekersiz çay içiyordum yediğime de az çok dikkat ediyodum ama kaçamaklar yüzünden kilo bi aldım

o zaman 1 ay botunca haftada 1 o şampuanla yıkansın mı

ben gördüm biti saç telinde geziyordu.ama banyo yaparken öyle yerde falan yoktu yani tarakta sarı ya arada takıldı sadce bir kaç tane.ama hala kaşınıyor hala dedi.sirede sürdüm kafasına
sanırım daha yeni olmuş fazla üremeden fark etmiş sık sık tarayıp ayıklasın yoksa florancenin dediği gibi üreyip gider çok uğraştırır

o zaman 1 ay botunca haftada 1 o şampuanla yıkansın mı
Bence uygun. Tatil tatil biti nereden buldu bu kız şimdi.. Yattığı yastığı 60 derecede yıkayarak son, sonra utulecekesin. Çarşaf ve kıyafetler dahil. Ya da posete koyup havasını aldırıp 7-10 gün tutacaksın. Dikiş aralarına da yumurtlar bu böcük.

sanırım daha yeni olmuş fazla üremeden fark etmiş sık sık tarayıp ayıklasın yoksa florancenin dediği gibi üreyip gider çok uğraştırır
kestirdimde saçını saç dibi berrak temiz tellerinde falan gözüme beyazlık gelmedi.bilmiyorum nasıl yapsam.sadece durduk yere kaşıntısı varmış

bizde çok bitlendik zamanında annem gaz yagı sürüp tarardı bazen de sinek ilacı sıkıp yazma bağlardı hava almasınlar diye bi saat bekleyip yıkardık

kestirdimde saçını saç dibi berrak temiz tellerinde falan gözüme beyazlık gelmedi.bilmiyorum nasıl yapsam.sadece durduk yere kaşıntısı varmış
saç tellerindede oluyor işte iyice bakmak lazım bazı saçlarda pek belli olmaz sirkeler dikkatli bakmak lazım

evett yaa sorma nasıl ağlıyordu bugünyaz okuluna gidiyordu belki orda bulaştı.

bizde çok bitlendik zamanında annem gaz yagı sürüp tarardı bazen de sinek ilacı sıkıp yazma bağlardı hava almasınlar diye bi saat bekleyip yıkardık
Amaç hepsinde aynı, biti nefessiz bırakıp boğarak öldürmek. İlaç ve gazyagi tehlikeli. Küçükken bana da gazyagi sürmüşlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…