Şu hayatta ne istediysem oldu çok şukur şimdi de diyorum ki ya rabbim ölmeden şu simiyle tanışmayı nasip et de bi elektrikli sandalyeyle bağlayayım.Kızcen emme ha bu saat olmuştır açımdır bugün fadılın beyninin etinden başka lohma girmemiştir kursakcağızıma
ahanda pide yemeye geldim
naaabcan
mesacımı mı beğenmeycen
Boy kaç canım.Kızlar isminizin altına başlangıç kilosu, hedef ve güncel kiloyu nerden yazıyosunuz
Boy kaç canım.
Tamam buldum ve yaptim
isminin üstüne tikla ordan kişisel bilgileri tıkla, sonra "özel başlık" bolumu var oraya yaziyorsun.Tatlım nerden yaptın ben profile girim durum mesajına yazdım değişiklikleri kaydet dedim olmadı
Şu hayatta ne istediysem oldu çok şukur şimdi de diyorum ki ya rabbim ölmeden şu simiyle tanışmayı nasip et de bi elektrikli sandalyeyle bağlayayım.Belki yediği pidelerin bana değil de basenine göbeğine yağ olacağını anlar.
afiyet olsun canimMenü
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmek
2 zeytin
1 kk peynir
1 rafadan yumurta
1 yk yoğurt
1 tk haşhaş ezmesi
2 fincan cay (şekersiz)
öğlen 16.00(hastaneye gittiğim için geç oldu)
2 etli dolma
Yoğurt
Yeşillik
Ara 18.00
Sut arttırıcı cay
Aksam 19.45
1 etli dolma
1 tabak kereviz yemeği
Yoğurt
Yeşillik
Ara 21.00
Şekersiz cay
1 tane Küçük kurabiye
Günaydın kaptanımGünaydın canlarımmmmmmm nasılsınız. Ben bomba gibiyimKahvemi içtim şimdi spora başlıyorum hadi uyanık olanlar takılsın peşime güne enerjik başlayalım yaşasınnnnnn
Yap canım yap ben de uyumadım kızı salladım... Gündüz uyurlarsa uyuruzGünaydın kaptanım
Gece uyumayan ve sonunda da 6 da kalkan bi küçük sıpa yüzünden
Bende patlamış bomba gibiyim
Ama seni görünce leslie yapasım geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?