- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bugün misafirim var 11 de kahvaltıya gelecekYap canım yap ben de uyumadım kızı salladım... Gündüz uyurlarsa uyuruz
Ben de moral olsun diye söylemiştim zaten yoksa ne zaman gündüz uyudukBugün misafirim var 11 de kahvaltıya gelecek
No uyku
Henüz yapmadım da klasik kahvaltı işte ya yumurta ya menemen yeterBen de moral olsun diye söylemiştim zaten yoksa ne zaman gündüz uyuduk
Ne mamalar yaptın misafirlere
Geçmiş olsun canimGünaydın kızlar. Bugün çocukları doktora götürcem diye erken kalktım. Bende diyetisyen gidicem. Ayrıca kolum hic iyi değil hala omuzdan kalkmıyor o yüzden birde bugün çocukları götüreceğim hastanenin ortopedi bölümüne gidicem. Bugün de hastanede geçen bir gün olacak benim icin
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Bugün çocukları doktora götürcem diye erken kalktım. Bende diyetisyen gidicem. Ayrıca kolum hic iyi değil hala omuzdan kalkmıyor o yüzden birde bugün çocukları götüreceğim hastanenin ortopedi bölümüne gidicem. Bugün de hastanede geçen bir gün olacak benim icin
Kahvaltı yaparken okuyordum ya
Hayır hayIrGünaydınlar
2 hafta deneme vardı dimi bize
dün çok motiveydim bugün sabah çocuklara yaptığım tosttan bir güzel yedim
menüyü yarından itibaren paylaşayım bari
Hayırrrrrr yarın yok tamam tost yemişsin afiyet olsun. Bundan sonraki menülere dikkat edersin olur biter.Günaydınlar
2 hafta deneme vardı dimi bize
dün çok motiveydim bugün sabah çocuklara yaptığım tosttan bir güzel yedim
menüyü yarından itibaren paylaşayım bari
Henüz yapmadım da klasik kahvaltı işte ya yumurta ya menemen yeter
Başkasını ben yiyemem
O yüzden de yapmıyorum
Not:Fena ev sahibi
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim işlerini rast getirsin. Çocukların nesi var ki.Günaydın kızlar. Bugün çocukları doktora götürcem diye erken kalktım. Bende diyetisyen gidicem. Ayrıca kolum hic iyi değil hala omuzdan kalkmıyor o yüzden birde bugün çocukları götüreceğim hastanenin ortopedi bölümüne gidicem. Bugün de hastanede geçen bir gün olacak benim icin
Yaşasınnnn spor yapan biri geldi çok mesudumKahvaltı yaparken okuyordum ya
Şimdi kalkıp spor moduna giricem bir yarım saat
günaydın arkadaşlar
dün neler yedimmmm
sabah 1 yumurta 2kk peynir 1 tb ekmek 4 zeytin 1 bardak süt
5 km yürüyüş 1 saatte
öğlen 3 minik kuru biber dolması
yoğurtlu kereviz salatası
çayın yanında yarım paket etiform (buna pişman oldum)
akşam bamya çorbası
mantar sote
1 minik elma hakkaten minicikti ceviz kadar
1 avuç kabak çekirdeği
3litre su
insan bi kek yapar bi börek yapar Allah seni
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim işlerini rast getirsin. Çocukların nesi var ki.
Yaşasınnnn spor yapan biri geldi çok mesudum
Oooo Konyalı mıyız acaba
Ay ders arasında tost yemeyi planlıyordum okuyunca hemen vazgeçmiş bulunuyorumokudukça düşünceli yemekler yemeye bşlıycam bu gidişle teşekkürler arkadaşlar
Ben Ispartalıyım da Konya'da ikamet ediyorum.aaa sende mi yoksaaa:)))
Sabahtan menunu belirleyip yemeklerini yaparsan ne yiyeceğini düşünmezsin canım. Yanında götür yemeklerini.
Hem sağlıklı hem ekonomikben de aynen öğlen yemeğimi evden getiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?