Ben Ispartalıyım da Konya'da ikamet ediyorum.
Aa şaka bende Konyalıyı mBen Ispartalıyım da Konya'da ikamet ediyorum.
Bomba gibiyiz sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız?
Aaaa neresindesin. Hadi bi de komşu çıkalımAa şaka bende Konyalıyı m
Valla komşu çıkarsak spor rekabetine uyarım Meram fakültenin o taraftardaydımAaaa neresindesin. Hadi bi de komşu çıkalım
Ben varım kaptan senle spor yapmak keyifli olur vallaKızlarrrrrr kendime spor konusunda rakip arıyorum var mı kendine güvenen babayiğit
Ooooo çok uzakmış. Kulenin oralardayım ben... Neyse online rakip oluruz biz deValla komşu çıkarsak spor rekabetine uyarım Meram fakültenin o taraftardaydım
Oooo başladık o zaman.. Ben sabah 45 dakika leslie ile başladım şimdiden senden öndeyimBen varım kaptan senle spor yapmak keyifli olur valla
Hem patates yemeği hem kabak tatlısı olmuş mu sence.14 kasım 2017 tarih menüm
Sabah 08:00 tam buğday ekmeğine sandviç peynir domates ve salatalıklı
Öğle 12:00 Bir dilim tam buğday ekmeği ve ton balığı
Ara 15:00 probiyotik yoğurt
Akşam 19:00 5yk etki patates yemeği ,1 dilim kabak tatlısı
Ya çok yabancı değil kv orada oturuyor sürekli gelirim ne güzel oldu böyle bu gün evde spor yapmayı planlıyorum inşallah bi aksilik olmazsaOoooo çok uzakmış. Kulenin oralardayım ben... Neyse online rakip oluruz biz de
Bence de olmadı pek ama dün güzel spor yaptım kaptan yaHem patates yemeği hem kabak tatlısı olmuş mu sence.
Anamm şimdiden başlamış yahu benim akşama anca ama ofiste de arada squat falan mı yapsam kiOooo başladık o zaman.. Ben sabah 45 dakika leslie ile başladım şimdiden senden öndeyim
sen ne iyi kaptansın yaaa. hoşgörülü ve şefkatli :)Hayırrrrrr yarın yok tamam tost yemişsin afiyet olsun. Bundan sonraki menülere dikkat edersin olur biter.
canım sen 2014 kasım annesi misin ya da ekim de olabilir. hatırlıyorum seni sankiGünaydın kızlar nasılsınız?
Evet canım aynen öyle 2014 kasım annesiyim. Yoksa sen de mi? Nickini hatırlayamadım ama?canım sen 2014 kasım annesi misin ya da ekim de olabilir. hatırlıyorum seni sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?