Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim apor adına şu an yaptığım tek şey iş yerine yürüyerek gidip gelmek günlük toplam 30 dakika oluyor. Bu anlattığınız hareketlere başlayacağım inşallah:)) Kızlar yeni yıl hedefim 55 ulaşmak için elimden geleni yapacağım ulaşamazsam bile en yakınına kadar gelmeyi hedefliyorum. 1 aralık hedefimde küsuratlıda olsa 59 görmek 59.9 bile olur yani:)) Sizin yeni yıl hedefiniz varmı?

70 olabilmek ama !!!

Okuya okuya bitiremedim.. maşallah size. Tam gazimi aldım evin yarısını temizledim, elektrikler kesildi. Çok sinir oldum. Ev mahvolmuş.. Büyük oğlanın yazılısı da var yarın, nasıl çalışacağız bilmem..

Mükemmel bir tempolu yürüyüşün 20. dksında yatak odasından gelen hafif bir mızıldanmayla sona eren spor macerası bugün akşam eşimin gelip planlarımı alt üst etmeyi seven oğluma bakmasıyla 40 dk ya tamamlanacak ve ardından basen göbek çalışmasıyla 60 dk ile sona erecektir. Plan bu... uymak şartttt uymak şarttttt!!

Ah o bebikler..

slmlarrr ben geldimmm
72 yim derken 73 olmuşum, hedef 9 kg oldu. Hadi bismillah, öğlen koca bir kase az yağlı salatayla rejimime başladım. ki dünden yaptığım tatlı bana göz kırparken

Hoş geldin,
Boşver o tatlıyı.. Damakta tadı 30 saniye kalacak.. Göbekte yağı 2 sene taşıyacaksın..

insan bi kek yapar bi börek yapar Allah seni

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim işlerini rast getirsin. Çocukların nesi var ki.

Yaşasınnnn spor yapan biri geldi çok mesudum

Oooo Konyalı mıyız acaba
canım ikisininde kontrole göturcem. Küçük 5 aylık kontrol büyük te öksürüyordu ilaç kullandık geçmesi onuda kontrole goturucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…