mekik sevmiyorum. bi de bel ve boyun fıtığı var zaten baya zorluyor...Anka Canım onun için her gün aksatmadan mekik çek, benim de basen kadar olmasa da göbek de var ama mekik aleti almıştım onunla her gün yapmaya çalışıyorum eskisi gibi değil ,şimdi de var göbek ama daha derli toplu.
Bulamadım bende menüme ekledimVardı ben yazmıştım canım
ahhh bağladık başımı kaçırdın...Bende bende
Ay o zaman evet yapma tabi, bu zencefilli, zerdeçallı yoğurt kürü var o da haftada iki kere yapılınca göbek için işe yarıyorlar diyorlar ama bilemiyorum pek tabi.mekik sevmiyorum. bi de bel ve boyun fıtığı var zaten baya zorluyor...
Olur bende 200 ip atladım şimdi evi toplayıp leslie e baslarimahhh bağladık başımı kaçırdın...
seni de başkasıyla eşleyelim
Anka Canım onun için her gün aksatmadan mekik çek, benim de basen kadar olmasa da göbek de var ama mekik aleti almıştım onunla her gün yapmaya çalışıyorum eskisi gibi değil ,şimdi de var göbek ama daha derli toplu.
Olur bende 200 ip atladım şimdi evi toplayıp leslie e baslarim
Ben zemin katta oturuyorum. Zaten çok da atlayamıyorum yeni öğreniyorumya ip atlayanların evi müstakil mi? nasıl atlıyonuz :)
ben de mekik yapamıyorum, boynuma yük bindiriyorum. mekik aleti ile yapınca boyun rahat mı oluyor? ben de mi alsam bilemedim.. karnım sabahları dümdüz ama su içince şişiyor, karın kasları gevsek. mekik yapmalıyım ama beceremiyorum..
Günaydınnnnn kuzucum annemle babam burda onlarla vakit geçirmeye çalışıyorum hastanede kaldığım günlerin acısını çıkarıyorum gelirim kuzucum Allahın izniyle daha çok görüşürüz buralardayım nasıl olsa
Yo aprtmn ben parmak uçlarında atlıyorum hiç ses cikmiyorya ip atlayanların evi müstakil mi? nasıl atlıyonuz :)
Önce bi iyileş de başlarsın yavaş yavaş canım... Aynı sezaryen gibisin dimi şimdi.Günaydın kızçeler Öglen oldu ama kahvaltı falan derken ancak gele bildim nörüyonuz durumlar nasıl benim karnım davul gibi niye bilmiyorum 6aylık hamile gibiyim
Benim çok sıkı bi diyete başlamam lazım kansızlık varmış kan için yemem lazım spor yapamam içim yara umutsuz vakayım şuanda diyet ve Spor yapmayı özledim yaaa
Kaptanım ögrendinmi valla tüy gibi zıplıyolar maşallah biz kıçımızı kaldırana kadar onlar 50tane zıplarBen zemin katta oturuyorum. Zaten çok da atlayamıyorum yeni öğreniyorum
Evet aynı sezeryan gibi ama dikişim sezeryan degil 3tane delik var leblebi büyüklükte yerleri laparaskopiyle amaliyat oldum açık degil o yüzden çabuk toparladım hamdolsunÖnce bi iyileş de başlarsın yavaş yavaş canım... Aynı sezaryen gibisin dimi şimdi.
Yok be nerede 200 anca yapıyorumKaptanım ögrendinmi valla tüy gibi zıplıyolar maşallah biz kıçımızı kaldırana kadar onlar 50tane zıplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?