Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

mekik sevmiyorum. bi de bel ve boyun fıtığı var zaten baya zorluyor...

14 Kasım 2017 Salı spor ve su listesi

1-Jane eyre_

100 mekik:20 puan
50 squat:10 puan
45 dk zumba:60 puan
Toplam :90puan
2 lt su
750 ml dukan birası

2 2.Niloyabebe

45 dk leslie
30 dk yürüyüş
20 dk mekik

2 litre su

ben de mekik yapamıyorum, boynuma yük bindiriyorum. mekik aleti ile yapınca boyun rahat mı oluyor? ben de mi alsam bilemedim.. karnım sabahları dümdüz ama su içince şişiyor, karın kasları gevsek. mekik yapmalıyım ama beceremiyorum..

Canım benimki bu resimdeki gibi, ben normalde yapamıyordum ama bu aletle rahat yapabiliyorum, bende işe yaradı en azından

Gulumse24
Gulumseeeeee bizi resmen unuttun yaaa sahalara bekliyoruz seni artık
Günaydınnnnn kuzucum annemle babam burda onlarla vakit geçirmeye çalışıyorum hastanede kaldığım günlerin acısını çıkarıyorum gelirim kuzucum Allahın izniyle daha çok görüşürüz buralardayım nasıl olsa

Günaydın kızçeler Öglen oldu ama kahvaltı falan derken ancak gele bildim nörüyonuz durumlar nasıl benim karnım davul gibi niye bilmiyorum 6aylık hamile gibiyim
Benim çok sıkı bi diyete başlamam lazım kansızlık varmış kan için yemem lazım spor yapamam içim yara umutsuz vakayım şuanda diyet ve Spor yapmayı özledim yaaa

Önce bi iyileş de başlarsın yavaş yavaş canım... Aynı sezaryen gibisin dimi şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…