Kız 200tane azmı 20tanede nefesim kesilirYok be nerede 200 anca yapıyorum
Basen için sırt üzeri yat bacaklarını saga sola aç kapat bide bacaklarını karnına dogru çek uzat birde bacaklarını ileri dogru uzat makas hareketi yap sag solBende spor konusunda çok eksiğim kızlar ya çok özendim size takdir ettim:) Basen için ne yapmak lazım acaba?
Bekarken hem basketbolcu hemde voleybolcu idim 200 benim için çok kötü aslında o dönemlerde 10.000 atlatirlardi hocalarimizKız 200tane azmı 20tanede nefesim kesilir
Bende atlarım tabi rüyamdaBekarken hem basketbolcu hemde voleybolcu idim 200 benim için çok kötü aslında o dönemlerde 10.000 atlatirlardi hocalarimiz
Parmak ucunda atlarsan rüyalar gerçek olurBende atlarım tabi rüyamda
Tmm kuzum öyle DeniycemParmak ucunda atlarsan rüyalar gerçek olurçünkü parmak ucunda olunca yorulmasın kolay kolay tabanı yere basma dene bak ne kadar hafif ve kolay olacaktir
İkinci hareket olarak, bir sandalye alın ve önüne geçin. Ellerinizi belinize koyun, sağ ayağınızla sandalyenin üstüne çıkın. Sol topuğunuzu olabildiğince arkaya doğru kaldırın. Kaldırma işlemini ayağınızı savurarak değil, kontrollü bir şekilde uygulayın. Sol ayağınızı yere indirin ve doğrulun. Sağ ayağınızı yere indirin ve diğer ayağınızın arkasına yere koyun. Sonrasında tek ayağınız önde çömelin. Sağ ayağınızı sandalyeye tekrar koyarak tekrarlar yapmaya başlayın. 10 tekrar bir bacak, 10 tekrar diğer bacak yaparak hareketi tamamlayın. Gördüğünüz gibi bu ve benzeri basen eritme hareketleri hiç alet gerektirmeyen basit işlemler. Diğer basen eritme hareketleri ile devam ediyoruz.Basen için sırt üzeri yat bacaklarını saga sola aç kapat bide bacaklarını karnına dogru çek uzat birde bacaklarını ileri dogru uzat makas hareketi yap sag sol
Kolay gelsin canimNiloyabebe Gulumsee25 çok teşekkür ederim kızlar yapmaya başlıyorum en kısa zamanda:) Şimdi öğle yemeğimi yedim mide küçüldükçe daha kolay olacak sanki
Evet etkili hareket ler2. yi ağırlıkla yapıyordum ben. Baya etkili gerçekten.
Yapamadım ya emzirme uyutma döngüsüne girdim. Ama bu kadar sevindin ya mahcup olmicam yapıcam sporu ilk fırsattainsan bi kek yapar bi börek yapar Allah seni
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim işlerini rast getirsin. Çocukların nesi var ki.
Yaşasınnnn spor yapan biri geldi çok mesudum
Oooo Konyalı mıyız acaba
Bende spor konusunda çok eksiğim kızlar ya çok özendim size takdir ettim:) Basen için ne yapmak lazım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?