Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anam anka nereye gitti yaa. Neler olmuş ben yokken. Kaç gündür uyumadı, mahvoldu kızcağız. Dinlensin bence de. Sabah oğlanı doktora götürdük. Öğlen geldik eve. Sabah başım ağrıyordu ilaç içtim ama kar etmedi. Öğlen kahvaltı yaptık. Ufaklığı uyuturken bir uyumuşum. Kalktım saat 5. Yemek yok. Büyük ödevini yapmamış. Ben uyurken adet olmuşum, ortalık batmış, sancim var,... Sümüklüböcek hızıyla bir kaç saate hallettim ama kötü oldum. Yatılı misafirim geldi, onlar yardımcı oldular çocukları yedirirken falan sagolsunlar. Ben kipirdadikca kasıklarım çıkacak gibi oluyor ve sanki anlamış gibi ufaklık doymak bilmedi.. Yemekte sadece çorba vardı ondan belki. 15 dakikada bir mama diye diye mutfağı ziyaret ettik.. Sabah uyanınca ev pırıl pırıl olmuş olsa keşke.. Dün temizlik gunumdu, kaldı..

Güzel menü olur o kadar kaçamak kuzum az önce agır yaşamlar da diyo ki bişeyi yerken bu benim hayatımdan daha mı önemli diye düşünün çok hoşuma gitti bu cümle

Kız bütün kötülükler seni bulmuş valla çok güldüm

Nesi varmış çocuğun canım

Nesi varmış çocuğun canım
Sinüzit olmuş. Daha 1 ay olmadığı için antibiyotik vermedi, damardan vermiştim ya, üzerine 1 şişe daha bitirmişti. İlaç biteli 10 gün oldu olmadi. Alerji şurubu ve alerjik burun fisfisi verdi. Bir de özel bir ilaç aldırdı. 60 liraymis, ayda 10 gün içecek 3 ay boyunca..

Soğanı kes üzerine tuz dök koy odaya sabaha dek açıyo burunları bizzat denedim canım.
Bu arada kaç yaşındaydı

Yine çekerse tarçınlı Türk kahvesi yap hemen geçer isteğin canım .

Ve yA yeşil elmaya tarçın serp onu ye
Ve evdeysen şimdi 10 dk hareket bari yapta biraz kalmasın sende
Aynen canım. Yapacağım şimdi çok sağol :)
Tarçınlı elma da yemistim halbuki :/
Yarınki suyuma çubuk atacağım

Güzel menü olur o kadar kaçamak kuzum az önce agır yaşamlar da diyo ki bişeyi yerken bu benim hayatımdan daha mı önemli diye düşünün çok hoşuma gitti bu cümle
Evet yaa çok güzel cumleymis, çok doğru. Oradaki insanlari gördükçe sukrediyorum gerçekten çok zor hayatları

05 aralık spor/su listesi

1.smy11

22 dk yürüyüş=22 puan
18 dk koşu=54 puan
100 donkey kick=20 puan
200 twist=40 puan
500 ip=100 puan
Toplam=234 puan

2 lt su

2.gulenyuZumsunsen

500 Side leg lift=100 puan
100 donkey kick=20 puan
100 bridge=20 puan
500 twister=100 puan

Toplam=240 puan

3.lemonade17
30 dk yürüyüş 30 puan
15 dk masa tenisi 22.5 puan
750 bölgesel 150 puan

Toplam 202.5
Su 3 lt belki 3.5 olmuştur

Ee kızlar spor bu kadar mı gerçekten, yanlış alıntı mi yapıyorum diye kaç kez baktım ins ben yanlış alıntı yapmışımdir

Hasta çocukla ne misafiri beee
6.5 yaşında. Uykusu çok hafiftir. Soğanı koysam 1 saate kendi yastigimin üzerinde bulurum :) Misafirim agir değil canım, il dışından görümcem geldi. Eşinin en küçük kızında büyüme geriliği var, hormon iğnesi kullanıyorlar. Muayenesi vardı bugün. Durumu bildiklerinden tok geldiler de zorla yedirdim ben

Anka cumaya kadar gelmiycekmi artık ayy çok üzücü ya 270kilo ne demek ikiz kardeş durumları çok vahim çok üzücü

He o gelmedi ben gittim akşam innuk u n topike gittim hasret giderdim

[/QUOTE]
Hani kızlar linkte Yok menüler .

Spor dA bir kişi yapmış
Hadi ama gelsin bildirimler[/QUOTE]
Benim yoğun günümdü üstüne kız da mız mız bugün spordan affedin inşallah yarın telafi ederim

5 Aralık menüm
Kayısılı su
Kahvaltı 7 30
İki kaşık tirit
Bir etimek
Peynir
Zeytin
Kuşburnu

Ara 10
Kahve
Leblebi

Öğlen 14
Bir elma
Yarım portakal

Ara 16
Sütlü kahve
Fındık

Akşam 18
Mercimek çorbası
Ispanak
Yoğurt
Su 2 lt

Benimkinden 1 yaş büyükmüş maşallah. Bu yaşlar böyle geçircez anladık artık 3 gün iyi 4 gün hasta. Büyüme geriliği ilkkez duydum canım. Ya mesela bizimki ne zaman hasta olsa birden büyüyor mesela boyu bu ara çok uzadı 5 buçuk yaşında ama 1 metre 20 santim boyu olmuş. Zekasıda değişti herşeyi anlar oldu. Her hastalığımızda hızlı büyüyor garip geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…