- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Güzel menü olur o kadar kaçamak kuzum az önce agır yaşamlar da diyo ki bişeyi yerken bu benim hayatımdan daha mı önemli diye düşünün çok hoşuma gitti bu cümle5 Aralık Menü
Sabah 8.30
2 Etimek
1 kk peynir
7 zeytin
Çay
Ara 10.30 limonlu yeşil çay
Öğlen 12.30
4 YK bulgur pilavı
Zeytin yağlı Brüksel lahanası (toplam 5-6 tane yemisimdir havuçlari yemedim)
4 YK yoğurt
Ara 16.00
Tarçınlı yeşil elma
Akşam 19.30
Tavuk ızgara
Salata
20.30 sıcak çikolata
Son yazdığım olmadı biliyorum
Regl den dolayı canım çok tatlı çekince bari yemek yerine içmeyi tercih ettim.
Kız bütün kötülükler seni bulmuş valla çok güldümAnam anka nereye gitti yaa. Neler olmuş ben yokken. Kaç gündür uyumadı, mahvoldu kızcağız. Dinlensin bence de. Sabah oğlanı doktora götürdük. Öğlen geldik eve. Sabah başım ağrıyordu ilaç içtim ama kar etmedi. Öğlen kahvaltı yaptık. Ufaklığı uyuturken bir uyumuşum. Kalktım saat 5. Yemek yok. Büyük ödevini yapmamış. Ben uyurken adet olmuşum, ortalık batmış, sancim var,... Sümüklüböcek hızıyla bir kaç saate hallettim ama kötü oldum. Yatılı misafirim geldi, onlar yardımcı oldular çocukları yedirirken falan sagolsunlar. Ben kipirdadikca kasıklarım çıkacak gibi oluyor ve sanki anlamış gibi ufaklık doymak bilmedi.. Yemekte sadece çorba vardı ondan belki. 15 dakikada bir mama diye diye mutfağı ziyaret ettik.. Sabah uyanınca ev pırıl pırıl olmuş olsa keşke.. Dün temizlik gunumdu, kaldı..
Nesi varmış çocuğun canımAnam anka nereye gitti yaa. Neler olmuş ben yokken. Kaç gündür uyumadı, mahvoldu kızcağız. Dinlensin bence de. Sabah oğlanı doktora götürdük. Öğlen geldik eve. Sabah başım ağrıyordu ilaç içtim ama kar etmedi. Öğlen kahvaltı yaptık. Ufaklığı uyuturken bir uyumuşum. Kalktım saat 5. Yemek yok. Büyük ödevini yapmamış. Ben uyurken adet olmuşum, ortalık batmış, sancim var,... Sümüklüböcek hızıyla bir kaç saate hallettim ama kötü oldum. Yatılı misafirim geldi, onlar yardımcı oldular çocukları yedirirken falan sagolsunlar. Ben kipirdadikca kasıklarım çıkacak gibi oluyor ve sanki anlamış gibi ufaklık doymak bilmedi.. Yemekte sadece çorba vardı ondan belki. 15 dakikada bir mama diye diye mutfağı ziyaret ettik.. Sabah uyanınca ev pırıl pırıl olmuş olsa keşke.. Dün temizlik gunumdu, kaldı..
Sinüzit olmuş. Daha 1 ay olmadığı için antibiyotik vermedi, damardan vermiştim ya, üzerine 1 şişe daha bitirmişti. İlaç biteli 10 gün oldu olmadi. Alerji şurubu ve alerjik burun fisfisi verdi. Bir de özel bir ilaç aldırdı. 60 liraymis, ayda 10 gün içecek 3 ay boyunca..Nesi varmış çocuğun canım
Misafirden haberim vardı da geç kalkacagimdan haberim yoktu. Buzlukta içli köfte vardı çorba yanına onu kaynattim onlara. Şişeye sıcak su koydum, pijamanin lastiğine tutturdum oturuyorum şimdi..Kız bütün kötülükler seni bulmuş valla çok güldüm
Soğanı kes üzerine tuz dök koy odaya sabaha dek açıyo burunları bizzat denedim canım.Sinüzit olmuş. Daha 1 ay olmadığı için antibiyotik vermedi, damardan vermiştim ya, üzerine 1 şişe daha bitirmişti. İlaç biteli 10 gün oldu olmadi. Alerji şurubu ve alerjik burun fisfisi verdi. Bir de özel bir ilaç aldırdı. 60 liraymis, ayda 10 gün içecek 3 ay boyunca..
Hasta çocukla ne misafiri beeeMisafirden haberim vardı da geç kalkacagimdan haberim yoktu. Buzlukta içli köfte vardı çorba yanına onu kaynattim onlara. Şişeye sıcak su koydum, pijamanin lastiğine tutturdum oturuyorum şimdi..
Aynen canım. Yapacağım şimdi çok sağol :)Yine çekerse tarçınlı Türk kahvesi yap hemen geçer isteğin canım .
Ve yA yeşil elmaya tarçın serp onu ye
Ve evdeysen şimdi 10 dk hareket bari yapta biraz kalmasın sende
Evet yaa çok güzel cumleymis, çok doğru. Oradaki insanlari gördükçe sukrediyorum gerçekten çok zor hayatlarıGüzel menü olur o kadar kaçamak kuzum az önce agır yaşamlar da diyo ki bişeyi yerken bu benim hayatımdan daha mı önemli diye düşünün çok hoşuma gitti bu cümle
6.5 yaşında. Uykusu çok hafiftir. Soğanı koysam 1 saate kendi yastigimin üzerinde bulurum :) Misafirim agir değil canım, il dışından görümcem geldi. Eşinin en küçük kızında büyüme geriliği var, hormon iğnesi kullanıyorlar. Muayenesi vardı bugün. Durumu bildiklerinden tok geldiler de zorla yedirdim benHasta çocukla ne misafiri beee
Anka cumaya kadar gelmiycekmi artık ayy çok üzücü ya 270kilo ne demek ikiz kardeş durumları çok vahim çok üzücü
Canım spor listesine eklesene bunu sendeSpor olarak öğlen 87 dakika eğimli koşu. L karnitinde kullandım.
Akşamda 2 şer kiloluk dumbbelle bacak egzersizleri ve sırt içinde 50 tane ters mekik
Benimkinden 1 yaş büyükmüş maşallah. Bu yaşlar böyle geçircez anladık artık 3 gün iyi 4 gün hasta. Büyüme geriliği ilkkez duydum canım. Ya mesela bizimki ne zaman hasta olsa birden büyüyor mesela boyu bu ara çok uzadı 5 buçuk yaşında ama 1 metre 20 santim boyu olmuş. Zekasıda değişti herşeyi anlar oldu. Her hastalığımızda hızlı büyüyor garip geliyor bana.6.5 yaşında. Uykusu çok hafiftir. Soğanı koysam 1 saate kendi yastigimin üzerinde bulurum :) Misafirim agir değil canım, il dışından görümcem geldi. Eşinin en küçük kızında büyüme geriliği var, hormon iğnesi kullanıyorlar. Muayenesi vardı bugün. Durumu bildiklerinden tok geldiler de zorla yedirdim ben
Günaydınnn yaa ne güzel, biz kar göremiyoruz ama soğuğu fena geliyor :/ hava buzzz gibi olmuşGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar bugün yine kar yagışıyla uyandık güne heryer bembeyaz gelin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?