Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

6 Aralık menü

Kahvaltı 8.30
2 kepekli Etimek
1 kk peynir
5-6 zeytin
Çay

Ara 12.20
Tarçınlı sütlü filtre kahve

Öğlen 13.30
1 yemek tabağı marul üzerine 4 YK kısır
1 kepçe ezogelin

Ara
15.20
1 mandalina

17.00
1 çorba

Akşam 19.30
1 tabak domates çorbası
4 YK sebzeli tavuk
Ev yapımı turşu

2 lt tarçınlı zencefilli su

Haftanın 2günü sadece yumurta yumurta oldugu gün peynir yasak 2köfte büyüklükte et yada köfte yada tavuk ögün de et yoksa 8kaşık kuru baklagillerden herhangi biri ara ogünde süt ayran yada yogurt 1bardak yada 10tane çig badem meyve 2porsiyon sabah peynir zeytin yeşillik 3dilim ekmek
Öglen köfte tavuk et herhangi biri
4kaşık pilav yada makarna 2dilim ekmek akşam aynı şekilde Öglen sebze yenirse akşam mutlaka et

Sabah kahvaltım saat 10.15
1haşlama yumurta
3tane zeytin
1küp peynir
Dünden kalan yogurtlu havuç salatası
2kaşık kadar
1çatal un helvası

Öglen akşam bir oldu
1kase sulu köfte
2kaşık pirinç pilavı
2kaşık yogurt
Sınırsız salata

Ara ögün
2küçük mandalina yerim

Spor 30dk yürüyüş yapıcam
2litre su

Xl ihtiyaç yok sanırım bende tam o tayttan araştırıyodum isabet oldu kız sen kaç kilosun Xl giyonki
kız 62 idim. Simdi 60.8 oldum. Yaklaşık 1 aydır ip atlıyorum. İnanılmaz sikilastim. İp atlamak selulitlerimede çok iyi geldi. Bir ay önce M bedene imkanı yok giremezdim ama bugün çok mutlu oldum girince

Pek güzel
Afiyet olsun gadasını aldıgım

mutlaka verdiği ekmek miktarını ya da pilav neyse ye çünkü metabolizmayi hızlandırıyor. Bende diyetisyen gidene kadar gr verememiştim bide üstüne bisey de yemiyordum. Ama simdi gr. gr. Gidiyor

kız 62 idim. Simdi 60.8 oldum. Yaklaşık 1 aydır ip atlıyorum. İnanılmaz sikilastim. İp atlamak selulitlerimede çok iyi geldi. Bir ay önce M bedene imkanı yok giremezdim ama bugün çok mutlu oldum girince
62 nasıl xl giyiniyon onların kesimi çokmuş dar ben xl almayı düşünüyordum içine yel bacağım girer desene

mutlaka verdiği ekmek miktarını ya da pilav neyse ye çünkü metabolizmayi hızlandırıyor. Bende diyetisyen gidene kadar gr verememiştim bide üstüne bisey de yemiyordum. Ama simdi gr. gr. Gidiyor
Ne diyon şimdi Diyetisyenin listesine uyayımmı yoksa bildiğim gibi devam mı edeyim

hımmm fazla mi olmuş. Bir porsiyon meyve yemem lazim. Bende miktarlarına bakıyorum o an canım ne istiyosa onu yiyodum. Bunu bi düşüneyim ben. Olmazsa meyve olarak elma falan yiyeyim

Kızlar alışverişten geldim.
Bugün baya yürüdüm arti falan kalmamiştir bende.
Birazdan çorba yapip bugün 18:00 öncesi yemek faslini kapatirim.

İşte bu innuk olacak canım birkaç kilı gidince hele insan hiç yemesem de olur diyor

Aynen katılıyorum asya_01
Neden herşey bitmiş gibi konuşuyorsun
Hala birşeyler yapıp başarabilirsin canım...

H Hamzakifzulal
Takımın güzel moral deposusun valla

Asya önceki topikten de arkadaşım
Kendisi bilmez belki gizli rakibem
Çok hırslıdır çok güzel verdi yine de verecek istediği her kıyafete girecek

Akşam harika olmuş canım eksiler geliyooor
Güzel menü flo sabah ekmek çok olmuş sanki ama sabah ermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…