Kız instegramda kadının biri eliptik le 50kilo vermiş kim demişse yalan söylemiş me basen yapması her yerin çalışıyo eliptikleEliptik basen yapıyor diyordu kızlar bende alacaktim vazgeçtim.
Haftanın 2günü sadece yumurta yumurta oldugu gün peynir yasak 2köfte büyüklükte et yada köfte yada tavuk ögün de et yoksa 8kaşık kuru baklagillerden herhangi biri ara ogünde süt ayran yada yogurt 1bardak yada 10tane çig badem meyve 2porsiyon sabah peynir zeytin yeşillik 3dilim ekmekBu diyetisyenler ne çok seviyor ekmeği 8 dilim nedir yayani pilav makarna konusunda miktar az oldukça yenmeli bencede her zaman değil tabi ama. Ekmek konusunda da vardır bı bildikleri herhalde :) verdiği menüyü kabataslak paylaşabilir misin canım sakıncası yoksa. Karbonhidrat protein dengesi konusunda fikir olsun bize de
kız 62 idim. Simdi 60.8 oldum. Yaklaşık 1 aydır ip atlıyorum. İnanılmaz sikilastim. İp atlamak selulitlerimede çok iyi geldi. Bir ay önce M bedene imkanı yok giremezdim ama bugün çok mutlu oldum girinceXl ihtiyaç yok sanırım bende tam o tayttan araştırıyodum isabet oldukız sen kaç kilosun Xl giyonki
Pek güzel6 Aralık menü
Kahvaltı 8.30
2 kepekli Etimek
1 kk peynir
5-6 zeytin
Çay
Ara 12.20
Tarçınlı sütlü filtre kahve
Öğlen 13.30
1 yemek tabağı marul üzerine 4 YK kısır
1 kepçe ezogelin
Ara
15.20
1 mandalina
17.00
1 çorba
Akşam 19.30
1 tabak domates çorbası
4 YK sebzeli tavuk
Ev yapımı turşu
2 lt tarçınlı zencefilli su
mutlaka verdiği ekmek miktarını ya da pilav neyse ye çünkü metabolizmayi hızlandırıyor. Bende diyetisyen gidene kadar gr verememiştim bide üstüne bisey de yemiyordum. Ama simdi gr. gr. GidiyorKızçeler diyetisyen den geliyorum sevinimmi üzülimmi bilemedim günlük 8dilim ekmek yazdı 4kaşık pilav makarna verdi 3ana 3ara ögün verdi günlük tempolu 30.yada 45dk yürüyüş verdi verdide verdi günlük calori miktarı 1650
62 nasıl xl giyiniyon onların kesimi çokmuş dar ben xl almayı düşünüyordum içine yel bacağım girer desenekız 62 idim. Simdi 60.8 oldum. Yaklaşık 1 aydır ip atlıyorum. İnanılmaz sikilastim. İp atlamak selulitlerimede çok iyi geldi. Bir ay önce M bedene imkanı yok giremezdim ama bugün çok mutlu oldum girince
Ne diyon şimdi Diyetisyenin listesine uyayımmı yoksa bildiğim gibi devam mı edeyimmutlaka verdiği ekmek miktarını ya da pilav neyse ye çünkü metabolizmayi hızlandırıyor. Bende diyetisyen gidene kadar gr verememiştim bide üstüne bisey de yemiyordum. Ama simdi gr. gr. Gidiyor
hımmm fazla mi olmuş. Bir porsiyon meyve yemem lazim. Bende miktarlarına bakıyorum o an canım ne istiyosa onu yiyodum. Bunu bi düşüneyim ben. Olmazsa meyve olarak elma falan yiyeyimCanım genel olarak menünün saatleri ve ana öğünleri falan güzel ama bugün
Trabzon hurması
Hurma
Kuru kayısı
Hepsi bi ara da biraz fazla geldi..
Bunlardan biriyle şeker ihtiyacı giderilebilir
Akşam ki tarçınlı süte de çok gerek kalmamış bence ..
Ben öyle düşündüm canım başka kızlar da bi baksın belki doğrudur yaptığınhımmm fazla mi olmuş. Bir porsiyon meyve yemem lazim. Bende miktarlarına bakıyorum o an canım ne istiyosa onu yiyodum. Bunu bi düşüneyim ben. Olmazsa meyve olarak elma falan yiyeyim
Hadi yaa.dur bakalım indirim denk gelirse alırımKız instegramda kadının biri eliptik le 50kilo vermiş kim demişse yalan söylemiş me basen yapması her yerin çalışıyo eliptikle
Ben a101 den 250aldım gelir yine gözün açık olsun geçen günde şoka gelmişti ama bu bisiklet gibiydiHadi yaa.dur bakalım indirim denk gelirse alırım
bence uy canım çünkü senin kilona göre bunyene gore veriyor. Bide kilo veremezsen ona gore bir sonrakinde düzenleme yapar.Ne diyon şimdi Diyetisyenin listesine uyayımmı yoksa bildiğim gibi devam mı edeyim
Kızlar alışverişten geldim.
Bugün baya yürüdüm arti falan kalmamiştir bende.
Birazdan çorba yapip bugün 18:00 öncesi yemek faslini kapatirim.
Aynen katılıyorumasya_01
Neden herşey bitmiş gibi konuşuyorsun
Hala birşeyler yapıp başarabilirsin canım...
H Hamzakifzulal
Takımın güzel moral deposusun valla
Kahvaltı 09:00
2 haşlanmış yumurta
1 serçe parmak kadar börek
1 kivi
Marul
7 zeytin
3 ceviz
Peynir
1 bardak limonlu su
Öğle 14:00
2 dilim pırasalı Karatay börek
1 bardak ayran
1mandalina
Akşam 17:00
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar
1 ceviz
Ara 21:00 tarçınlı Türk kahvesi
Güzel menü flo sabah ekmek çok olmuş sanki ama sabah ermiştirSabah 9
2 çatal sucuklu yumurta
2 YK domates biber kavurması
1 tk bal
3 dilim ekmek
Ara 2 mandalina
Akşam 18
2 kaşık tarhana çorbası
5 kaşık karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
Az lahana turşusu
1 dilim ekmek
3 kuru incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?