- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Bende şu anda yapıyorum ütübugün ütü yaptım ooo baya kalori harcamisimdir
Aaaa hoşgeldin canım çoğalmadan onlar kışkışlayalım. Ben de koruyamıyorum yaa alcam diye korkuyorumMerhaba kızlarrr:) nasılsınız?Anka kaptanım ben yine aranıza katılmak istiyorum. Mezun olduktan sonra 5'leri göremeden bir buçuk kilo aldım. Artık tartıda 5'leri görmek istiyorum
@innuk
@Niloya bebe
H Hamzakifzulal
@florence_N
@hCrb
@Miskinnnn
Miniimalistt
@Lubitza
Kızlar baya baya kaçak oldunuz ha nerelerdesiniz ya
Siz sanırım yenisiniz3 aydır yaptığım zayıflama uğruna sadece ev yoğurdu içine bikaç galeta.tarçınlı su cörekotu.tere tohumu.haftanın iki günü akşam zencefil zerdeçal ve tarçınlı ev yoğrdu.açlık otu işte olduğum için öğle arası yürüyüş akşam egzersiz daha ne kaldı
ewet yeniyim burda suan 65 kilo 162 boy :)Siz sanırım yenisiniz
Bize katılmak mı istiyorsunuz
Önce bi kendini tanıt bacım
Sabırsızlanma konuşuruz onları
Kaç kilo verdiniz?3 aydır yaptığım zayıflama uğruna sadece ev yoğurdu içine bikaç galeta.tarçınlı su cörekotu.tere tohumu.haftanın iki günü akşam zencefil zerdeçal ve tarçınlı ev yoğrdu.açlık otu işte olduğum için öğle arası yürüyüş akşam egzersiz daha ne kaldı
Afiyet olsun canım bende bu akşamı hafif geçireceğim malum yarın tartiAyran ve salatayı çok yedim başka birşey yemeyeceğim kızlar
Hoşgeldin canım aramıza.ewet yeniyim burda suan 65 kilo 162 boy :)
Perşembeye yakıştı mı canım bu... Hoşaf şekerli miSabah kahvaltım 07.00
1dilim ekmek
1dilşm peynir
4tane zeytin
2çatal helva
Öglen 13.00
2dilim ekmek
1kase çorba
Salata
Akşam yemegi saat 18.00
1kase çorba
2kaşık pilav
2kaşık nohut
2kaşık salata
4tane kanat
1kase hoşaf
Su 1.5litre
Spor 250ip atlama
Ha ha hâaaa beni etiketlememişsinTatlım valla haklısın gözümü açamıyorum işyerinde bugünlerde çok yoğunluk oldu inşallah daha sık geleceğim :) Yarın tartı günümüz beim regli devam ermekte inşallah ödem falan olmaz hiç sevmiyorum regl günlerini:)
Aaaa hoşgeldin canım çoğalmadan onlar kışkışlayalım. Ben de koruyamıyorum yaa alcam diye korkuyorum
Hoşgeldin canim aramizaYa ben aldım bile.bu sabah tartıda 62.0 görünce gözlerim karardı resmen bırakmak yaramadı bana. şimdi benim yine iki haftalık deneme sürecim olacak değil mi?
Yookkk liste dışı devam edeceksin. Mezun olan üyeler 6 ay listeye giremiyor maalesef.Ya ben aldım bile.bu sabah tartıda 62.0 görünce gözlerim karardı resmen bırakmak yaramadı bana. şimdi benim yine iki haftalık deneme sürecim olacak değil mi?
Gitmediler mi daha.Ha ha hâaaa beni etiketlememişsingulenyuzumsunsen benim misafirler varya tatlım ama fırsat buldukça buradayım şuan 10 kişiye düştük evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?