Ben burdayım çocukları uyutup eliptige baslamak istiyorum ama hiç niyetler i yok yaMillet nerdesiniz yahu yılbaşımı kutluyorsunuz
Ewet kutluyorum yasin okudum simdi yatsinin arkasina iyi hur yil gecirelim diyeMillet nerdesiniz yahu yılbaşımı kutluyorsunuz
Allah kabul etsin kuzum bugün mekkenin fethi bende okudum ömürden bir yıl daha gitti Rabbim kalan ömrümüzü giden ömrümüzden daha hayırlı eylesin inşEwet kutluyorum yasin okudum simdi yatsinin arkasina iyi hur yil gecirelim diye
Amin cnm insallahAllah kabul etsin kuzum bugün mekkenin fethi bende okudum ömürden bir yıl daha gitti Rabbim kalan ömrümüzü giden ömrümüzden daha hayırlı eylesin inş
Çok güzel bir dua.. Amin.Allah kabul etsin kuzum bugün mekkenin fethi bende okudum ömürden bir yıl daha gitti Rabbim kalan ömrümüzü giden ömrümüzden daha hayırlı eylesin inş
Bu ne sessizlik ya erkenden gidip yatasım varÇok güzel bir dua.. Amin.
He sen bugün ögretmenlik yaptınMenüm
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 kk köy inek peyniri
3-4 adet patates kızartması
Yarım dilim kepekli ekmek
Yarım kase salata
14:00
1 kk irmikli şerbetli tatlı
19:00
1 karnıyarık
Yarım kase yoğurt
2 YK pirinç pilavı
(Menüleri benim hazirlamadigim belli oluyor değil mi...)
Ben bugün 4 öğrenci çalıştırdım. Bir de habersiz misafir geldi, 2 aile. Valla ders yaptırıyorum diye odadan bile çıkmadım. Görümcek halletti hepsini. Çocuklar çıkmış koridorda oynuyordu, sessizce salona geçin kapıyı kapatıp oynayın dedim. 10 dakika sonra kaçarak gittilerBu ne sessizlik ya erkenden gidip yatasım var
Sahalara ne zaman dönüyorsunuz kuzucum özlettiniz kendiniziKahvaltı 10:30
3 yk kavurma
Zeytin peynir
4-5 patates kızartması
2 biber kızartması
15:00 yarım muz
Akşam 19:00
4 yk tavuk sote
El kadar yufka ekmek
2 bardak ayran
Geldim canım buralardayım Allah izin verirseSahalara ne zaman dönüyorsunuz kuzucum özlettiniz kendinizi
Sizindemi bademcik iltihabı oluyor canım. Bizimki artık yaydan çıktı vallla. Ayın 11 ine kbb uzmanından randevu aldım üniversite hastanesinden uzmanla görüşüp en kısa zamanda aldıracağız inşallah. Anaokuluna gidiyordu zaten. Ayın 11 ine dek yollamayacağım evde dinlensin toparlansın.Gecmus olsun cnm bizim bide penicilljn allerjimuz car tek tip ilac kullanabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?