- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
Uyarıya açık alaya kapalıyımDiğer arkadaşlar da yapabilir canım. Burada alınacak gücenecek bişey yok. Benim 1 kavanoz nutella yediğimi gördüler neler neler dediler. 3 dilim börek yedim dedim bana börekleri ölçtürdüler.
Alınma lütfen. Ama diyet topiğinde 3 gün sütlaç yersen olay olur tabii
Ama sen ben alınıyorum bana şaka yapmayın dersen kimse yapmaz
Tesekjurler kaptanim ter atayim dedim bi de musafirden dolayi kac gundur yapmiyordum araya sogukluk girmesin dedim yaptim ama bende bittimGeçmiş olsun canım hastaysan yapma daha çok yorma kendini
Gidiyonmu yani niyeki buraya elestiri yapilsin diye yaziyoruz menuleriUyarıya açık alaya kapalıyım. Ama sen kaptansın sana hepsi serbest. Tek takılıp.kilo vermeye çalışırım girmeye de pek fırsat olmuyor kaptanın yazdığınu bile zor anladım. SiE kolay gelsin arkadaşlar
Tebrik ederim süpersinTesekjurler kaptanim ter atayim dedim bi de musafirden dolayi kac gundur yapmiyordum araya sogukluk girmesin dedim yaptim ama bende bittim
Tesekkur ederimTebrik ederim süpersin
Aynı canım sonuç değişmezsdi. Sadece bireyselde sen de girecektin. Aslında benim insiyatifimdeydi çıkarmasam da olurdu ama inan uğraşmak istemedim. Resmen yüzden yüksek diye hileci olduk
4. takımdaki konunun altından da ben çıkınca uğraşamadım özür dilerim canım tamamen benim hatam
Benim 350 henüz jj ye alışamam sanırdım400 jj oldu
Ben ipe başlamadım daha ondanBenim 350 henüz jj ye alışamam sanırdım
Baya rahat gidiyor
Meğer herşeye alışılrmış
Gülenyüzüm gülistan
Aynen biri olmayınca öbürü de girmiyorGülenyüzüm gülistan
İle gülümse olmayınca nekkadem sessiz hemi kaptan
Senin öbür grup da var bir de beni düşün
Amman gül lü olanlar çok muhabbetli oluyor
Evreka
Evreka
Benim temizlik vardı bitirdim 600 ip atladım 1000 twister yaptım. Nefes nefese kalmış durumdayım.Aynen biri olmayınca öbürü de girmiyor
Ben yokum daGülenyüzüm gülistan
İle gülümse olmayınca nekkadem sessiz hemi kaptan
Senin öbür grup da var bir de beni düşün
Amman gül lü olanlar çok muhabbetli oluyor
Evreka
Evreka
GeldimSen de gel öbür tarafa taşınalım
Bende dün girdim grubu okumayaGeldim
Sinir oldum hepsine
Sen onları hastaneye geri ver
Biz sana yeteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?