- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşk olsun o ne demek ya. Zamanında 12. Takım için de böyle şeyler söyledin hatırlatırım.Geldim
Sinir oldum hepsine
Sen onları hastaneye geri ver
Biz sana yeteriz
Allah seni siz her zaman ilk sıradasınız canım olur mu öyle şeyBende dün girdim grubu okumaya
Annesini bi çocuktan kıskanan ana okul çocuğu gibi oldu suratım geri çıktım
Hadi ordanAllah seni siz her zaman ilk sıradasınız canım olur mu öyle şey
Aşk olsun o ne demek ya. Zamanında 12. Takım için de böyle şeyler söyledin hatırlatırım.
Sizin yetmediğinizden almadım ki ben yardıma ihtiyaçları vardı yardım etmek istedim
Ay canım benimGülenyüzüm gülistan
İle gülümse olmayınca nekkadem sessiz hemi kaptan
Senin öbür grup da var bir de beni düşün
Amman gül lü olanlar çok muhabbetli oluyor
Evreka
Evreka
Eleştiri serbest baştanda söyledim sevdiğüm şeyleri yemek için diğer öğünlerden feragat edicem. Ama kaptan olduğunu bile anlayacak vaktim yok okudum arkadaşlar alaycı üslupla konuştu sandım. Hem vakit yok hem diyetim geneli kaçamaklı diyet ona rağmen veren bir yapıya sahibim 59.6dan 58.5 düştüm. Eleştiri herkes yapabilir. Size başarılar yaptığım sporu bile sayıp yazacak vakit yok spor yapıyorum ama sayarak değil. :)Gidiyonmu yani niyeki buraya elestiri yapilsin diye yaziyoruz menuleri
Tarzım değilBence iyi espriydi
Kaptanım
Ay canım benim
Şafak 10 kaptanım. Kan şekeri düşük olduğu için daha fazla aBitti mi canım sütlaç kazanla mı yaptın naptın valla benim içim şişti
Missss tertemizzz bu karnabahar pizzasını ben de yapacağım inşallah merak ediyorum
Afiyet olsun misafirlere rağmen bozmuyorsun oldun sen oldun artık tebrik ederim3
Sabah ki ekmek 2.5 dilim yapıyor öyke beylik cümlelerle küçültmeye çalışmışsın ama ben yer miyim
Canım hem çorba hem bezelye hem ekmek hepsi karbon yönünden zengin canım bezelye yiyeceğin zaman çorba içme yoğurt salata misss gibi olur
Epilasyona girerken metro mu yediriyorlar çok ilginç. Şafak kaçtı canım. 2 kilo daha versen ne güzel olur sanki
Allahım yine içli köfte ben de istiyom
Afiyet olsun canım sporlara göreaz değil mi sence
Tertemiz bir menü daha
Bu ne yaaa günün en kötü menüsü resmen naptın sen
şafak 10kaptanım. Kan şekeri düşük oldupunda daha fazla acı hissediliyor o yüzden yedim. Tabi zor olmaz kaptanım menülere bakarım yine benBitti mi canım sütlaç kazanla mı yaptın naptın valla benim içim şişti
Missss tertemizzz bu karnabahar pizzasını ben de yapacağım inşallah merak ediyorum
Afiyet olsun misafirlere rağmen bozmuyorsun oldun sen oldun artık tebrik ederim3
Sabah ki ekmek 2.5 dilim yapıyor öyke beylik cümlelerle küçültmeye çalışmışsın ama ben yer miyim
Canım hem çorba hem bezelye hem ekmek hepsi karbon yönünden zengin canım bezelye yiyeceğin zaman çorba içme yoğurt salata misss gibi olur
Epilasyona girerken metro mu yediriyorlar çok ilginç. Şafak kaçtı canım. 2 kilo daha versen ne güzel olur sanki
Allahım yine içli köfte ben de istiyom
Afiyet olsun canım sporlara göreaz değil mi sence
Tertemiz bir menü daha
Bu ne yaaa günün en kötü menüsü resmen naptın sen
Kaptanım tadından tuzundan sonra 4tane hakkın varMercimek köfte yaptım gün için 4 tane hakkım vardı tadı mı eksik tuzu mu derken hakkım kalmadı
Oooo yeni gelin gözün aydın sende cici annene kavuştun demek hadi bakalımbende yeni aldım telefonu elime bugün. Müstakbel kayınvalidem istanbula gelmiş. Gelde gül cemalini göreyim dedi. Bakırköy pazarına gidiceklermiş. Benide götürdüler. Yeni geldim sayılır eve
Güle güle otur çiçemmm mis gibi
Ahanda geldim kizceler biri beni mi andi bakimGülenyüzüm gülistan
İle gülümse olmayınca nekkadem sessiz hemi kaptan
Senin öbür grup da var bir de beni düşün
Amman gül lü olanlar çok muhabbetli oluyor
Evreka
Evreka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?