Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

09:30
3 kuru erik
2 kuru kayısı

Kahvaltı 10:30
Maydanoz tere dereotu
Zeytin 3 küp şeker kadar kaşar
Domates salatalık
1 halka sucuk
4 lokma sucuğun yumurtasından
3 tane patates kızartma
1 dilim tb ekmeği

15:00 2 mandalina

Akşam 16:45
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak
1 inçe dilim tb ekmek

Gidiyonmu yani niyeki buraya elestiri yapilsin diye yaziyoruz menuleri
Eleştiri serbest baştanda söyledim sevdiğüm şeyleri yemek için diğer öğünlerden feragat edicem. Ama kaptan olduğunu bile anlayacak vaktim yok okudum arkadaşlar alaycı üslupla konuştu sandım. Hem vakit yok hem diyetim geneli kaçamaklı diyet ona rağmen veren bir yapıya sahibim 59.6dan 58.5 düştüm. Eleştiri herkes yapabilir. Size başarılar yaptığım sporu bile sayıp yazacak vakit yok spor yapıyorum ama sayarak değil. :)

Şafak 10 kaptanım. Kan şekeri düşük olduğu için daha fazla a
şafak 10kaptanım. Kan şekeri düşük oldupunda daha fazla acı hissediliyor o yüzden yedim. Tabi zor olmaz kaptanım menülere bakarım yine ben

Selam kızçeler memlekete geldim annemle babamın yanında şükürler olsun kavuşturana çok mutluyum 2hafta kadar burdayım inş amaliyattan sonra beni görmemişlerdi annem gördü diyoki tmm çok güzel kibarlık olmuşsun diyeti bırak kilo alma böyle kal dikkat et dedim anne daha hedefime çok var diyo büyük sözü dinle yeter bu kadar ya anneler babalar niye böyle çok güldüm

bende yeni aldım telefonu elime bugün. Müstakbel kayınvalidem istanbula gelmiş. Gelde gül cemalini göreyim dedi. Bakırköy pazarına gidiceklermiş. Benide götürdüler. Yeni geldim sayılır eve
Oooo yeni gelin gözün aydın sende cici annene kavuştun demek hadi bakalım

Sabah kahvaltım saat 10.00
1haşlanmış yumurta
2kaşık köy peyniri
3tane zeytin
1dilim kepek ekmek

Öglen yemegi yolda geçti saat 14.00
4tane susamlı çubuk kraker
5tane parmak kepekli galeta
2tane ceviz

Akşam yemegi saat 18.00
1kase tarhana çorbası
1tahta kaşık kuskus
1kaşık yogurt

2litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…