Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O kadar kötümü ya çok üzüldüm

O kadar kötümü ya çok üzüldüm
Ben de günlerdir üzülüyorum. Dün akşam ağır yaşamları izledim. Bir tanesi böyle iyi giderken salıp geri alıyor kiloları. Çok etkilendim. Öyle olacağım yaşlanınca sanırım. İnsanlar cenazemde bile arkamdan konuşacak... Bu sabah tertemiz bir sayfa açtım kendime. Sildim eskiyi. Bismillah diyip yeniden başladım.

Kahvaltı 09:45
Marul maydanoz tere ve
1 haş yumurtayla salata

11:30 1 greyfurt

Akşam 15:00
2 yk ıspanak 1 bardak ayran
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası

16:00 Türk kahvesi
3 tk profiterol
bacim cok az yiyorsun aslinda ama kilon ayni.guzel kilo vermissin gecmisinr bakinca..bu duraklama donemi gayet normal bence..bu gibi durumlarda vucudu sasirtmak gerektigini duymustum..birgun yuksek kalorili beslenip,birgun dusuk kalori ile besleniceksin..vucut sasiracak ve devreye girecek!!denemek lazim..

Afiyet olsun canim ..guzel menu herzan ki gibi..

Baaayilldim..bu kadar dolu olup bu kadar saglikli olan bir menu !!!!supersin..

26 subat menüm

Sabah 1 sb süt
1 muz

Öğle
1 büyük kase iskembe corbasi
3 kofte
Salata

Ara 1 dilim karpuz
1 adet elma

Aksam yemeyeceğim
Meyve yasakti karatayda o saatte ama yedim napiyim karpuz cok guzeldi
Karpizzz!!!nasii kaprpizzz..bildigimiz karpizz...
Afiyet olsun olsada yesek!!!
Gecmis olsun canim..hala regl agrisimi...usutme kendini dikkat et..
Gayet guzel..afiyet olsun canim..

Dukan birasi nasil birsry oluyo..ilk defa duyuyorum bunu..neden iciyorsunuz..ne gibi bir artisi var diyet doneminde...alkol iceriyomu yoksa mayalanan birsey oldugu icin mi oyle diyorsunuz ..
Menu guzel ...afiyet olsun canim

Hersey biz insanlarin elinde degil mi..uzulme bence..evet insan bazen saliyor..birakiyor..olcagi varsa zateb olir diyor..
Yiyende oluyo yemiyen de diyi..ama sen olayin farkindasinn..sadece bir donem tukenmislik sendromu dedikleri seye girdin galiba..
Ama yok oyle bisey..bak toparlamissin hemen .
Bi bakmissin aylar sonra istedigin kilodasin..

İnşallah canım. Bir hatun var 3 ayda 10kusur kilo vermiş. Ben o kiloyu 1 yılda verdim.. İçim cız etti.

26/02/2018----pazartesi-----
Sabah
Tavuk suyuna sehriye corbasi gogus etinden parcalar vardi..bir dilim somon ek.
Bir elma
Yarim avuc ceviz
Ara
Turk kahvesi

Oglen
Bir kase yogurt
Bir pordiyon barbunya pilaki
Ara
Papatya.

Aksam
Bir kase yesil mercimek corbasi eristeli kiymali
Uc kanat firinda
Bir yk sehriyeli pilav
İki bardak ayran
Su:2litre

İnşallah canım. Bir hatun var 3 ayda 10kusur kilo vermiş. Ben o kiloyu 1 yılda verdim.. İçim cız etti.
Ahh on kilo versem 65 kilo olurum..insaallah oluruz ya..
İsteyelim..birbirimizi gaza getirelim..
Yarislar yapalim..bu platfirm bizler gibi kadinlara bulunmaz bir nimet..
Bundan faydalanalim ....
Ben inaniyorum olucak

Gorumcem geldi gecen hafta..bebek gormeye..
88 kilodan iki ayda 78 kiloya dusmus..dukan diyeti yapiyo birebir..bize geldi ve sadece salata firinda tavuk yaomistim bikac gogus etinden aldi..birde bir kase yogurt..o kadar kararliydi ki..resmeb kiskandim..helal olsun dedim yani..kii gorumcem hamurlar,b orekler corekler bazlamalr yemeden duramazdi..elide ytkin hani iki dakkada sana bi tepsi su boregi acar. Oyle bir insan ya.
Dedim abla nasil boyle karsr verdin..senelerce yapiyodun biseyler ama hani birakiyodun bu sefer cok karsrli gordum ve soktsyim.belinde kayma vardi son zamanlar yurumekte hareket etmekte zorluk cekiyodu..en son gittigi doktor demis kizim bu kiloyla bel tasimaz seni zaten. Kilo vermen lazim..yasin gec ameliyat onermiyorum..bel kaymasindan sonra fitik cikmis ..kilo ver rahatlicaksin demis..cok zoruma gitti merve dedi..
Agladim aglafim buni kendime nasil yaparim diye dusundum karar verdim dedi..o donus dondum yoluma boyle devam edicem..cok iyiyim simdi dedi..iki buklum yuruyemiyordu beli tutunca.
Yani insan isterse herseyi yapar. ..
Bix nefsine hakim olamadigimiz icin kilo aldik..
Ama bence artik nefsin eline degil,nefsimizi elimize alalim..

Bugun kendimi cok yorgun hossediyorum..kosusturmak oyo gelmiyo..henuz toplanamadim herhalde..
Yarinda misafirlerim gelicek nasipse..
Bebis gormeye arkadaslar.
Bu hafta oyle boyle doluyum..persembe asimiz var ...hayay maraton maratonn..

Belirgin bir hastalığın yok ama ilk doğumundan sonra yıllarca belim tutuldu, ağrıdı. Sabahları yataktan kalkamaz hale gelmiştim. Kilo verince epey azaldı. En son da d vitaminim çok düşükmus ilaç alınca geçti gitti..

Bu arada ben neden foto yukleyemedigimi anladim.uugulamadan giriyodum ondan olmuyomus..aramadan girince olayiii

Sagol canim, bugun kolaya kactim hazir menu (1500 kalorilik)

Afiyet olsun canim, masallah gayet guzel. Himm hic yapmadim eristeli kiymali mercimek corbasi persembe evden calsiiyorum yapayim bir nasilmis

26 subat su ve spor listesi

1.Derya60kilo
100 squat_100p
2 kere 40 sn plank_80 p
20 dakika eliptik_60p
350 mekik_350p
60 agirlikla kol hareketleri_12p
su:3lt

toplam: 602 puan

Gecmis olsun canim. Benim hamilelikten sonra bel agrim basladi kilodan da oluyor, hamileyken masallahim vardi 85le gittim doguma, ne varsa o kadar yiyecek

Bugun kendimi cok yorgun hossediyorum..kosusturmak oyo gelmiyo..henuz toplanamadim herhalde..
Yarinda misafirlerim gelicek nasipse..
Bebis gormeye arkadaslar.
Bu hafta oyle boyle doluyum..persembe asimiz var ...hayay maraton maratonn..
Oyy bebisini gorsunler bakalim, saglikla buyusun insallah. Aman maratona alismisim ben de, bosver kosusturmaca iyidir o arada insanin aklina yemek de cok gelmiyor

26 subat menüm

Sabah 1 sb süt
1 muz

Öğle
1 büyük kase iskembe corbasi
3 kofte
Salata

Ara 1 dilim karpuz
1 adet elma

Aksam yemeyeceğim
Meyve yasakti karatayda o saatte amayedim napiyim karpuz cok guzeldi
Afiyet olsun canim, menun gayet guzel olmus. Aksam da az da olsa yeseydin daha iyi olurmus.

Cok begendim canim menunu. Afiyet olsun.

oglen aksam cok guzel de kuzum sbah hicbirsey yook

cook gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…