- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
O kadar kötümü ya çok üzüldümO durgunluk beni mahvetti.. Tüm motivasyonumu yok etti. Üstüne telefon da kırılıp sizlerden uzak kalınca mahvoldum. O kadar çok kilo aldım ki... 1 yılın acısını 1 ayda çıkardım resmen... Gece yeme ataklari bile yaşadım. Dünyaları yedim... Yedikce rahatlayip doyunca vicdan hesabından kavruldum...
Ben de günlerdir üzülüyorum. Dün akşam ağır yaşamları izledim. Bir tanesi böyle iyi giderken salıp geri alıyor kiloları. Çok etkilendim. Öyle olacağım yaşlanınca sanırım. İnsanlar cenazemde bile arkamdan konuşacak... Bu sabah tertemiz bir sayfa açtım kendime. Sildim eskiyi. Bismillah diyip yeniden başladım.O kadar kötümü ya çok üzüldüm
bacim cok az yiyorsun aslinda ama kilon ayni.guzel kilo vermissin gecmisinr bakinca..bu duraklama donemi gayet normal bence..bu gibi durumlarda vucudu sasirtmak gerektigini duymustum..birgun yuksek kalorili beslenip,birgun dusuk kalori ile besleniceksin..vucut sasiracak ve devreye girecek!!denemek lazim..Kahvaltı 09:45
Marul maydanoz tere ve
1 haş yumurtayla salata
11:30 1 greyfurt
Akşam 15:00
2 yk ıspanak 1 bardak ayran
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası
16:00 Türk kahvesi
3 tk profiterol
Afiyet olsun canim ..guzel menu herzan ki gibi..26 şubat pazartesi menü
08.00
1 haşlanmş yumurta
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 sade galeta
12.30
1 kase yayla çorbası
2 yk ıspanak
14.00
1 sütlü şekerli turk kahvesi
1 avuç kuru dut
18.00
1 porsiyon mercimek köftesi
2 lt su
Baaayilldim..bu kadar dolu olup bu kadar saglikli olan bir menu !!!!supersin..26 subat menum
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 ceviz, domates, yesillik, 6 kucuk top mozzarella peyniri. 1 kuru kayisi. 2 parca tam tahilli kuru (ekmek gibi ama cok ince), 3 top kirmizi mercimek ezmesi, 1 th pesto sosu.
Ara: 2 fincan kahve
Oglen: 200 gr kadar balik, salata, 8 yk kadar haslanmis kucuk beyaz bugday
Ara: 2 fincan kahve
Aksam: 1 kucuk kase kremasiz mantar corbasi, 3 tane nohut, havucla yapilmis kofte, biraz salata
Su: 3lt kadar
Karpizzz!!!nasii kaprpizzz..bildigimiz karpizz...26 subat menüm
Sabah 1 sb süt
1 muz
Öğle
1 büyük kase iskembe corbasi
3 kofte
Salata
Ara 1 dilim karpuz
1 adet elma
Aksam yemeyeceğim
Meyve yasakti karatayda o saatte ama yedim napiyim karpuz cok guzeldi
Gecmis olsun canim..hala regl agrisimi...usutme kendini dikkat et..O kadar can çekişmeye 68.8 çıktım şimdi. Güya 1 kilo gitti.
Çok canım çikolata çekiyordu muhabbetini etmişsiniz ben ne şerbetli tatlı nede çikolatalı birşey yiyordum en tatlı yediğim helva geçen haftalarda. Annem almış bu gün. Hastayım diye tarhana çorbası yapmış tencerede tavuk yapmış hadi ye yemeğini diyo canım annem
Gayet guzel..afiyet olsun canim..Sabah 9
1,5 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 kk peynir
2 ince dilim ekşi mayalı ekmek (ekmek kocamandı bölerek somun ekmek boyutunda yaptım)
Tereyağ/bal 1er tatlı kasigi
1 kase salata
15 ara
2 ceviz
1.5 portakal
Akşam 19
7 YK taze fasulye
2 kepçe (200ml toplam) tavuk suyuna şehriye çorbası
Ceyrek kase yoğurt
2 YK bulgur pilavı
2 lt su
Dukan birasi nasil birsry oluyo..ilk defa duyuyorum bunu..neden iciyorsunuz..ne gibi bir artisi var diyet doneminde...alkol iceriyomu yoksa mayalanan birsey oldugu icin mi oyle diyorsunuz ..Sabah kahvaltım saat 12.00
2tane yeşil zeytin
1çatal peynir
Öglen yemegi saat 16.00
1kase domates çorbası
2kaşık patlıcan oturtma
3köfte
2kaşık yogurt
Aklam yemegi saat 19.30
1kepçe mercimek çorbası
3tane fırın köfte
2elma dilim patatas
1çk pilav
1litre su
1litre dukan birası
Hersey biz insanlarin elinde degil mi..uzulme bence..evet insan bazen saliyor..birakiyor..olcagi varsa zateb olir diyor..Ben de günlerdir üzülüyorum. Dün akşam ağır yaşamları izledim. Bir tanesi böyle iyi giderken salıp geri alıyor kiloları. Çok etkilendim. Öyle olacağım yaşlanınca sanırım. İnsanlar cenazemde bile arkamdan konuşacak... Bu sabah tertemiz bir sayfa açtım kendime. Sildim eskiyi. Bismillah diyip yeniden başladım.
İnşallah canım. Bir hatun var 3 ayda 10kusur kilo vermiş. Ben o kiloyu 1 yılda verdim.. İçim cız etti.Hersey biz insanlarin elinde degil mi..uzulme bence..evet insan bazen saliyor..birakiyor..olcagi varsa zateb olir diyor..
Yiyende oluyo yemiyen de diyi..ama sen olayin farkindasinn..sadece bir donem tukenmislik sendromu dedikleri seye girdin galiba..
Ama yok oyle bisey..bak toparlamissin hemen .
Bi bakmissin aylar sonra istedigin kilodasin..
Ahh on kilo versem 65 kilo olurum..insaallah oluruz ya..İnşallah canım. Bir hatun var 3 ayda 10kusur kilo vermiş. Ben o kiloyu 1 yılda verdim.. İçim cız etti.
YessAhh on kilo versem 65 kilo olurum..insaallah oluruz ya..
İsteyelim..birbirimizi gaza getirelim..
Yarislar yapalim..bu platfirm bizler gibi kadinlara bulunmaz bir nimet..
Bundan faydalanalim ....
Ben inaniyorum olucak
Sagol canim, bugun kolaya kactim hazir menu (1500 kalorilik)bacim cok az yiyorsun aslinda ama kilon ayni.guzel kilo vermissin gecmisinr bakinca..bu duraklama donemi gayet normal bence..bu gibi durumlarda vucudu sasirtmak gerektigini duymustum..birgun yuksek kalorili beslenip,birgun dusuk kalori ile besleniceksin..vucut sasiracak ve devreye girecek!!denemek lazim..
Afiyet olsun canim ..guzel menu herzan ki gibi..
Baaayilldim..bu kadar dolu olup bu kadar saglikli olan bir menu !!!!supersin..
Karpizzz!!!nasii kaprpizzz..bildigimiz karpizz...
Afiyet olsun olsada yesek!!!
Gecmis olsun canim..hala regl agrisimi...usutme kendini dikkat et..
Gayet guzel..afiyet olsun canim..
Dukan birasi nasil birsry oluyo..ilk defa duyuyorum bunu..neden iciyorsunuz..ne gibi bir artisi var diyet doneminde...alkol iceriyomu yoksa mayalanan birsey oldugu icin mi oyle diyorsunuz ..
Menu guzel ...afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim, masallah gayet guzel. Himm hic yapmadim eristeli kiymali mercimek corbasi persembe evden calsiiyorum yapayim bir nasilmis26/02/2018----pazartesi-----
Sabah
Tavuk suyuna sehriye corbasi gogus etinden parcalar vardi..bir dilim somon ek.
Bir elma
Yarim avuc ceviz
Ara
Turk kahvesi
Oglen
Bir kase yogurt
Bir pordiyon barbunya pilaki
Ara
Papatya.
Aksam
Bir kase yesil mercimek corbasi eristeli kiymali
Uc kanat firinda
Bir yk sehriyeli pilav
İki bardak ayran
Su:2litre
Gecmis olsun canim. Benim hamilelikten sonra bel agrim basladi kilodan da oluyor, hamileyken masallahim vardi 85le gittim doguma, ne varsa o kadar yiyecekBelirgin bir hastalığın yok ama ilk doğumundan sonra yıllarca belim tutuldu, ağrıdı. Sabahları yataktan kalkamaz hale gelmiştim. Kilo verince epey azaldı. En son da d vitaminim çok düşükmus ilaç alınca geçti gitti..
Oyy bebisini gorsunler bakalim, saglikla buyusun insallah. Aman maratona alismisim ben de, bosver kosusturmaca iyidir o arada insanin aklina yemek de cok gelmiyorBugun kendimi cok yorgun hossediyorum..kosusturmak oyo gelmiyo..henuz toplanamadim herhalde..
Yarinda misafirlerim gelicek nasipse..
Bebis gormeye arkadaslar.
Bu hafta oyle boyle doluyum..persembe asimiz var ...hayay maraton maratonn..
Cok guzel oluyo evde herkes yiyo..sade yesil mercimek sevmiyolar ama o sekilde seviyolar..dene dirim..Afiyet olsun canim, masallah gayet guzel. Himm hic yapmadim eristeli kiymali mercimek corbasi persembe evden calsiiyorum yapayim bir nasilmis
Deneyim canim, hem besleyici bir yemek. Ayy hele ki simdi karnim ac nasil canim istediCok guzel oluyo evde herkes yiyo..sade yesil mercimek sevmiyolar ama o sekilde seviyolar..dene dirim..
Afiyet olsun canim, menun gayet guzel olmus. Aksam da az da olsa yeseydin daha iyi olurmus.26 subat menüm
Sabah 1 sb süt
1 muz
Öğle
1 büyük kase iskembe corbasi
3 kofte
Salata
Ara 1 dilim karpuz
1 adet elma
Aksam yemeyeceğim
Meyve yasakti karatayda o saatte amayedim napiyim karpuz cok guzeldi
Cok begendim canim menunu. Afiyet olsun.Sabah 9
1,5 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 kk peynir
2 ince dilim ekşi mayalı ekmek (ekmek kocamandı bölerek somun ekmek boyutunda yaptım)
Tereyağ/bal 1er tatlı kasigi
1 kase salata
15 ara
2 ceviz
1.5 portakal
Akşam 19
7 YK taze fasulye
2 kepçe (200ml toplam) tavuk suyuna şehriye çorbası
Ceyrek kase yoğurt
2 YK bulgur pilavı
2 lt su
oglen aksam cok guzel de kuzum sbah hicbirsey yookSabah kahvaltım saat 12.00
2tane yeşil zeytin
1çatal peynir
Öglen yemegi saat 16.00
1kase domates çorbası
2kaşık patlıcan oturtma
3köfte
2kaşık yogurt
Aklam yemegi saat 19.30
1kepçe mercimek çorbası
3tane fırın köfte
2elma dilim patatas
1çk pilav
1litre su
1litre dukan birası
cook gecmis olsun canim.26.02.2018 pazartesi
Sabah 12.00
Yarım patates baharatlı mikrodalgada
3-4 peynir
Az çökelek
3 zeytin
2 çay
1 etimek
Hepsini kustum
Akşam 19.00
1 tencede pişirilmiş tavuk gögüs
2 yk prinç pilavı
2 kare çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?