Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bildiğin karatay beslenmesi canım.ekme makarna pirinç patates yok.meyve olarak kuru meyve tüket.zaten 21 gün sonra vucut alışıyor unutuyor yani o tatları.
Ben de deniyorum canim kh yi 3 4 gundur azalttim ve guzel kilo verdim insallah devami gelecek

5 kilo verdim 42 beden üstüme tam oturan pantolonlarım epey bollaştı ama 40 veya 38 olmadan ben zayıfladım diyemiyorum.
Canim benden tavsiye her 3 veya 5 kilo verdiginde alisverise git, beni cok motive ediyor. Ben ilk basladigimda oyle yapiyrdum hem etrafindaki herkes zayifladigini daha guzel goruyor

Insallah 3 gun sonucunda guzel haberlerini bekliyoruz kaptanim. Rabbim sana saglikli upuzun bir omur versin

kızlar öğle arası baby shower vardı pastalar börekler çok kötü gömdüm ne yapmalıyım 16 kat çıktım indim kendime ceza akşam da yemeyi düşünmüyorum. bu hafta kötü oldu benim ya
Canim ben hamile kalmadan zayiflama merkezine gitmistim burda. Oyle cok yedigin gunlerin ertesi gunu cok onemliymis. Yarin mumkunse KHyi cook aza indir, sifir ekmek sifir meyve filan yap. O zaman yaglar tutunamayip gidiyormus. Ve yarina cook bol su ic bana 3 lt demislerdi

12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı

Gulumse25(76.1/
bulutungokyuzu(68,9/68,2/0,7)
Gamzemdwf(78,8/
soffty(60/60.2)
mrv2855(74.1/
compeng ( 68.4/68.4)

Yeni üyeler

@elifff_9595(72.0/72.0/ sabit)

@DeryaOnDiet(68.6/67.1/1.5)
Edebiye 006(80,2/79.8/0.4)

@zeynepazra1013(77.6/
zinnia 76,1/75,7

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(72 sabit
Gulenyuzumsunsen(69.8/

İzinli üyeler
Florence_N(76.8/75.2/1.6)
Lemonade17(
Asya01(

Canim benim uzulme. Bunlar tam aksine seni gaza getirsin. Ablanin da emeli odur, eminim ki seni gaza getirmek ve kendince sana yardim etmek istemistir. Tam gaza gel ve sporuna diyetine full hizla devam et 21 gun sonra farki goreceksin

iyiki varsınız yaa.dün kilomdan şikayetlendiğimde ne çok destek oldunuz bana.ama kendi kanımdan olan insanın bana yaptığına bak.
Oyle deme canim herkesin mizaci farkli kendince yardimci olmak istemistir. Buranin en buyuk onemi de o bence herkes cok destek ve kilonu ve yediklerini once kendin sonra buradaki herkes takip ediyor. Eminim ki cuma gunu senin guzel yuzdeni kutlayacagiz hep beraber

Ya bence o da kınayarak seni hirslandirdigini düşünüyordur. Kimi insanlar biraz sert mizaclilar. Kimine ters laf iyi gelir kimine telkin kimine pohpohlama.
Aynen herkesin mizaci farkli ve gaza getirmeye calismis da olabilir.

Canim benim basin sagolsun cok gencmis annen.

Oglen tabi cok kh olmus sen de farkindasin ama bak aksam yememissin ve dedigim gibi yarin bol su ic ve KHyi minimuma indir 1 gunlugune inan ki cumaya guzel bir eksiyle gelirsin

vaaayyy koççum yaaa.ben de hemen kilo vermeliyim işte bu sebeplerden

05.03.2018 pazartesi
Sabah 10.00
3yk yine patates salatası
1 tatlı kaşığı reçel ve tereyağı
1yulaflı diyet bisküvi
1etimek
2fincan çay
2-3 zeytin
Az çökdlek

Ara 14.00
2 diyet bisküvi

Öğle 16.40
3yk patlıcanlı menemen
2yk sade makarna
2 un kurabiyesi
1 sb salep
4 tane kuş üzümü

Dahada birşey yiyenem heralde yememeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…