- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Slm canim wuuw wuu seker orucu 1. gun desene. Hayirli olsun bol bol eksi getirsin insallahgünaydın kızlarrşeker orucum başlamıştır o göbek gidecekkkkk
Ben de deniyorum canim kh yi 3 4 gundur azalttim ve guzel kilo verdim insallah devami gelecekbildiğin karatay beslenmesi canım.ekme makarna pirinç patates yok.meyve olarak kuru meyve tüket.zaten 21 gün sonra vucut alışıyor unutuyor yani o tatları.
TLC ne canim? televizyon kanali mi? programin adini soyler misin bakayim internetten. Gaza getirsin beni birazTLC de Fatih bilmem ne diye bir program başlamış. Hatun 45 kilo vardı 3-4 ayda. Akşam gaza geldim. Ben 20 kiloyu 1 yılda zor verdim.
Canim benden tavsiye her 3 veya 5 kilo verdiginde alisverise git, beni cok motive ediyor. Ben ilk basladigimda oyle yapiyrdum hem etrafindaki herkes zayifladigini daha guzel goruyor5 kilo verdim 42 beden üstüme tam oturan pantolonlarım epey bollaştı ama 40 veya 38 olmadan ben zayıfladım diyemiyorum.
Slm canimgünaydın kizceler
Amin canim. SelamHerkese günaydıınn..mutlu huzurlu bi haftanız olsun inşallah :)
Canim regly bitince fazlasiyla verirsin. Benim de oyle oldu gecen cuma reglydim neredeyse 69 dum bu sabah 67.1 ciktimbu arada kizkar buraya başladığımdan beri ilk defa + çıktım moral bozmak yok di mi çünkü regl günlerim ve olamıyorum
Insallah 3 gun sonucunda guzel haberlerini bekliyoruz kaptanim. Rabbim sana saglikli upuzun bir omur versinGeldim kızlar. Kan aldılar bütün sonuçlar yarın çıkarmış. Yürüyüş bandında yürüttüler ritimlere baktılar. Sonra holter taktılar 3 gün duracakmış. Heryerimde kablolar var :)) 3 gün sonra belli olacak inşallah. Kesin bişey diyen olmadı.
Canim ben hamile kalmadan zayiflama merkezine gitmistim burda. Oyle cok yedigin gunlerin ertesi gunu cok onemliymis. Yarin mumkunse KHyi cook aza indir, sifir ekmek sifir meyve filan yap. O zaman yaglar tutunamayip gidiyormus. Ve yarina cook bol su ic bana 3 lt demislerdikızlar öğle arası baby shower vardı pastalar börekler çok kötü gömdüm ne yapmalıyım16 kat çıktım indim kendime ceza akşam da yemeyi düşünmüyorum. bu hafta kötü oldu benim ya
Suyumuzuu ihmal etmeyelim cnaim aman, degilse verdigimiz kilo sudan gider ve sonra geri gelirSür anam sür. Ben de susatsin diye taze soğan ve sarımsak yedim 3 kok. Yoksa ben de icemem fazla su.
Canim benim uzulme. Bunlar tam aksine seni gaza getirsin. Ablanin da emeli odur, eminim ki seni gaza getirmek ve kendince sana yardim etmek istemistir. Tam gaza gel ve sporuna diyetine full hizla devam et 21 gun sonra farki goreceksinkızlar napıyorsunuz?ben çatlıyorum sinirden.ya aileden de olsa insanlar birbirine hiç acımıyor yacenazeden bu yana ablamı görmemiştim dün gitmiştik ya.bugün aramış beni bir ezikledi bir ezikledi anlatamam ay telefonu kapattığımızdan beri ağlıyorum çok kilo almışsın seni hiç iyi görmedim psikolojik destek al.çok beter olmuşsun falan filan.eşim askere gidecek maddi açıdan bir ezikledi.bana diyetisyen de sanki bir konuşması var konuşmasıyla yerin dibine soktu beni.bu nedir ya
Oyle deme canim herkesin mizaci farkli kendince yardimci olmak istemistir. Buranin en buyuk onemi de o bence herkes cok destek ve kilonu ve yediklerini once kendin sonra buradaki herkes takip ediyor. Eminim ki cuma gunu senin guzel yuzdeni kutlayacagiz hep beraberiyiki varsınız yaa.dün kilomdan şikayetlendiğimde ne çok destek oldunuz bana.ama kendi kanımdan olan insanın bana yaptığına bak.
Aynen herkesin mizaci farkli ve gaza getirmeye calismis da olabilir.Ya bence o da kınayarak seni hirslandirdigini düşünüyordur. Kimi insanlar biraz sert mizaclilar. Kimine ters laf iyi gelir kimine telkin kimine pohpohlama.
Canim benim basin sagolsun cok gencmis annen.@asya_01 benim de annem daha çok yeni vefat etti hem de daha çok gençti 47 yasindaydi. bŞın sagolsun senin de.4 ay olacak bu ayın 10 unda.Annemle aramızdaki bağı anlatamam Allahtan 3 tane daha kız kardeşim ve 1 erkek kardesim var ve onlara tutundum. Ablan sana destek olacagina neden böyle yapiyor anlamadım. Benim diyete girmeme vesile olan da kızkardeşlerim ama inan öyle bir konuştular ve ikna ettiler ki kendimi bir anda diyette buldum.şimdi benden çok sewiniyorlar diyetteyim diye.Onlara tesekkur ediyorum her fırsatta. Sen ömrünün sonuna kadar ablanla görüseceksin ve o da zamanla gorecek sendeki değişimi.üzulme ve pes etme
Oglen tabi cok kh olmus sen de farkindasin ama bak aksam yememissin ve dedigim gibi yarin bol su ic ve KHyi minimuma indir 1 gunlugune inan ki cumaya guzel bir eksiyle gelirsin5 mart menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 avuç çiğ kuruyemiş
peynir
5 zeytin
1 domates
öğle : 2 börek 5 mercimek köftesi 1 patlıcan dolma 3 profiterol
akşam : bir şey yok
2 lt su içildi
2 bardak yeşil çay içildi.
eve gideceğim birazdan spor yapacağım ve bir şey yemeyeceğim.
Canim onu inan ben de anlamiyorum kiz yabancilar cok dikkat ediyor biz bir evlenince saliyoz mu hayat cok mu rahat geliyor anlamadim inan ben de onu. Ama zayiflayinca insannin esinin davranislari bile degisiyor inan iliskimiz ayri bir sehvetli oldu esimle. Bir 60 olayim kimbilir nasil davranacak o zaman
Bak bak maşallah flo süzülmuş iki gunde baya eksisi varBen de bakayim
Aynen canim zayiflamak cook sebebimiz varvaaayyy koççum yaaa.ben de hemen kilo vermeliyim işte bu sebeplerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?