Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

5 mart pazartesi menüm
9.00
1 sbardği tarçinli süt(light)
5 badem

12.30
1 parca yağsiz tavuk(2 köfte büyklugunde)
1 kase mercimek çorbasi
1 dilim kepekli ekmek

18.15
1.5 porsiyon beşamel soslu karnibahar(kaşarsız)
1 kaseden az yoğurt

21.00
1 elma veya portakal yiyecem
SU 2LT

Fazla kh olmus canim. Gervi arada vucudu sasirtmak lazim degilse yeme duzenine alisiyor

Canim bence meyve icin 21 cok gec bir saat. 19da mi yesen ki son ogununu

05.03.2018 pazartesi menüm
08.00 1 ad hindi fümeli tost ( yağsız ve t.b ekmekli)
11.00 5 ad. beyaz leblebi
12.30 tavuklu salata+ haşlanmış karnabahar 1 kase
14.00 1 ad. protein bar ( tadım )+ 5 leblebi
18.30 2 kaşık bulgur pilavı+ tavuklu salata
su: 3,5 lt
spor: 25 dk yokuş yukarı yürüme

TLC ne canim? televizyon kanali mi? programin adini soyler misin bakayim internetten. Gaza getirsin beni biraz
Evet tv kanalı
bir çok program var.
fit to fat to fit
ağır yaşamlar
ağır ailem vs vs
geçen yıl takip ediyorsum bu yıl arada bakıyorum.
Dediğin gibi ilham veriyor.
Fit to fat to fit fena değil

Gel benide ye beterin beteri varmış sen benide geçtin maşallah

Evet tv kanalı
bir çok program var.
fit to fat to fit
ağır yaşamlar
ağır ailem vs vs
geçen yıl takip ediyorsum bu yıl arada bakıyorum.
Dediğin gibi ilham veriyor.
Fit to fat to fit fena değil
Fit to Fat mıydı ki, kadın 106 kiloydu, müzisyendi. 1e 1 antrenörle calisiyordu.

Afiyet olsun cnmşaşırtma şeysi yaptın heralde.

Menüyü çok begendim cnm afiyet olsun

Oglen tabi cok kh olmus sen de farkindasin ama bak aksam yememissin ve dedigim gibi yarin bol su ic ve KHyi minimuma indir 1 gunlugune inan ki cumaya guzel bir eksiyle gelirsin
Tamam deryacim oyle yaparım cok sagol mesajlarini hep okudum ne pozitif insansin yahu:)

Fit to Fat mıydı ki, kadın 106 kiloydu, müzisyendi. 1e 1 antrenörle calisiyordu.
Evet o canım
Antrenör özellikle kilolu insanların ruhsal ve fiziksel neler hissettiklerini anlamak ve yaşamak için kilo alıyorlar.
30 kg alıp sonra kilolu müşterisi ile birlikte kendileri de kilo vermeye çalışıyor.

Canım seninde basın sagolsun.çok üzücü böyle duyunca daha fazla üzülüyorum.ablam yapı gereği kaosu sever hep bir dedikodu modudur.yoksa abilerim falan o konuda destek ler.ama ablam değişik. Eşimin is durumunu bile beni ezikledi

Kız sus yemesin ona bugün su bilem yok o yemeye yarın sabaha kadar acıkmaz kendimden biliyom geçen gün yedim ertesi gün Öglen oldu hala tokum

Aynen aynen oyle oldu ustune ustluk bu kadar karbonhidrat bende halsizlik yaptı:)) yemedim yogurt da. Esime mercimek corbasi yaptım hastaydi mutfağı toplayacağım sonra spor:)

Aslında şaşırtmak için yapmadım ama bir iki günüdr fazla kh lı yiyorum. Yiyecek birşey bulamıyorum ve canımda farklı şeyler istiyor. Yediklerimden zevk alamıyorum artık

Ayy öyle mi söylenir canım ya.aglamaktan başım catliyor. Müstakil evlerde oturuyorum diye onu bile beni asagiliyor.diyorum ya bir konu değilki durumu iyi diye zenginliğin verdiği gorgusuzluk olmuş onda

Kızlar ben bir şey farkettim kendimde
eğer gün içerisinde fazla kh yersem o gece elim ve ayaklarım kaşınıyor
uyutmayacak derecede
şeker vs yok bu arada.
kan sayımlarımda normal çıkar.
Mesela 3 4 adet kurabiye vs yemişsem yaşıyorum bu sorunu.
Bu yüzden tamamen hayatımdan çıkartamasamda ciddi şekilde azalttım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…