- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Fazla kh olmus canim. Gervi arada vucudu sasirtmak lazim degilse yeme duzenine alisiyor05.03.2018 pazartesi
Sabah 10.00
3yk yine patates salatası
1 tatlı kaşığı reçel ve tereyağı
1yulaflı diyet bisküvi
1etimek
2fincan çay
2-3 zeytin
Az çökdlek
Ara 14.00
2 diyet bisküvi
Öğle 16.40
3yk patlıcanlı menemen
2yk sade makarna
2 un kurabiyesi
1 sb salep
4 tane kuş üzümü
Dahada birşey yiyenem heralde yememeliyim
Canim bence meyve icin 21 cok gec bir saat. 19da mi yesen ki son ogununu5 mart pazartesi menüm
9.00
1 sbardği tarçinli süt(light)
5 badem
12.30
1 parca yağsiz tavuk(2 köfte büyklugunde)
1 kase mercimek çorbasi
1 dilim kepekli ekmek
18.15
1.5 porsiyon beşamel soslu karnibahar(kaşarsız)
1 kaseden az yoğurt
21.00
1 elma veya portakal yiyecem
SU 2LT
Tmm bacim ben onu yarim saate yerimCanim bence meyve icin 21 cok gec bir saat. 19da mi yesen ki son ogununu
Evet tv kanalıTLC ne canim? televizyon kanali mi? programin adini soyler misin bakayim internetten. Gaza getirsin beni biraz
5 mart menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 avuç çiğ kuruyemiş
peynir
5 zeytin
1 domates
öğle : 2 börek 5 mercimek köftesi 1 patlıcan dolma 3 profiterol
akşam : bir şey yok
2 lt su içildi
2 bardak yeşil çay içildi.
eve gideceğim birazdan spor yapacağım ve bir şey yemeyeceğim.
Fit to Fat mıydı ki, kadın 106 kiloydu, müzisyendi. 1e 1 antrenörle calisiyordu.Evet tv kanalı
bir çok program var.
fit to fat to fit
ağır yaşamlar
ağır ailem vs vs
geçen yıl takip ediyorsum bu yıl arada bakıyorum.
Dediğin gibi ilham veriyor.
Fit to fat to fit fena değil
05.03.2018 pazartesi
Sabah 10.00
3yk yine patates salatası
1 tatlı kaşığı reçel ve tereyağı
1yulaflı diyet bisküvi
1etimek
2fincan çay
2-3 zeytin
Az çökdlek
Ara 14.00
2 diyet bisküvi
Öğle 16.40
3yk patlıcanlı menemen
2yk sade makarna
2 un kurabiyesi
1 sb salep
4 tane kuş üzümü
Dahada birşey yiyenem heralde yememeliyim
05.03.2018 pazartesi menüm
08.00 1 ad hindi fümeli tost ( yağsız ve t.b ekmekli)
11.00 5 ad. beyaz leblebi
12.30 tavuklu salata+ haşlanmış karnabahar 1 kase
14.00 1 ad. protein bar ( tadım )+ 5 leblebi
18.30 2 kaşık bulgur pilavı+ tavuklu salata
su: 3,5 lt
spor: 25 dk yokuş yukarı yürüme
Ay allahım hic güleceğim yoktu bugun boyle oldu yarina toparlarim:))
Gel benide ye beterin beteri varmış sen benide geçtin maşallah
Tamam deryacim oyle yaparım cok sagol mesajlarini hep okudum ne pozitif insansin yahu:)Oglen tabi cok kh olmus sen de farkindasin ama bak aksam yememissin ve dedigim gibi yarin bol su ic ve KHyi minimuma indir 1 gunlugune inan ki cumaya guzel bir eksiyle gelirsin
Evet o canımFit to Fat mıydı ki, kadın 106 kiloydu, müzisyendi. 1e 1 antrenörle calisiyordu.
Kız sus yemesin ona bugün su bilem yokKız bir kase yogurt bari ye acıkirsan.öglen ywdiginle akşami nasil edecen bilemedim
teşekkürler canımmAfiyet olsun cnmşaşırtma şeysi yaptın heralde.
Menüyü çok begendim cnm afiyet olsun
Canım seninde basın sagolsun.çok üzücü böyle duyunca daha fazla üzülüyorum.ablam yapı gereği kaosu sever hep bir dedikodu modudur.yoksa abilerim falan o konuda destek ler.ama ablam değişik. Eşimin is durumunu bile beni eziklediasya_01 benim de annem daha çok yeni vefat etti hem de daha çok gençti 47 yasindaydi. bŞın sagolsun senin de.4 ay olacak bu ayın 10 unda.Annemle aramızdaki bağı anlatamam Allahtan 3 tane daha kız kardeşim ve 1 erkek kardesim var ve onlara tutundum. Ablan sana destek olacagina neden böyle yapiyor anlamadım. Benim diyete girmeme vesile olan da kızkardeşlerim ama inan öyle bir konuştular ve ikna ettiler ki kendimi bir anda diyette buldum.şimdi benden çok sewiniyorlar diyetteyim diye.Onlara tesekkur ediyorum her fırsatta. Sen ömrünün sonuna kadar ablanla görüseceksin ve o da zamanla gorecek sendeki değişimi.üzulme ve pes etme
Yok ya canim.sadece bir konuda değilki çat çat biciyo milletiYa bence o da kınayarak seni hirslandirdigini düşünüyordur. Kimi insanlar biraz sert mizaclilar. Kimine ters laf iyi gelir kimine telkin kimine pohpohlama.
Kız sus yemesin ona bugün su bilem yoko yemeye yarın sabaha kadar acıkmaz kendimden biliyom geçen gün yedim ertesi gün Öglen oldu hala tokum
Ayy öyle mi söylenir canım ya.aglamaktan başım catliyor. Müstakil evlerde oturuyorum diye onu bile beni asagiliyor.diyorum ya bir konu değilki durumu iyi diye zenginliğin verdiği gorgusuzluk olmuş ondaburada hep birbirimize destek olmak için varız iyi yada kotu ama aslanın niyetinin kötü olduğunu sanmiyorum
bende katılıyorum fikirlerine karşımıza hep iyiler cikacak degil ya bazen kotulerde denk geliyor bu akrabalar da oluyor evlatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?