- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hazirandaki bayram mi canim? Benim hedefim nisan1 e kadar 65 ve alti. Ins hazirana kadar da 60 i gormek. Insinşallah canım benim.ben bayram için herkes bir hedef belirlese daha motive olur dedim de kimseden ses çıkmadı.daha iyi olmaz mı?
Oyleyse cumaya cok guzel bir eksiyle geleceksinInsallah canim. Ben bol su ictim bu aksam. 3 gun de sıkı bir sekilde yapacağım. Karbonhidrat almamaya ozen göstereceğim. Persembe de belki detoks yaparım.
Benim de hedefim 1 nisana kadar 65i görebilmek. Benim boyum 170. 65 altina hic dusmedim nasil olurum bilmiyorum :)Hazirandaki bayram mi canim? Benim hedefim nisan1 e kadar 65 ve alti. Ins hazirana kadar da 60 i gormek. Ins
500 gram versem yetecek:))Oyleyse cumaya cok guzel bir eksiyle geleceksin
Menü süper. Mantara bayılırım...Kahvaltı 09:30
1 tereyağda yumurta+ 1 dilim tb ekmeği
6 parça keçi peyniri +6 zeytin
Marul maydanoz domatesle söğüş salata
Yarım havuç
Yeşil çay
Öğle 12:00
3 yk menemen+2 dilim tb ekmeği
2 zeytin +1 küp şeker kdr peynir 1 bardak çay
15:00 3 hazır çiğ köfte 3 marul 1 bardak ayran
16:00 1 greyfurt
Akşam 17:15
6 kaşık yoğurtlu kabak+ 1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış Baget+ tereyağda 4 mantar
21:00 Türk kahvesi
Yeni taşındım kuzum komşular hoş geldine gelecekler yatılı degil buyur sende gel ikindi çayına olunca pasta tatlı salata tarzı hazırlık yapıcamOlsun canim cumaya tartilirsin. Ben de sabah tartildim ama vaktim olmadi girip yazmaya o yuzden gec yazabildim. Misafirin kim? Yatili misafir mi? Yemege mi?
Akşam yemeğini 7den önce yediysen 3 nasıl makarna 1 dilim ekmek olarak düşün, menü çok guZel.selam kızlar.kötü bir gün oldu benim için spor yaparım diyordum ama yapamadım zırlamaktan.ama benim adım da asyay sa bu kilolardan kurtulacam.geleyim menüme
sabah
2 haş yum
az peynir
köz biber
5 zeytin
çay
öğle
büyük tabak salata
akşam
3 kaşık makarna(olmasaydı iiyiydi)
ıspanak kavurma
su 2 lt
Erasmus diye bir program var ya canim universitenin 3. Yilinda o programla 1 yilligina Italyaya gitmistim orda tanistik. Sonra ben Turkiyeye o Polonyaya dondu ama alti ayda bir gidip geldik. Ben okulumu bitirip yanina geldim polonyaya tatile 2 haftaligina o tatilde sans eseri is buldum. Degilse uzun surmezdi iliski bu mesafede. Sonra Turkiyeye donup aileme burda yasamak istedigimi soyledim is de cok iyi olunca kimse itiraz etmedi zaten sevgilimi biliyorlardi. Sonra calisma izni filan cikti. Bir sene beraber kaldik o sene evlenme teklif etti ve sonra evlendik. Gercekten nasip yani. Esim cok iyi anlayisli ve cok yardimci her konuda. Oyle olmasa zaten kucuk cocuk is bir de okul yapamazdim mumkun degil. Ingilizcem zaten cok iyi buranin dili olan lehceyi de uzun yillardir konusuyorum. Ama tabiki isterdim keske esim de benim dilimi konussa turkcesi cok az. Mesela beraber turkce film izlesek ya da muzik dinleyip ayni duygulari paylassak.DeryaOnDiet eşinin yabanci olmasi nasil bir duygu canim nasil tanistiniz?
Woww boyun supermis nasil olacaksin bildigin manlen olursun canimBenim de hedefim 1 nisana kadar 65i görebilmek. Benim boyum 170. 65 altina hic dusmedim nasil olurum bilmiyorum :)
Aha da gurubun ispikçisiOhoooo ne entrikalar ne entrikalarmrv2855 . Bu kızlar iyice saldı haberin yok. B bibliyofil_k ile florence_N yi durdurabilene aşk olsun yedikçe yediler yedikçe yediler kaptanımızın kalbinde bir problem varmış sanırim hastanedeydi kadın ugrasti durdu. Ama bu ikisi naptı ? Bu bosluktan yararlanıp homili homili yediler. Sonra bu asya_01 e tartıl dedim tartilmadi. Benle yarısıyo ya sakliyo kilosunu.ondan sonracığima bu bulutungokyuzu canım arkadaşim da cozuttu bir ben tüm kurallara uydum buunları yoa getirmeye calistim ama listeye yeni girdim diye kimse beni dinlemedi
Benim geldigimle 70lerdeydin neredeyse ayni kiloyuz simdi cok istikrarli gidiyorsun masallah500 gram versem yetecek:))
Aha da gurubun ispikçisi
Ohh ellerine saglik. Sagol canim yemis kadar oldum. Gule gule saglikla huzurla oturun evinizdeYeni taşındım kuzum komşular hoş geldine gelecekler yatılı degil buyur sende gel ikindi çayına olunca pasta tatlı salata tarzı hazırlık yapıcam
Napiyim kiz sormuş anlatmayım mıAha da gurubun ispikçisi
Erasmus diye bir program var ya canim universitenin 3. Yilinda o programla 1 yilligina Italyaya gitmistim orda tanistik. Sonra ben Turkiyeye o Polonyaya dondu ama alti ayda bir gidip geldik. Ben okulumu bitirip yanina geldim polonyaya tatile 2 haftaligina o tatilde sans eseri is buldum. Degilse uzun surmezdi iliski bu mesafede. Sonra Turkiyeye donup aileme burda yasamak istedigimi soyledim is de cok iyi olunca kimse itiraz etmedi zaten sevgilimi biliyorlardi. Sonra calisma izni filan cikti. Bir sene beraber kaldik o sene evlenme teklif etti ve sonra evlendik. Gercekten nasip yani. Esim cok iyi anlayisli ve cok yardimci her konuda. Oyle olmasa zaten kucuk cocuk is bir de okul yapamazdim mumkun degil. Ingilizcem zaten cok iyi buranin dili olan lehceyi de uzun yillardir konusuyorum. Ama tabiki isterdim keske esim de benim dilimi konussa turkcesi cok az. Mesela beraber turkce film izlesek ya da muzik dinleyip ayni duygulari paylassak.
Cok alakasiz bir bolum turizm mezunuyum. 3 yabanci dil ogrenmistim okurken ise girmemdeki tek etken diller oldu. O yuzden de simdi yuksek lisans yapiyorum kendi isim uzerine. Ins bitirmek nasip olursa bakalimYaaa ne guzel anlatmissin masallah size hersey nasip iste canim:) burda hangi bölümü okudun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?