- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Cok alakasiz bir bolum turizm mezunuyum. 3 yabanci dil ogrenmistim okurken ise girmemdeki tek etken diller oldu. O yuzden de simdi yuksek lisans yapiyorum kendi isim uzerine. Ins bitirmek nasip olursa bakalim
Sadece 20deki son ogun 19da olsa daha iyi olurmus. Ama gun boyunca yediklerini cok begendim bol sebze ve protein de almissin. Afiyet olsn canim5 mart pazartesi menüm
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
50gr yuvarlak tuzsuz ekmek içine 2 YK lor ile ve 1 tk tereyağ ile tost
1 kase havuç, mor lahana salatası
6 zeytin
14 öğle
8 kaşık mini manti
8 kaşık taze fasulye kavurması
Yarım kase yoğurt
3 kök taze soğan ve sarimak
20:00
1 kase 180ml mercimek yemeği
Su 2.5 şimdilik. Yatana 3 olur.
Ajhh canimm..zogurtluk yakti bni..paketim bitti..ayin onunda ywnileniyo..anca adam geliyomrv2855 Mervecim nerdesin? Nasilsin?
Sen nasilsin canimcim..mrv2855 Mervecim nerdesin? Nasilsin?
Onu da gözüm dönmesini diye gec yedim, gece geç yatarım bugün.Sadece 20deki son ogun 19da olsa daha iyi olurmus. Ama gun boyunca yediklerini cok begendim bol sebze ve protein de almissin. Afiyet olsn canim
Senin meslegin masallah cok guzel. gercekten gunun gelecegin meslegi. Ve bilgi isteyen bir meslek.Yaa masallah. Yabancı dil cok önemli gerçekten. Ben de bilgisayar mühendisliği mezunuyum. Okurken ise girdim ozel bir şirkette. 2 seneye yakin calistiktan sonra kamu kurumuna geçtim. Ankaraya da ondan tasindik:)
Gurubun ispikçisi şikayet etmişti beni. Görmedin mi mantıyı.. Minik minik ama 8 kaşık.. Günlük karbonhidrat ve kalori miktarı çok olmasın diye akşam mercimek yedim sadeceSadece 20deki son ogun 19da olsa daha iyi olurmus. Ama gun boyunca yediklerini cok begendim bol sebze ve protein de almissin. Afiyet olsn canim
Himm anladim canim. Bende diyorum bu Mervemiz nerdeAjhh canimm..zogurtluk yakti bni..paketim bitti..ayin onunda ywnileniyo..anca adam geliyo
Iyiyim canim. Bu 3 gun evdeyim rapor aldim kizim ateslendi cumartesi gunu. 3 gun dinlenecegiz evdeSen nasilsin canimcim..
Tmm canim anladim. Gec yatiyorsan eritirsin tabikiOnu da gözüm dönmesini diye gec yedim, gece geç yatarım bugün.
Gordum ama ne bileyim 8 kasik cok gelmedi gozumeGurubun ispikçisi şikayet etmişti beni. Görmedin mi mantıyı.. Minik minik ama 8 kaşık.. Günlük karbonhidrat ve kalori miktarı çok olmasın diye akşam mercimek yedim sadece
1 tabaktan azdı. Ama bence çoktu..Gordum ama ne bileyim 8 kasik cok gelmedi gozume
Evet canım seker Bayramına herkes hedef koysa süper olurHazirandaki bayram mi canim? Benim hedefim nisan1 e kadar 65 ve alti. Ins hazirana kadar da 60 i gormek. Ins
Yaa aşk olsun yaaOhoooo ne entrikalar ne entrikalarmrv2855 . Bu kızlar iyice saldı haberin yok. B bibliyofil_k ile florence_N yi durdurabilene aşk olsun yedikçe yediler yedikçe yediler kaptanımızın kalbinde bir problem varmış sanırim hastanedeydi kadın ugrasti durdu. Ama bu ikisi naptı ? Bu bosluktan yararlanıp homili homili yediler. Sonra bu asya_01 e tartıl dedim tartilmadi. Benle yarısıyo ya sakliyo kilosunu.ondan sonracığima bu @bulutungokyuzu canım arkadaşim da cozuttu bir ben tüm kurallara uydum buunları yoa getirmeye calistim ama listeye yeni girdim diye kimse beni dinlemedi
6 buçuk ta yedim yemegiAkşam yemeğini 7den önce yediysen 3 nasıl makarna 1 dilim ekmek olarak düşün, menü çok guZel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?