Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

5 mart pazartesi menüm
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
50gr yuvarlak tuzsuz ekmek içine 2 YK lor ile ve 1 tk tereyağ ile tost
1 kase havuç, mor lahana salatası
6 zeytin

14 öğle
8 kaşık mini manti
8 kaşık taze fasulye kavurması
Yarım kase yoğurt
3 kök taze soğan ve sarimak

20:00
1 kase 180ml mercimek yemeği

Su 2.5 şimdilik. Yatana 3 olur.

Allahim tamda zamanini buldu paketikim bitcegi he arkadas yaris var diyorummm olmayii

Cok alakasiz bir bolum turizm mezunuyum. 3 yabanci dil ogrenmistim okurken ise girmemdeki tek etken diller oldu. O yuzden de simdi yuksek lisans yapiyorum kendi isim uzerine. Ins bitirmek nasip olursa bakalim

Yaa masallah. Yabancı dil cok önemli gerçekten. Ben de bilgisayar mühendisliği mezunuyum. Okurken ise girdim ozel bir şirkette. 2 seneye yakin calistiktan sonra kamu kurumuna geçtim. Ankaraya da ondan tasindik:)

Sadece 20deki son ogun 19da olsa daha iyi olurmus. Ama gun boyunca yediklerini cok begendim bol sebze ve protein de almissin. Afiyet olsn canim

Yaa masallah. Yabancı dil cok önemli gerçekten. Ben de bilgisayar mühendisliği mezunuyum. Okurken ise girdim ozel bir şirkette. 2 seneye yakin calistiktan sonra kamu kurumuna geçtim. Ankaraya da ondan tasindik:)
Senin meslegin masallah cok guzel. gercekten gunun gelecegin meslegi. Ve bilgi isteyen bir meslek.

Sadece 20deki son ogun 19da olsa daha iyi olurmus. Ama gun boyunca yediklerini cok begendim bol sebze ve protein de almissin. Afiyet olsn canim
Gurubun ispikçisi şikayet etmişti beni. Görmedin mi mantıyı.. Minik minik ama 8 kaşık.. Günlük karbonhidrat ve kalori miktarı çok olmasın diye akşam mercimek yedim sadece

Bugun spora gitmek niyetindeydim ama sabah gec uyandim esim de ise gec basladi ve donmedi hala saat 19 oluyor. Bakalim 20de zumba var gelirse 20 25 dakikaya gidebilirim.

Yaa aşk olsun yaa

5 Mart Menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta. Domates. Yarim dilim ekmek. 1 dilim beyaz peynir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Yarim muz. 2 findik
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 3 ceviz. 1 avuc kuru dut. 1 elma
Ara: 1 kase iskembe corbasi.
Aksam 18:40- yarim tabak kiymali ispanak. Yogurtlu haslanmis pirasa ve havuc. Kereviz salatasi. 4 kofte.

Su: 3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…