- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Haklisin canim.Evet canım seker Bayramına herkes hedef koysa süper olur
Benim nisan 1hedefim 65. Haziran 1 hedefim 60Hadi kızlar herkes hedef koysun benim hedef 65
Cinim binim ya..yoksa ben buradan geri kalirmiyim..adam gelir gelmez aciyorum netiHimm anladim canim. Bende diyorum bu Mervemiz nerde
Gecmis olsun prensese..nasil simdi..Allahim cocuklar hasta olmasin..Iyiyim canim. Bu 3 gun evdeyim rapor aldim kizim ateslendi cumartesi gunu. 3 gun dinlenecegiz evde
Ozlettin kendiniCinim binim ya..yoksa ben buradan geri kalirmiyim..adam gelir gelmez aciyorum neti
Sagol canim. Simdi cok daha iyi. Haklisin canim cocuklar hasta olmasin ve baslarina kotu hicbir olay gelmesin.Gecmis olsun prensese..nasil simdi..Allahim cocuklar hasta olmasin..
Iyiaksamlarcanim. Kaptanimiz veya yardimcilari birazdan bilgilendirirler seniİyi Akşamlar arkadaşlar takımda yet varsa ben de katılabilir miyim
Hoşgeldin canım Valla ben yetkili mercii degilim yer var mı yok mu onu da bilmiyom ama kaptanımız gelene kadar kendini tanıt istersenİyi Akşamlar arkadaşlar takımda yet varsa ben de katılabilir miyim
Ins hedefine ulasirsin canimBenim hedefim aslinda 65 ama simdilik 69onu da nisanın ortasina kadar gerceklestirmek istiyorum. Yani 1 ay 10 günüm var ve hedefim 10 kilo. Ayy şimdi düsundum de hedefim çok zormuş ya asya_01 Ama kardesimin dogumuna kadar vermem lazım kiloları.milletin icine böyle cıkamam. Ee bu hdefle de galiba açlik diyetine girmem gerekiyor
İyi akşamlar Kızçem hoş geldim sen bize takılmaya başla kaptan gelsin bakalım boş yer varmı kuzum olurmu şimdi ne desem yalan olurİyi Akşamlar arkadaşlar takımda yet varsa ben de katılabilir miyim
İnsallah cnm zor biraz ama hedefi yuksek tutmak lazim. Gecmiş olsun bu arada haberim yoktu.Allh sifa versin insallahIns hedefine ulasirsin canim
Süper konsantreBenim nisan 1hedefim 65. Haziran 1 hedefim 60
Senin hedef 69 bacıBende hedef medef yok. Ne kadar verirsem.
Yokk ya sadece spor yapmak gerekiyor.spora asilirsak basaririzBenim hedefim aslinda 65 ama simdilik 69onu da nisanın ortasina kadar gerceklestirmek istiyorum. Yani 1 ay 10 günüm var ve hedefim 10 kilo. Ayy şimdi düsundum de hedefim çok zormuş ya asya_01 Ama kardesimin dogumuna kadar vermem lazım kiloları.milletin icine böyle cıkamam. Ee bu hdefle de galiba açlik diyetine girmem gerekiyor
Bende o yüzden yüksek tuttum hedefiİnsallah cnm zor biraz ama hedefi yuksek tutmak lazim. Gecmiş olsun bu arada haberim yoktu.Allh sifa versin insallah
Offfgfffff Asyammmmmmm offfffffHadi kızlar herkes hedef koysun benim hedef 65
Canım ben kaptanimizdan da izin alıp sporu bırakacam.sadece yuruyuş yapabilirim. Bel ve boyun fitigi olması ihtimalim %99. Dün yine mekik fln yaptim iyice beter oldum hareket dahi edemedim dün. Anca yuruyuş yaparim ben. Yoksa kalıcı hasara sebep olacam. Doktora gidecem bu hafta sonu inş. Ögrenecem neyim varmiş.Yokk ya sadece spor yapmak gerekiyor.spora asilirsak basaririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?