Hakkatmi yaOfffgfffff Asyammmmmmm offfffffhedefin yüksek olmuş sankim bacı
Senin dilin ne söyler bacımmehaba.6 ay önce doğum yaptim.şu an 62 kiloyum.boy 1.60.hedef 56
Benimde yaptığı m yürüyüş zaten.mekik falan şu kiloyla ise yaramazCanım ben kaptanimizdan da izin alıp sporu bırakacam.sadece yuruyuş yapabilirim. Bel ve boyun fitigi olması ihtimalim %99. Dün yine mekik fln yaptim iyice beter oldum hareket dahi edemedim dün. Anca yuruyuş yaparim ben. Yoksa kalıcı hasara sebep olacam. Doktora gidecem bu hafta sonu inş. Ögrenecem neyim varmiş.
Ayda 5kilo yapar bacı inş verirsin neden olmasınHakkatmi yaya 3 3 buçuk ay var aşağı yukarı veririmdiye düşündüm.ceksemmi biraz
Maşallah ideal anne adayısın kuzum yaa imrendim valla 110la doguma gittim bundan 9sene önce 93le hamile kaldımBen 57 ile hamile kaldım. 65 le doğuma gittim
Vaayy koççumm yaaMaşallah ideal anne adayısın kuzum yaa imrendim valla 110la doguma gittim bundan 9sene önce 93le hamile kaldım
Hele gııı dalga geçiyo sanki seninkide kilomu bacı yaaa vallamehaba.6 ay önce doğum yaptim.şu an 62 kiloyum.boy 1.60.hedef 56
Dinime küfreden Müslüman olsa sende benden geri kalmıyonVaayy koççumm yaa
İnşallah verebilirim canım.hedef yüksek olunca daha fazla motive oluyor insan o yüzdenAyda 5kilo yapar bacı inş verirsin neden olmasın
en azından hamile olmadan önceki halime dönsemHele gııı dalga geçiyo sanki seninkide kilomu bacı yaaa valla
Dogrudur bacım. Sen doğru olanı yapiyon ideal kilona ulaşmak istiyon işte. Ben olsam 62 de daha ne olsun der homili homili yerim de yerimBenim hamileliğim çok zor geçiyo.
ya dikkat ediyorum ama evde pasta olunca dayanamıyorumDogrudur bacım. Sen doğru olanı yapiyon ideal kilona ulaşmak istiyon işte. Ben olsam 62 de daha ne olsun der homili homili yerim de yerim
Iki haftaya yanindayim kapısacaz bekleDinime küfreden Müslüman olsa sende benden geri kalmıyon
Farklı bir kanalda canımProgramın adı işin çok zor Muş. Ama bölümleri kanalda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?