Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de şınav çekmeye başlayacağım bugün. Yürüyüşten bacaklarım hamladı 2 günde. Kollara çare olur inşallah.

Tamam canım. Gelenleri yerleştirin siz yerimiz boş odamız var. :))

Ee bebisi de alsaydiniz canim yaniniza. Biz de kizim oldugundan beri onunla gidebilecek yerleri seciyoruz hep. Eskiden sakin romantik yerlerdi simdi cocuklari bol olan yerler sikayetci degilim ama boyle de guzel hatta boyle daha cok egleniyoruz. Senin de eminim cocuklarinla cok eglenceli geciyordur zaman. Rabbim bozmasin agzinizin tadini

Biz hiç romantik değilizdir. Bebiş 3 aylıktı o vakit ve sürekli kusuyordu, halasina bıraktık mecburen.

Biz hiç romantik değilizdir. Bebiş 3 aylıktı o vakit ve sürekli kusuyordu, halasina bıraktık mecburen.
Sizin birakacak birisi varmis bizim burda esimin ailesi uzak benimkiler zaten Turkiyede. O yuzdrn alistik her yere beraber gitmeye.
Oyy kuzum benim surekli kusunca zor olmustur tabi.

Bence bu grupta çok fazla çocuklardan konuşuluyor. Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın ama çok yazmayalım.. sözüm sana değil canım da aklıma gelmişken herkese yazmak istedim.

Bu üyelik ucretı ne kadar acep

Tlcdeki programda kadın direkten sarkan iki halata tutunup kendini eğik tutup kol çalışıyordu. Evde düşündük eşimle ama kapı taşır mı bilemedik. Ben en iyisi sınav çekeyim dedim
Benim kollara da lazım aslında bişeyler.
Bana iğneleri de vurdurma dediler holter varken. Boynum acıyor şimdi

Tlcdeki programda kadın direkten sarkan iki halata tutunup kendini eğik tutup kol çalışıyordu. Evde düşündük eşimle ama kapı taşır mı bilemedik. Ben en iyisi sınav çekeyim dedim
Onu bende yapmak istiyorum.
Salondaki hocalara bakip.
Bende yapacaaammm bekle beni diyorum☺

Bahcwde bır yere yapsan hem acık havada daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…