Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence gayet güze afiyet olsun. :)
Silkelen kendine gel motive ollll :)))

Aynen omuriliğe bağlı bütün ağrılar. Benimde annemin bel ve boyun fıtığı var dediler. Hatta bi dönem yürüyemeyecek hale gelmişti doktor ameliyat derdinde tabi başka çaresi yok diyo par almak için. Annemde çok araştırdı ameliyat olanlar fayda yerine zarar gördüğü için ameliyatı reddetti. Bi kadın varmış meşhur tvde falanda çıkmış onun hareketlerini yaptı dikkat etti bide bi adam vardı oda elle tedavi yapıyo gidenler çok memnun kaldı diye son çare annemde oraya başvurdu ve Allahın izniyle şimdi çok iyi.

Aralıktan önce ölçü almayı unuttum. Sonrasıda böyle sizde ölçün insan çok motive oluyor.
Eki Görüntüle 2119885

Maşallah canım harika sonuçlar.
Bende not aldım başlangıç olarak. Benimde göğüs 95 kalça 110

Çok işim var ara ögüne oturdum size bi bakim dedim nörüyonuz

afiyet olsun canım bence harika sadece sporun eksik

benim oğlanın yatacağı yok yemek yetişmicek.spor akşama kaldı iyimiuzun süre misafirliğe gitmicem kimseyi almam diye düşünüyordum dün arkadaşım aradı eski çalıştığım yerden.annemin vefat ettiğini duymuş gelecekmiş yok diyemedim.evi şöyle bir derledim.spor için eşim gelsin öyle yaparım inşallah.siz napıyorsunuz canlar

işteyim ben de arada işlerimi yapıyorum arada buraya bakınıyorum

Merak ettim bende bekliyorum
Evet canımm
Babam geçen yaz yemek yerken elinden çatal düştü.
yani birdenbire bir uyşma vs arabayı zor kullanıp hastaneye gidiyor ve dr lar araştırıyor.
önce nörolojik vs zannettik.
sonuç boyun fıtığı.
araştırmadığım dr kalmadı.
kendisi de istemiyoer kime gitsek ameliyat dedi.
cihan hoca var ondan randevu aldık ve onun verdiği egzersizleri yaptı
şükürler olsun şu an çok iyi.
Ki ameliyat sonrası yüzde yüz iyileşme olmaz ancak 60 belki bir iyileşme olabilir demişlerdi.

Merak ettim bende bekliyorum
Resmi yükleyemedim.
Şöyle tarif edeyim
hani bir dolabı itmek gibi.
dik bir şekilde eller duvarda duvarı iter gibi.
dik duruyoruz ama.

Bir de şu hareket var ellerimize ağırlık su şişesi alıyoruz.
yanlarda ellerimiz.
omuzları yukarı kaldırıyoruz.
eller aşağıda ve dik durumdayız.
hani banane banane derken omuzları kaldırırz ya öyle.
Anlatamamış olabilirim ama ıntden görsellere girin orada var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…