Afiyet olsun canım. Sadece Çarşamba- Perşembe bulgur yememeye çalışalım ki tartıda şişlik olmasın. Diğer günler bulgur da yiyebilirsiniz, pirinç de abartmadan. Ömür boyu hayatımızdan çıkaramayacaksak diyette de çıkarmak doğru gelmiyor bana.Ben de öğlen kisir yedim ama az bulgurlu bol yeşillikli 5 yk filan yanında sadece ev yapımı mayaladigim yogurdumla 1 bardak ayran
Kahvaltı 1 dilim cavdar 2 has. Yumurta ara 1 muz duble türk kahvesi akşamda kofte yapicam.
Spor bugünde dinlenme günüm yarın çok zor olan programima devam. Salonda hoca baya zor yazmis programi
Değil mi Anka? Ben neyi doğru neyi yanlış yaptım diye enine boyuna düşündüm. Kilo verecem diye bir gazla kesiyorum herseyi. Sonra en ufak biseyde sıkıntıdan yemeye başlıyorum. O kadar kistigimin manası kalmıyor. Bu defa daha emin adımlarla herseyden ölçülü yiyerek kilo vermeyi dusunuyorumAfiyet olsun canım. Sadece Çarşamba- Perşembe bulgur yememeye çalışalım ki tartıda şişlik olmasın. Diğer günler bulgur da yiyebilirsiniz, pirinç de abartmadan. Ömür boyu hayatımızdan çıkaramayacaksak diyette de çıkarmak doğru gelmiyor bana.
Sadece tost az olmaz mı? Bir de akşam toplu olarak yazar mısın menünü. Böyle parça parça aklımda tutamıyorum baya kalabalığız.Şu ana kadar 5 bin adım oldu. 10 bini tamamlıyıncaya kadar yürüyüşe devam. Bugün öğlen bende bol yeşillikle 60 gram bulgur ve 1 kaşık zeytinyağı ile bulgur salatası yaptım. Akşam için ise yağsız ili dilim kepek ekmekle tost yaptım. Gece de bir meyve yemeği düşünüyorum.
Kahvaltı yok mu?Şu ana kadar 5 bin adım oldu. 10 bini tamamlıyıncaya kadar yürüyüşe devam. Bugün öğlen bende bol yeşillikle 60 gram bulgur ve 1 kaşık zeytinyağı ile bulgur salatası yaptım. Akşam için ise yağsız ili dilim kepek ekmekle tost yaptım. Gece de bir meyve yemeği düşünüyorum.
Doğru bencede diyet değil yaşam biçimi oldu sanırım benimki ama bu hafta sıkı diyet şart bana kilo veremedim çünkü 5 haftadirAfiyet olsun canım. Sadece Çarşamba- Perşembe bulgur yememeye çalışalım ki tartıda şişlik olmasın. Diğer günler bulgur da yiyebilirsiniz, pirinç de abartmadan. Ömür boyu hayatımızdan çıkaramayacaksak diyette de çıkarmak doğru gelmiyor bana.
Ya ayıp olmuyor mu yeni takımımızdaki ilk günümüzde pasta yemekİyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm:
Sabah :
Tavada yumurra (Pazar sabahının hatrına :)), Domates, Salatalık, bir kaç kaşık labne ve bi dilim TB ekmeği , 8-10 Zeytin
(Kahvaltıyı saat 12 gibi yaptığım için öğleni atladım.)
Ara:
Bi dilim pasta ( Kızlarla laflarken bi anda önümde buldum. Fark etmeden yemişim), bi fincan kahve
Akşam:
2 Baget tavuk (Şu an kendisi fırında pişiyo), salata
Gün boyu :
3 Kahve , 1 Yeşil çay, 1 Kahve ve Yeşil çay da yemekten sonra içerim galiba
Ama aşk olsun pasta ne yaİyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm:
Sabah :
Tavada yumurra (Pazar sabahının hatrına :)), Domates, Salatalık, bir kaç kaşık labne ve bi dilim TB ekmeği , 8-10 Zeytin
(Kahvaltıyı saat 12 gibi yaptığım için öğleni atladım.)
Ara:
Bi dilim pasta ( Kızlarla laflarken bi anda önümde buldum. Fark etmeden yemişim), bi fincan kahve
Akşam:
2 Baget tavuk (Şu an kendisi fırında pişiyo), salata
Gün boyu :
3 Kahve , 1 Yeşil çay, 1 Kahve ve Yeşil çay da yemekten sonra içerim galiba
Belki ağır spor yapıyorsan ondan da duraklamış olabilir. Bu hafta sadece yürüyüş yapmaya çalış canım.Doğru bencede diyet değil yaşam biçimi oldu sanırım benimki ama bu hafta sıkı diyet şart bana kilo veremedim çünkü 5 haftadirbu hafta kiricam ins direnci
Bence de dimi yaYa ayıp olmuyor mu yeni takımımızdaki ilk günümüzde pasta yemek
Haftaiçi pastayı telafi edersin artık napalım
Ele verir talkımı kendi yutar böreğiBende menümü şuraya bırakayım
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Salatalık domates
Birkaç zeytin
Öğle
1 dilim peynirli börek
Akşam
Fırında köfte
Yeşil salata
Spor
100 ip
50 squat
16 dk zumba
Yazarım geçen hafta çok karışıktı. Yazamadığım günler oldu.
Neeeee hem ekmek hem simit yedin bi de reçel mi sürdünnnnYazarım geçen hafta çok karışıktı. Yazamadığım günler oldu.
Sabahıj
4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
1 dilim tereyağlı reçelli ekmek
Yarım simit
Ara
1 elma.
Akşam
Fırın Levrek ve Salata
Eminim dışarıya kahvaltıya gittik canım. Yarın itibari ile düzgün diyete döneceğim.Neeeee hem ekmek hem simit yedin bi de reçel mi sürdünnnndiyetteyiz dimi canım emin miyiz
Afiyet olsun canım akşamki ekmekler Tam buğday olsaydı keşke.Kusura bakmayın acemilikten parça parça yazdım bugün menümü toplu halde aşağıya yazıyorum yaklaşık 1400 kalori civarı. yürüyüşte de 9500 e ulaştım 500 adımlıkta hoplayıp zıplıycam artık gece
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
5 zeytin
2 ceviz 1 günkurusu ve domates salatalık
Öğle
60 gram bulgur 1 kaşık zeytinyağı ve bol kıvırcıkla salata
Ara
2 ceviz 1 kuru incir
Akşam
İki büyük dilim tost ekmeği ve 40 gram kaşarla yağsız tost
Gece
1 Trabzon hurması
Eminim dışarıya kahvaltıya gittik canım. Yarın itibari ile düzgün diyete döneceğim.
Ayy hiç kalorili bişey yemedin sandım ama simitle, reçelli yağlı ekmeği görünce gözlerim ışıldadıYazarım geçen hafta çok karışıktı. Yazamadığım günler oldu.
Sabahıj
4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
1 dilim tereyağlı reçelli ekmek
Yarım simit
Ara
1 elma.
Akşam
Fırın Levrek ve Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?