Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun canım. Sadece Çarşamba- Perşembe bulgur yememeye çalışalım ki tartıda şişlik olmasın. Diğer günler bulgur da yiyebilirsiniz, pirinç de abartmadan. Ömür boyu hayatımızdan çıkaramayacaksak diyette de çıkarmak doğru gelmiyor bana.

Değil mi Anka? Ben neyi doğru neyi yanlış yaptım diye enine boyuna düşündüm. Kilo verecem diye bir gazla kesiyorum herseyi. Sonra en ufak biseyde sıkıntıdan yemeye başlıyorum. O kadar kistigimin manası kalmıyor. Bu defa daha emin adımlarla herseyden ölçülü yiyerek kilo vermeyi dusunuyorum

Sadece tost az olmaz mı? Bir de akşam toplu olarak yazar mısın menünü. Böyle parça parça aklımda tutamıyorum baya kalabalığız.

Kahvaltı yok mu?

İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm:
Sabah :
Tavada yumurra (Pazar sabahının hatrına :)), Domates, Salatalık, bir kaç kaşık labne ve bi dilim TB ekmeği , 8-10 Zeytin
(Kahvaltıyı saat 12 gibi yaptığım için öğleni atladım.)

Ara:
Bi dilim pasta ( Kızlarla laflarken bi anda önümde buldum. Fark etmeden yemişim ), bi fincan kahve

Akşam:
2 Baget tavuk (Şu an kendisi fırında pişiyo), salata

Gün boyu :
3 Kahve , 1 Yeşil çay, 1 Kahve ve Yeşil çay da yemekten sonra içerim galiba

Son düzenleme:
Doğru bencede diyet değil yaşam biçimi oldu sanırım benimki ama bu hafta sıkı diyet şart bana kilo veremedim çünkü 5 haftadirbu hafta kiricam ins direnci

Ya ayıp olmuyor mu yeni takımımızdaki ilk günümüzde pasta yemek
Haftaiçi pastayı telafi edersin artık napalım

Ama aşk olsun pasta ne ya
150 ip atlar mısın rica etsem. İpin yoksa 150 jumping jack de olur. Tamam her şeyi kısmayın dedik çok kasmayın dedim ama pasta da yenmez ki ilk haftadan.

Doğru bencede diyet değil yaşam biçimi oldu sanırım benimki ama bu hafta sıkı diyet şart bana kilo veremedim çünkü 5 haftadirbu hafta kiricam ins direnci
Belki ağır spor yapıyorsan ondan da duraklamış olabilir. Bu hafta sadece yürüyüş yapmaya çalış canım.
Ya ayıp olmuyor mu yeni takımımızdaki ilk günümüzde pasta yemek
Haftaiçi pastayı telafi edersin artık napalım
Bence de dimi ya
Bende menümü şuraya bırakayım
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Salatalık domates
Birkaç zeytin

Öğle
1 dilim peynirli börek

Akşam
Fırında köfte
Yeşil salata

Spor
100 ip
50 squat
16 dk zumba
Ele verir talkımı kendi yutar böreği neyse sporla gitmiştir börek

Cordelia nerdesin menünü yazda beni yenip yenemeyeceğini bir kontrol edeyim
Yazarım geçen hafta çok karışıktı. Yazamadığım günler oldu.
Sabahıj
4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
1 dilim tereyağlı reçelli ekmek
Yarım simit

Ara
1 elma.

Akşam
Fırın Levrek ve Salata

Kusura bakmayın acemilikten parça parça yazdım bugün menümü toplu halde aşağıya yazıyorum yaklaşık 1400 kalori civarı. yürüyüşte de 9500 e ulaştım 500 adımlıkta hoplayıp zıplıycam artık gece
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
5 zeytin
2 ceviz 1 günkurusu ve domates salatalık

Öğle
60 gram bulgur 1 kaşık zeytinyağı ve bol kıvırcıkla salata

Ara
2 ceviz 1 kuru incir
Akşam
İki büyük dilim tost ekmeği ve 40 gram kaşarla yağsız tost
Gece
1 Trabzon hurması

Neeeee hem ekmek hem simit yedin bi de reçel mi sürdünnnn diyetteyiz dimi canım emin miyiz

Afiyet olsun canım akşamki ekmekler Tam buğday olsaydı keşke.

Ayy hiç kalorili bişey yemedin sandım ama simitle, reçelli yağlı ekmeği görünce gözlerim ışıldadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…