Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar kızlar bugunüde atlattım çok şükür. Gelsin menüm.
Sabah ilk öğünüm saat 10.30
Tavada sucuklu yumurta(yumurtasından yedim bikaçtane sucuk aldım)
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
1 minik küp peynir

Ara
1 mandalina (normalde yememem lazım iki öğün besleniyorum ama pazarın hatrına olsun artık )

İkinci öğünüm 17.30
Haşlama 2 tavuk but +salata + 2 bardak ayran + yarım yufka ekmeği

Merhaba kızlar, diyetdaşlar :)

Sabah 9.00 Kahvaltı
Kavurmalı yumurta
Bir kaç zeytin
Bir kaç dilim peynir
Bal
Bir dilimden az ekmek
Domates

Ara öğün yok, bol bol su

Akşam 17.00 Akşam Yemeği
Kuymak
2 dilim börek
1 içli köfte
1 çiğköfte
1 dilim ekmek
Bir kaç dilim köme

Spor tarlada çalıştım

Anka kaptanım bana ceza lütfen akşam yemeğini sanki çok kaçırdım. Yalnız hoplama zıplama atlamalı olmazsa iyi olur, dizlerimde sıkıntı var.

Ya bu neee bi de kaçırdım diyo
Bacım sen bir haftalık yemeği bir akşamda yemişsinya
Kaptan görmeden sen sporuna başla. Kızmaya başladığında yarılamış ol

Ben bir dilim börek yedim diye bana bile aba altından sopa gösterdi. Seni çiğ çiğ yicek

Ya bu neee bi de kaçırdım diyo
Bacım sen bir haftalık yemeği bir akşamda yemişsinya
Kaptan görmeden sen sporuna başla. Kızmaya başladığında yarılamış ol
Ya sizin menüler baya az ama cidden, ben çok yiyiroum sanırım. :)))
O yüzden de Karatayı çok seviyorum, geçen sene patlayana kadar yiyerek Karatay yapmıştım 10 kg vermiştim. 78den 68lere düşmüştüm

Ya benim kız uslu uslu duruyordu, dedim bir leslie açayım o uslu duruyorken. Açmaz olaydım. 5 dk yaptım sonra anne beni kucağına al, kucağımda da 5 dk yaptım sonra uykum geldi meme emelim dedi. Şu an leslie nesline kalmadı

Kaç aylık şuan. Benimki 17 aylık bende emziriyorm ve aynı senin gibi rahat rahat yapabildiğim hiçbirşey yok.

Ben bu menüye ne ceza vereyim. Hoplamayı bırak amuda kalksan kurtarmaz. Sen kendine uygun spor yap bi daha olmasın lütfen. Ben ponçik ponçik ilerleyelim derken siz illa sopa çıkar diyorsunuz saat erken Allahtan ordan biraz kurtarır belki

Bu hafta bir daha hiçbirşey yemezse kurtarır ancak

Kaç aylık şuan. Benimki 17 aylık bende emziriyorm ve aynı senin gibi rahat rahat yapabildiğim hiçbirşey yok.
Benimki de şu an 26 aylık, biraz kocaman oldu tabi. Ama evet hiç rahat bırakmıyorlar ki... Bir de millet diyordu onun peşinden koşarken zayıflarsın, emzirirken zayıflarsın... Yok anacım yok. Öyle bir dünya yok.
Tamam kaptanım haklısın, daha dikkatli olacağım. Bana uygun spor yürüyüş. Yarın epey bir adım atmam lazım. 10bini de geçeceğim. Şimdi de kızı uyutup leslieye koşacağım.

Ben geldimm hemen menümü vereyim

Sabah
1 haşlanmış
1/2
1/2
2 dl
2 dl

Öğle
1 kase kabak yemeği
(Icinde pirinç vardı ekmek yemedim)

Akşam
10-12 yk sote
Yoğurt

Su 1.5 lt
Spor eve gidince yapacağım su an disardayim yapınca yazarım

Anka

Son düzenleme:
Artık emzirmeyi bıraktır bence. Zaten 24. Aydan sonra hiçbir yararı da yok. Kendine eziyet etmemiş olursun.

Olmaz ki böyle arkadaşlar bu kadar az yenmez sonra ben göze batıyorum
Artık emzirmeyi bıraktır bence. Zaten 24. Aydan sonra hiçbir yararı da yok. Kendine eziyet etmemiş olursun.
Valla devam ediyoruz bakalım nereye kadar gidecek :)

Ben de her gun tartilanlardanim
Napiyorsunuz kızlar? Çok şükür bu haftaki kursta bitti kaldı 1 ay. Hafta içi stabil gidiyor çokşükür. Akşam kahvaltı lik hazirlicam. Şimdi evi toparlamaca
Ne kursuna gidiyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…