Tmm canım. Eve dönünce yapacağım.Hadi bakalım bu gün için de 150 jumping jack yapalım o zaman.
Ev işi falanda yaptım yemedim sayalım biz onu yaEle verir talkımı kendi yutar böreğineyse sporla gitmiştir börek
Biraz moral olsun sana dedim. Fazla ümitlenme cuma çok üzülürsünAyy hiç kalorili bişey yemedin sandım ama simitle, reçelli yağlı ekmeği görünce gözlerim ışıldadı
Canımsınya nasılda moralimi yerine getirmeyi başarıyor cnm rakibem. Hadi bakalım cuma sen 85 i bende 87 yi göreyim de çok geçmeden şu seksenleri atlatalım.Biraz moral olsun sana dedim. Fazla ümitlenme cuma çok üzülürsün
Ya bu neee bi de kaçırdım diyoMerhaba kızlar, diyetdaşlar :)
Sabah 9.00 Kahvaltı
Kavurmalı yumurta
Bir kaç zeytin
Bir kaç dilim peynir
Bal
Bir dilimden az ekmek
Domates
Ara öğün yok, bol bol su
Akşam 17.00 Akşam Yemeği
Kuymak
2 dilim börek
1 içli köfte
1 çiğköfte
1 dilim ekmek
Bir kaç dilim köme
Spor tarlada çalıştım
Anka kaptanım bana ceza lütfen akşam yemeğini sanki çok kaçırdım. Yalnız hoplama zıplama atlamalı olmazsa iyi olur, dizlerimde sıkıntı var.
Ben bir dilim börek yedim diye bana bile aba altından sopa gösterdi. Seni çiğ çiğ yicekMerhaba kızlar, diyetdaşlar :)
Sabah 9.00 Kahvaltı
Kavurmalı yumurta
Bir kaç zeytin
Bir kaç dilim peynir
Bal
Bir dilimden az ekmek
Domates
Ara öğün yok, bol bol su
Akşam 17.00 Akşam Yemeği
Kuymak
2 dilim börek
1 içli köfte
1 çiğköfte
1 dilim ekmek
Bir kaç dilim köme
Spor tarlada çalıştım
Anka kaptanım bana ceza lütfen akşam yemeğini sanki çok kaçırdım. Yalnız hoplama zıplama atlamalı olmazsa iyi olur, dizlerimde sıkıntı var.
Ya sizin menüler baya az ama cidden, ben çok yiyiroum sanırım. :)))Ya bu neee bi de kaçırdım diyo
Bacım sen bir haftalık yemeği bir akşamda yemişsinya
Kaptan görmeden sen sporuna başla. Kızmaya başladığında yarılamış ol
Şişştt sus susBen bir dilim börek yedim diye bana bile aba altından sopa gösterdi. Seni çiğ çiğ yicek
Kaç aylık şuan. Benimki 17 aylık bende emziriyorm ve aynı senin gibi rahat rahat yapabildiğim hiçbirşey yok.Ya sizin menüler baya az ama cidden, ben çok yiyiroum sanırım. :)))
O yüzden de Karatayı çok seviyorum, geçen sene patlayana kadar yiyerek Karatay yapmıştım 10 kg vermiştim. 78den 68lere düşmüştüm
Ya benim kız uslu uslu duruyordu, dedim bir leslie açayım o uslu duruyorken. Açmaz olaydım. 5 dk yaptım sonra anne beni kucağına al, kucağımda da 5 dk yaptım sonra uykum geldi meme emelim dedi. Şu an leslie nesline kalmadı
Ben bu menüye ne ceza vereyim.Merhaba kızlar, diyetdaşlar :)
Sabah 9.00 Kahvaltı
Kavurmalı yumurta
Bir kaç zeytin
Bir kaç dilim peynir
Bal
Bir dilimden az ekmek
Domates
Ara öğün yok, bol bol su
Akşam 17.00 Akşam Yemeği
Kuymak
2 dilim börek
1 içli köfte
1 çiğköfte
1 dilim ekmek
Bir kaç dilim köme
Spor tarlada çalıştım
Bu hafta bir daha hiçbirşey yemezse kurtarır ancakBen bu menüye ne ceza vereyim.Hoplamayı bırak amuda kalksan kurtarmaz. Sen kendine uygun spor yap bi daha olmasın lütfen. Ben ponçik ponçik ilerleyelim derken siz illa sopa çıkar diyorsunuz saat erken Allahtan ordan biraz kurtarır belki
Kız ben sana kızmadım aslında da orda pastaya laf edip börek yazmana dedim.Ben bir dilim börek yedim diye bana bile aba altından sopa gösterdi. Seni çiğ çiğ yicek
Benimki de şu an 26 aylık, biraz kocaman oldu tabi. Ama evet hiç rahat bırakmıyorlar ki... Bir de millet diyordu onun peşinden koşarken zayıflarsın, emzirirken zayıflarsın... Yok anacım yok. Öyle bir dünya yok.Kaç aylık şuan. Benimki 17 aylık bende emziriyorm ve aynı senin gibi rahat rahat yapabildiğim hiçbirşey yok.
Tamam kaptanım haklısın, daha dikkatli olacağım.Ben bu menüye ne ceza vereyim.Hoplamayı bırak amuda kalksan kurtarmaz. Sen kendine uygun spor yap bi daha olmasın lütfen. Ben ponçik ponçik ilerleyelim derken siz illa sopa çıkar diyorsunuz saat erken Allahtan ordan biraz kurtarır belki
Artık emzirmeyi bıraktır bence. Zaten 24. Aydan sonra hiçbir yararı da yok. Kendine eziyet etmemiş olursun.Benimki de şu an 26 aylık, biraz kocaman oldu tabi. Ama evet hiç rahat bırakmıyorlar ki... Bir de millet diyordu onun peşinden koşarken zayıflarsın, emzirirken zayıflarsın... Yok anacım yok. Öyle bir dünya yok.
Tamam kaptanım haklısın, daha dikkatli olacağım.Bana uygun spor yürüyüş. Yarın epey bir adım atmam lazım. 10bini de geçeceğim. Şimdi de kızı uyutup leslieye koşacağım.
Benimki de 10 aylık ben de emziriyorum.Kaç aylık şuan. Benimki 17 aylık bende emziriyorm ve aynı senin gibi rahat rahat yapabildiğim hiçbirşey yok.
Olmaz ki böyle arkadaşlar bu kadar az yenmez sonra ben göze batıyorumBen geldimm hemen menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış
1/2
1/2
2 dl
Öğle
1 kase kabak yemeği
(Icinde pirinç vardı ekmek yemedim)
Akşam
10-12 yksote
Yoğurt
Su 1.5 lt
Spor eve gidince yapacağım su an disardayim yapınca yazarım
Anka
Valla devam ediyoruz bakalım nereye kadar gidecek :)Artık emzirmeyi bıraktır bence. Zaten 24. Aydan sonra hiçbir yararı da yok. Kendine eziyet etmemiş olursun.
Ben de her gun tartilanlardanimCanım ben hergün sabah ve akşam tartılırım . Tartışmazsam stresten şişerim heralde acaba kilomu aldım diyebana tartılmak çok iyi geliyor cnm eğer kilo verdiysem dahada motive oluyorum aldıysam dahada bir dikkat ediyorum.
Ne kursuna gidiyorsun acabaNapiyorsunuz kızlar? Çok şükür bu haftaki kursta bitti kaldı 1 ay. Hafta içi stabil gidiyor çokşükür. Akşam kahvaltı lik hazirlicam. Şimdi evi toparlamaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?