Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok canım yok ben hamileyken 5 kilo aldım lohusalıkta 7 kilo verdim. Sonra 13 kilo aldım. Hep emzirirken alıyorum ben kiloları. Kaç kere zayıfladım yeniden doğum yeniden kilo derken yıllardır buralardayım
Tamam kaptanım haklısın, daha dikkatli olacağım. Bana uygun spor yürüyüş. Yarın epey bir adım atmam lazım. 10bini de geçeceğim. Şimdi de kızı uyutup leslieye koşacağım.
Hadi bakalım bekliyorum

Çok şükür yaa kaçamaksız menü can üye

Çok şükür yaa kaçamaksız menü can üye
Gece yine tatlilar cipsler ucustu ama yemedim kaptanim bi tane bile baklava yemedim ucundan bile yas pastalar vardi yemedim valla bu kiloların gitmesi kadar mutlu etmeyecek beni :) cuma guzel bir sonuc almak istiyorum

bendeki basen sende de olaydi az yerdin çok pis gaza geldim zayiflayacagim
Gel gel birlikte gelelim valla sizi görünce ben de hırs yapıyorum. Ayıptır söylemesi benim de basenler baya geniştir yani :)))
Ay hadi hepimiz fitmom olalım valla, özeniyorum şu incecik annelere. Yalnız sen ne güzel hamilelikte almamışsın kilo yaaaa. Maşallah. Ben 25 kg aldım. Kpssye hazırlanırken de 10 kg almıştım. Ben de işte öyle sürekli bir diyete başlama halindeyim geçen yazdan beri.

Maşallah vermişsin 8 kilo kalmış onu da beraber veririz

Bu da çok az olmuş sanki ya acıkmazsın inşallah gece. Neyse acıkırsan badem, ya da ayran ile geçiştir

Ohh tertemiz menü. Tebrikler :)
Kaptanım sesiniz gidiyor kaptanım alo alo
Maşallah vermişsin 8 kilo kalmış onu da beraber veririz
60 ilk hedefim aslında. Ondan sonra da 5 kilom daha kalıyor :d

Bu da çok az olmuş sanki ya acıkmazsın inşallah gece. Neyse acıkırsan badem, ya da ayran ile geçiştir
Acikirsam öyle yaparım market alışverişini yaptım şimdi. Pazar alışveriş inde Sali ya yapınca daha sağlam menu çıkarırım

Sen bana ankammmm senin için 50 ip atlarım demiştin dimi o gün geldi 50 ip bekliyorum senden
2 kaşık lor veya beyaz peynir kat o zaman salatana pro olsun
Ip mi karistiriyor olmayasin ipim bile yok benim
Cacik ve yarim kase mercimek corbasi aksam yemegim oldu.
Cok yorgunum dostlar nasil spor yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…