- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Olmaz ki böyle arkadaşlar bu kadar az yenmez sonra ben göze batıyorum
Valla devam ediyoruz bakalım nereye kadar gidecek :)
Yok canım yok ben hamileyken 5 kilo aldım lohusalıkta 7 kilo verdim. Sonra 13 kilo aldım. Hep emzirirken alıyorum ben kiloları. Kaç kere zayıfladım yeniden doğum yeniden kilo derken yıllardır buralardayımBenimki de şu an 26 aylık, biraz kocaman oldu tabi. Ama evet hiç rahat bırakmıyorlar ki... Bir de millet diyordu onun peşinden koşarken zayıflarsın, emzirirken zayıflarsın... Yok anacım yok. Öyle bir dünya yok.
Hadi bakalım bekliyorumTamam kaptanım haklısın, daha dikkatli olacağım.Bana uygun spor yürüyüş. Yarın epey bir adım atmam lazım. 10bini de geçeceğim. Şimdi de kızı uyutup leslieye koşacağım.
Çok şükür yaa kaçamaksız menüBen geldimm hemen menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış
1/2
1/2
2 dl
2 dl
Öğle
1 kase kabak yemeği
(Icinde pirinç vardı ekmek yemedim)
Akşam
10-12 yksote
Yoğurt
Su 1.5 lt
Spor eve gidince yapacağım su an disardayim yapınca yazarım
Anka
Ben bir dilim börek yedim diye bana bile aba altından sopa gösterdi. Seni çiğ çiğ yicek
Gece yine tatlilar cipsler ucustu ama yemedim kaptanim bi tane bile baklava yemedim ucundan bile yas pastalar vardi yemedim valla bu kiloların gitmesi kadar mutlu etmeyecek beni :) cuma guzel bir sonuc almak istiyorumÇok şükür yaa kaçamaksız menücan üye
Gel gel birlikte gelelim valla sizi görünce ben de hırs yapıyorum. Ayıptır söylemesi benim de basenler baya geniştir yani :)))bendeki basen sende de olaydi az yerdin çok pis gaza geldim zayiflayacagim
Ay hadi hepimiz fitmom olalım valla, özeniyorum şu incecik annelere. Yalnız sen ne güzel hamilelikte almamışsın kilo yaaaa. Maşallah. Ben 25 kg aldım. Kpssye hazırlanırken de 10 kg almıştım. Ben de işte öyle sürekli bir diyete başlama halindeyim geçen yazdan beri.Yok canım yok ben hamileyken 5 kilo aldım lohusalıkta 7 kilo verdim. Sonra 13 kilo aldım. Hep emzirirken alıyorum ben kiloları. Kaç kere zayıfladım yeniden doğum yeniden kilo derken yıllardır buralardayım
Hadi bakalım bekliyorum
Özel eğitim kursuna canım engelli çocuklar la ilgilenmek için alınan bir programBen de her gun tartilanlardanim
Ne kursuna gidiyorsun acaba
G gunesli gunler duy bunları duyyyGece yine tatlilar cipsler ucustu ama yemedim kaptanim bi tane bile baklava yemedim ucundan bile yas pastalar vardi yemedim valla bu kiloların gitmesi kadar mutlu etmeyecek beni :) cuma guzel bir sonuc almak istiyorum
Maşallah vermişsin 8 kilo kalmış onu da beraber veririzGel gel birlikte gelelim valla sizi görünce ben de hırs yapıyorum. Ayıptır söylemesi benim de basenler baya geniştir yani :)))
Ay hadi hepimiz fitmom olalım valla, özeniyorum şu incecik annelere. Yalnız sen ne güzel hamilelikte almamışsın kilo yaaaa. Maşallah. Ben 25 kg aldım. Kpssye hazırlanırken de 10 kg almıştım. Ben de işte öyle sürekli bir diyete başlama halindeyim geçen yazdan beri.
Bu da çok az olmuş sanki yaKızlar menum
Sabah 8 de
1 sandviç ekmeği ile tost
1 has yumurta çay
Öğle 14 de
3 Bulgurlu patlıcan dolma
Salata ayran
Akşam 5 de
Çeyrek ekmek
1 has yumurta
Peynir salatalik domates çay
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Ohh tertemiz menü. Tebrikler :)Kızlar menum
Sabah 8 de
1 sandviç ekmeği ile tost
1 has yumurta çay
Öğle 14 de
3 Bulgurlu patlıcan dolma
Salata ayran
Akşam 5 de
Çeyrek ekmek
1 has yumurta
Peynir salatalik domates çay
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Kaptanım sesiniz gidiyor kaptanım alo alo
60 ilk hedefim aslında. Ondan sonra da 5 kilom daha kalıyor :dMaşallah vermişsin 8 kilo kalmış onu da beraber veririz
Acikirsam öyle yaparımBu da çok az olmuş sanki yaacıkmazsın inşallah gece. Neyse acıkırsan badem, ya da ayran ile geçiştir
Aaaaaa babababa kaptanla dalga geçmek haaKaptanım sesiniz gidiyor kaptanım alo alo
Ayy yok yok tamam kızı uyuttum ben uçtum lesliye zatenAaaaaa babababa kaptanla dalga geçmek haabak sana maşallah derim bi daha zor toparlarsın asya_01 bilir benim maşallahlarımı
Resim isterim benAyy yok yok tamam kızı uyuttum ben uçtum lesliye zatenGörüşmek üzere.
HahahahahaAaaaaa babababa kaptanla dalga geçmek haabak sana maşallah derim bi daha zor toparlarsın asya_01 bilir benim maşallahlarımı
Ip mi karistiriyor olmayasin ipim bile yok benimSen bana ankammmm senin için 50 ip atlarım demiştin dimio gün geldi 50 ip bekliyorum senden
2 kaşık lor veya beyaz peynir kat o zaman salatana pro olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?