Emrivaki güzel degil sinir bir durumCuma gunu 3 gün kalmaya yatılı misafirim gelecekmis daha önce hiç tanımadigim biri . Eşimin amcasının oğlu ( çok.kalabalik sülale ve çok uzakta oturuyorlar ondan hepsini tanımıyorum) biri yakında üniversite okuyor o yüzden haftasonu bize gelip kalacakmış . Bana yine iş cıktı yanipek hoşlanmıyorum emrivakilerden bi de haftasonu yani benim için kötü oldu
Slm kızlar
Sabah
Kahve
Öğle
1 tabak kurufasülye
200 gr yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara
100 gr kdr fındık
Akşam
Tavuk sote
Salata
Menü harika sporda güzel hele o spora giderken çekilmiş fotoğraf harika gayet fit gorunuyorsunMenü
Kahvaltı 11 00
2 has . Yumurta
1 dilim salçalı cavdar ekmegi.
4 yeşil zeytin
1 bardak sekersiz çay
Ara 13 00
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14 00
6 yk taze fasulye
1 dilim cavdar ekmegi ( avuç iicinden biraz büyük dilimler )
1 bardak ayran
Akşam 17 30
3 yk taze fasulye
3 ızgara kofte
1 bardak ayran
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Spor
20 dk normal yürüyüş
20 dk tempolu yürüyüş
10 dakika eliptik bisiklet
200 tane ip atlama
10 dk kol dumbill çalışması
25 dakika hitt cardio
Seninde menün hafif o kekide eminim yakmissindirMenü bildirimi:
Sabah: 1 yumurtadan omlet , 2 kk peynir, 3 zeytin , 1 tatlı kaşığı bal, domates salatalık , 1 dilim ekmek
Ara:1 Türk kahvesi
Öğlen:1 bardak kefir, 1 dişim ev keki ( bitti sonunda)
Ara: 2 hurma
Akşam: pırasa yemeği ( pirinç veya bulgur yok) , az yoğurt, 1 kase tarhana , 1 filim ekmek
Ara: yok
Su 2 litreyi buldum. Bugün telefonu pek Yanımda taşıyamadım. Ama buna ek tüm evi süpürdüm. Eki Görüntüle 2547683
Nerde çalışıyorsun canımİşte bende aslında iki ana bir ara besleniyrm şuanda.
Hem kilo hedefi hem tartı günleri hemde genel kurallar koydum kendime. Ve menu eklicem yanına hafta hafta ilerlicemVay cok iyi fikir kilo hedefleri icin mi sadece?
Yoğunbakımda hemşireyimNerde çalışıyorsun canım
Eve koyma kizSinirden kuplere binmiş durumdayim eşim gidip ciceksepetinden bana gül almis ama 2 gündür arabada duruyor unutmuş vermeyi bizim eleman üzerine motor yagi koymuş güllerin ve bugün hatırladı gülleri getirirkende boncukları koptu kutunun . Bi de gelmiş unuttum diyor sinirden delirdimya bir insan nasıl bu kadar güzel gülleri unutur arabada güller de motor yagi kokuyor kararmis içine etmiş afedersinizEki Görüntüle 2547693
Allah kolaylık versin canım benim. Annem yogun bakımda iken ne çok dua ederdim ordaki hemsirelere.Yoğunbakımda hemşireyim
Valla sinirimden kudurdum ya çiçek yüzünden saçma sapan tartışma cıktı akşam akşam keyfimi geldi bozdu yaa . Bi de eleman üstüne motor yagi koymuş insan bu kadar hayvan olurmuya eleman da ayrı hayvanEve koyma kizunuturmu insan guzelim gülleri
Okuyarak geliyordum. Çok güldüm bu mesaja.1 tane daha eski üye bulabilirsek listelere de gireriz. Varsa arkdaşların çağır gelsin
Hoşgeldin canımOkuyarak geliyordum. Çok güldüm bu mesaja.
Ben de gelmek isterim. Benim motivasyona çok ihtiyacım var ama
Boşver tadını zi kaçırmayın yine. Eleman odunmus insan der abi burda unutmussun. Cins.Valla sinirimden kudurdum ya çiçek yüzünden saçma sapan tartışma cıktı akşam akşam keyfimi geldi bozdu yaa . Bi de eleman üstüne motor yagi koymuş insan bu kadar hayvan olurmuya eleman da ayrı hayvan
1 değil 2 değil 3 dilim ekmekMenum kızlar
Sabah 10 da
2 has yumurta Peynir domates 10 zeytin 3 dil form ekmek çay
Ara 1 elma
Öğle 14 de 5 kasik pirasa 3 tane oğlumun biskuvi sinden attım agzima bir buhran aniydi
Akşam 17.45
5 kasik pirasa
5 kasik etli tava
Salata turp
2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun. Saatler ve miktarları yazar mısın? 1. Sayfaya örnek menü taslağı bıraktım.Slm kızlar
Sabah
Kahve
Öğle
1 tabak kurufasülye
200 gr yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara
100 gr kdr fındık
Akşam
Tavuk sote
Salata
Aynı şekilde akşam ya sebze ya et. İkisinin hazım süreleri farklı olduğu için karışıyor. Teke düşürüp miktarı çoğaltabilirsin.Menü
Kahvaltı 11 00
2 has . Yumurta
1 dilim salçalı cavdar ekmegi.
4 yeşil zeytin
1 bardak sekersiz çay
Ara 13 00
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14 00
6 yk taze fasulye
1 dilim cavdar ekmegi ( avuç iicinden biraz büyük dilimler )
1 bardak ayran
Akşam 17 30
3 yk taze fasulye
3 ızgara kofte
1 bardak ayran
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Spor
20 dk normal yürüyüş
20 dk tempolu yürüyüş
10 dakika eliptik bisiklet
200 tane ip atlama
10 dk kol dumbill çalışması
25 dakika hitt cardio
Afiyet olsun. Yarın hiç kaçamak yok artık tartıda ödem yüzünden fazla çıkmayalımMenü bildirimi:
Sabah: 1 yumurtadan omlet , 2 kk peynir, 3 zeytin , 1 tatlı kaşığı bal, domates salatalık , 1 dilim ekmek
Ara:1 Türk kahvesi
Öğlen:1 bardak kefir, 1 dişim ev keki ( bitti sonunda)
Ara: 2 hurma
Akşam: pırasa yemeği ( pirinç veya bulgur yok) , az yoğurt, 1 kase tarhana , 1 filim ekmek
Ara: yok
Su 2 litreyi buldum. Bugün telefonu pek Yanımda taşıyamadım. Ama buna ek tüm evi süpürdüm. Eki Görüntüle 2547683
Emrivaki gibi düşünme keyfini çıkarmaya bak sana da değişiklik olur.Cuma gunu 3 gün kalmaya yatılı misafirim gelecekmis daha önce hiç tanımadigim biri . Eşimin amcasının oğlu ( çok.kalabalik sülale ve çok uzakta oturuyorlar ondan hepsini tanımıyorum) biri yakında üniversite okuyor o yüzden haftasonu bize gelip kalacakmış . Bana yine iş cıktı yanipek hoşlanmıyorum emrivakilerden bi de haftasonu yani benim için kötü oldu
3 dil eti form ekmek ti evet. Daha dikkat edeceğim1 değil 2 değil 3 dilim ekmek
Akşam ya et ya pırasa yeseydin keşke miktarları çoğaltıp ikisi çok karışık olmuş
Afiyet olsun. Saatler ve miktarları yazar mısın? 1. Sayfaya örnek menü taslağı bıraktım.
Aynı şekilde akşam ya sebze ya et. İkisinin hazım süreleri farklı olduğu için karışıyor. Teke düşürüp miktarı çoğaltabilirsin.
Afiyet olsun. Yarın hiç kaçamak yok artık tartıda ödem yüzünden fazla çıkmayalım
Ben yenidoğan yoğun bakımdayım cnm. Bebişlerle çalışıyorum.Allah kolaylık versin canım benim. Annem yogun bakımda iken ne çok dua ederdim ordaki hemsirelere.
Tmm yazarım. Aslında hep yazardım da pek dikkate alınmıyor diye vazgeçmiştim. Artık daha dikkatli olurum1 değil 2 değil 3 dilim ekmek
Akşam ya et ya pırasa yeseydin keşke miktarları çoğaltıp ikisi çok karışık olmuş
Afiyet olsun. Saatler ve miktarları yazar mısın? 1. Sayfaya örnek menü taslağı bıraktım.
Aynı şekilde akşam ya sebze ya et. İkisinin hazım süreleri farklı olduğu için karışıyor. Teke düşürüp miktarı çoğaltabilirsin.
Afiyet olsun. Yarın hiç kaçamak yok artık tartıda ödem yüzünden fazla çıkmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?