Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Emrivaki güzel degil sinir bir durum Benim de cuma gelecek Sali gidecek bes kisi var yatili. Ama cok sevdigim insanlar. Cocuklarim insallah toparlanir cumaya kadar.

Slm kızlar
Sabah
Kahve

Öğle
1 tabak kurufasülye
200 gr yoğurt
1 dilim tb ekmeği

Ara
100 gr kdr fındık

Akşam
Tavuk sote
Salata

Çok az yemissin maşallah bu hafta tartida güzel eksiler göreceksin eminim
Menü harika sporda güzel hele o spora giderken çekilmiş fotoğraf harika gayet fit gorunuyorsun
Seninde menün hafif o kekide eminim yakmissindir

Sinirden kuplere binmiş durumdayim eşim gidip ciceksepetinden bana gül almis ama 2 gündür arabada duruyor unutmuş vermeyi bizim eleman üzerine motor yagi koymuş güllerin ve bugün hatırladı gülleri getirirkende boncukları koptu kutunun . Bi de gelmiş unuttum diyor sinirden delirdimya bir insan nasıl bu kadar güzel gülleri unutur arabada güller de motor yagi kokuyor kararmis içine etmiş afedersiniz

Eve koyma kiz unuturmu insan guzelim gülleri

Slm kizlar evde kalmak yaramiyor bana.
Yarin kursa gidiyorum esim bakacak cocuklara.
Menüme gelelim.
Kahvalti yagda 3 yumurta, bir dlim fistikli balli ekmek, kahve
Aksam etli kuru fasülye, az patates püresi
Kahve ve iki hurma

Valla sinirimden kudurdum ya çiçek yüzünden saçma sapan tartışma cıktı akşam akşam keyfimi geldi bozdu yaa . Bi de eleman üstüne motor yagi koymuş insan bu kadar hayvan olurmuya eleman da ayrı hayvan
Boşver tadını zi kaçırmayın yine. Eleman odunmus insan der abi burda unutmussun. Cins.

Selam kızlar, bugünkü menüm:

İlk öğün 15.00
2 tabak karabuğday çorbası
1 şişe ayran
2 mandalina

Akşam 18.30
Yarım tabak kesme aşı
1 tabak tavuklu patates yemeği
Salata

Su>2 lt

Spor >10000 adım

Karnımda aşırı şişlik oluyor ama ya reglden mi beslenme düzeninden mi anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_20191023_195723_com.huawei.health.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 14
1 değil 2 değil 3 dilim ekmek
Akşam ya et ya pırasa yeseydin keşke miktarları çoğaltıp ikisi çok karışık olmuş

Slm kızlar
Sabah
Kahve

Öğle
1 tabak kurufasülye
200 gr yoğurt
1 dilim tb ekmeği

Ara
100 gr kdr fındık

Akşam
Tavuk sote
Salata
Afiyet olsun. Saatler ve miktarları yazar mısın? 1. Sayfaya örnek menü taslağı bıraktım.
Aynı şekilde akşam ya sebze ya et. İkisinin hazım süreleri farklı olduğu için karışıyor. Teke düşürüp miktarı çoğaltabilirsin.
Afiyet olsun. Yarın hiç kaçamak yok artık tartıda ödem yüzünden fazla çıkmayalım

Emrivaki gibi düşünme keyfini çıkarmaya bak sana da değişiklik olur.

3 dil eti form ekmek ti evet. Daha dikkat edeceğim

Tmm yazarım. Aslında hep yazardım da pek dikkate alınmıyor diye vazgeçmiştim. Artık daha dikkatli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…