Bu hafta sporu artıralım bakalım nasıl tepki verecek vücutKaptanım artık her hafta 300 gr felan verebiliyorum.
ama elimden geldiğince aç kalırım.
Ay inşallah. Kafama şu an temiz besleniyorum algısını oturttum. O yüzden çok zorlanmıyorum. İnş böyle devam eder.Herkes için geçerli sanırım bu zaten :) Çok istikrarlısın valla yaza fitmom sahalarda
Ben 85leri görmeye çalışıcam inş.Kızlar hedeflerimizi böyle yaptım bu gün. Özür dilerim unuttum yine
@Cordelia_1605 - 85,2
@Elifcig93 - 60
@MorVampirella - 66,5
asya_01 - 73,7
@mavimli - 78
Su perisi86 - 79,2
G gunesli gunler - 63,3
@cemrenil - 61,7
@madamhd - 81,2
@zeyas - 83,6
Sarayca - 71,5
@asliayet - 72,9
suukaa - 86,4
@gulenyuzumsunsen - 79,5
Anka - 69,6
Daha fazla verebilirsiniz ama lütfen bu daha az vermeyin bu hafta 1. lik getirelim artık
Ooo çok kötü bir ağrıdır o.Evin içinde yürüyeceğim ben de. Kuyruk kemiğimde bi ağrı var ip atlayamayacağım. Çocuk sallamaktan battı galiba
Olumlu düşünmek çok önemli. Mesela ben istediğim kilodaki vücudumu hayal ediyorum bol bol.Yok canım son 5-6ayda aldığım 7 kiloyu veriyorum şuanda o yüzden çabuk gidiyor yoksa benimde metabolizmam pek hızlı değil ama olumlu düşünüyorum inşallah böyle devam edecek
Yaa Canım inş geçer biran önce çok zor oluyorEvin içinde yürüyeceğim ben de. Kuyruk kemiğimde bi ağrı var ip atlayamayacağım. Çocuk sallamaktan battı galiba
Ay inşallah. Kafama şu an temiz besleniyorum algısını oturttum. O yüzden çok zorlanmıyorum. İnş böyle devam eder.
Ben 85leri görmeye çalışıcam inş.
Ooo çok kötü bir ağrıdır o.
Olumlu düşünmek çok önemli. Mesela ben istediğim kilodaki vücudumu hayal ediyorum bol bol.
Çok geçmiş olsun canım sana da. Oluyor bazen hayat üstüne üstüne geliyor insanın.Yaa Canım inş geçer biran önce çok zor oluyor
Ben buraya yazmadim gecen hafta banyoda ayagim kaydi düştüm sol bacağım iç kısma doğru geçti evde kızım vardi sadece zor kalktim
Morluk şişme hiç bir şey yoktu taa ki sabah kalkip üstüne basmakta zorlaninca az yürüyünce açılıyor ani hareketlerde ağrı oluyor
Bi hafta çektim yinede yürüdüm dün acile gittik
Dr bi hareket gösterdi bunu yap dedi yaptim kirilma çatlak olsaydı bu hareketi yapamazdın dedi
Muhtemelen kas zedelenmesi oldu dedi jel ve antibiyotik verdi yumuşak doku hasarinda kullanilan bi antibiyotik bugün aldım
Burayada yazmadım herşey gelip seni buluyor düşüncesi olur diye
Nazar var Eminim üzerimizde bol bolda duada okuyorum
Bakayım bir ama en son squat yaparken belimi incitmiştimSquat girl challange başlatmış katılmak isteyen varsa haberiniz olsun kızlar. Ben bi deneyeceğim bu gün.
Hoşgeldin canım. Ama bizim listemizde hiç yer yok maalesef. Sırada bekleyen ve izinde arkadaşlarımız da var. Liste dışı katılmak istersen başımızla beraber ama liste için yerimiz yokTakımınıza yeni üye kabul ediyormusunuz bayanlar?
Zorlama o zaman aman. Squat var mı bilmiyorum ama vardır kesinBakayım bir ama en son squat yaparken belimi incitmiştim
Nerden baktın kaptancım bulamadım ben youtube sayfasında?Zorlama o zaman aman. Squat var mı bilmiyorum ama vardır kesin
İstagramdaNerden baktın kaptancım bulamadım ben youtube sayfasında?
Aaa tamam teşekkürlerİstagramda
DORIS HOFER on Instagram: "Yeni başlayanlar bile katılabilir 💫3:30 dakika boyunca yağ yakıcı hareketler yapıyoruz 💥 . . Sometimes you just need a motivation to start working out again. I prepared a CHALLENGE with short videos that we will do together
2,269 likes, 122 comments - thesquatgirl on December 2, 2019: "Yeni başlayanlar bile katılabilir 💫3:30 dakika boyunca yağ yakıcı hareketler yapıyoruz 💥 . . Sometimes you just need a motivation to start working out again. I prepared a CHALLENGE with short videos that we will do together during 5...www.instagram.com
İnşallah canımKızlar hedeflerimizi böyle yaptım bu gün. Özür dilerim unuttum yine
@Cordelia_1605 - 85,2
@Elifcig93 - 60
@MorVampirella - 66,5
asya_01 - 73,7
@mavimli - 78
Su perisi86 - 79,2
G gunesli gunler - 63,3
@cemrenil - 61,7
@madamhd - 81,2
@zeyas - 83,6
Sarayca - 71,5
@asliayet - 72,9
suukaa - 86,4
@gulenyuzumsunsen - 79,5
Anka - 69,6
Daha fazla verebilirsiniz ama lütfen bu daha az vermeyin bu hafta 1. lik getirelim artık
Anka canım ben ayrılmak istiyorum bazı sorunlar im var çok ciddi. Anlatamıyorum burda. Zor günler geçiriyorum. Yoluna girdiğinde tekrar gelirim
Tedavi yi geçtim canım yaa ciddi sikintilarim var. Gruptan ayriliyorum inşallah çok güzel kilolar verirsinizasya_01 canım nerelerdesin iyimisin arada yaz tedavin ne durumda merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?