Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Herkes için geçerli sanırım bu zaten :) Çok istikrarlısın valla yaza fitmom sahalarda
Ay inşallah. Kafama şu an temiz besleniyorum algısını oturttum. O yüzden çok zorlanmıyorum. İnş böyle devam eder.
Ben 85leri görmeye çalışıcam inş.
Evin içinde yürüyeceğim ben de. Kuyruk kemiğimde bi ağrı var ip atlayamayacağım. Çocuk sallamaktan battı galiba
Ooo çok kötü bir ağrıdır o.
Yok canım son 5-6ayda aldığım 7 kiloyu veriyorum şuanda o yüzden çabuk gidiyor yoksa benimde metabolizmam pek hızlı değil ama olumlu düşünüyorum inşallah böyle devam edecek
Olumlu düşünmek çok önemli. Mesela ben istediğim kilodaki vücudumu hayal ediyorum bol bol.

Evin içinde yürüyeceğim ben de. Kuyruk kemiğimde bi ağrı var ip atlayamayacağım. Çocuk sallamaktan battı galiba
Yaa Canım inş geçer biran önce çok zor oluyor

Ben buraya yazmadim gecen hafta banyoda ayagim kaydi düştüm sol bacağım iç kısma doğru geçti evde kızım vardi sadece zor kalktim

Morluk şişme hiç bir şey yoktu taa ki sabah kalkip üstüne basmakta zorlaninca az yürüyünce açılıyor ani hareketlerde ağrı oluyor

Bi hafta çektim yinede yürüdüm dün acile gittik
Dr bi hareket gösterdi bunu yap dedi yaptim kirilma çatlak olsaydı bu hareketi yapamazdın dedi

Muhtemelen kas zedelenmesi oldu dedi jel ve antibiyotik verdi yumuşak doku hasarinda kullanilan bi antibiyotik bugün aldım

Burayada yazmadım herşey gelip seni buluyor düşüncesi olur diye

Nazar var Eminim üzerimizde bol bolda duada okuyorum

Bende yemeğimi yapayım iki günlük spor puanını yazarım tavuk aldım biraz suyla pişirdim

Şimdi küçük küçük doğrarım yesil biberle sotelerim tavuk tantuni gibi
Çok acıktım

Çok geçmiş olsun canım sana da. Oluyor bazen hayat üstüne üstüne geliyor insanın.
Kuyruk batması annelerin ortak sorunu demek ki. Çok sık oluyor benim de ama sebebini bilmiyorum çocuk sallamaya bağlıyorum

Takımınıza yeni üye kabul ediyormusunuz bayanlar?
Hoşgeldin canım. Ama bizim listemizde hiç yer yok maalesef. Sırada bekleyen ve izinde arkadaşlarımız da var. Liste dışı katılmak istersen başımızla beraber ama liste için yerimiz yok

Yeşil çay eşliğinde zayıflayanların başarı öykülerini okuyorum Biraz bana azim verirler inşallah. ada81 Tebrik ederim canım baya kilo vermişsin. Bu sefer hedefin neydi;?

Nerden baktın kaptancım bulamadım ben youtube sayfasında?
İstagramda

Aaa tamam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…