Tüh ya yine nolduAnka canım ben ayrılmak istiyorum bazı sorunlar im var çok ciddi. Anlatamıyorum burda. Zor günler geçiriyorum. Yoluna girdiğinde tekrar gelirim
Teşekkür ederim canımTüh ya yine noldukonuşmak istersen özelden yazabilirsin. İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer biz burdayız bekliyoruz
Canım inş bu dönemide atlatirsin rabbim yardımcın olsun canım ne sikintin varsa gidersin allahımTedavi yi geçtim canım yaa ciddi sikintilarim var. Gruptan ayriliyorum inşallah çok güzel kilolar verirsiniz
AmiinCanım inş bu dönemide atlatirsin rabbim yardımcın olsun canım ne sikintin varsa gidersin allahım
Inş canımAmiinçok teşekkür ederim canım yaa inşallah tekrar başladığımda donecem aranıza
Sağlığınız yerinde olsun unutma herşey düzelir zamanla bu süreci kendini yipratmadan atlatırsın inşAmiinçok teşekkür ederim canım yaa inşallah tekrar başladığımda donecem aranıza
Rakibim senle benim menüler hep bir tuhaf oluyor. Tam birbirimizi bulmuşuzKizlar yorgun argin eve dönüyorum.
Cok yoruluyorum yoldan.
Neyse menümü yazayim.
Kahvalti 8 de bir yumurta yarim sosis kahve yarim dilim tahilli ekmek
Ara sütlü kahve
Öglen 2de salamli kasarli sandvic ve cilekli süt
Aksam 6da yarim simit.
Evde cacik yaparim cünkü acimmmm.
Valla sevdim seniRakibim senle benim menüler hep bir tuhaf oluyor. Tam birbirimizi bulmuşuz
Afiyet olsun canımKızlar bugün menüm
Sabah 8.30
1 muz
Ara 11.00
1 fincan Türk kahvesi
Öğle yok
Ara 16.00
1 fincan limonlu yeşil çay
Akşam 18.30
1 kepçe mantar çorba
3 karalahana sarması
1 küçük kase zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase yoğurt
Su 2,5 lt
Spor
30 dk leslie
13 bin adım
Nasıl olacak kaptanım2 aralık spor listesi
Herkes adını, sporlarını ve puanları eklesin kızlar. Son kişiden alıntı yaptığımıza emin olalım
Dakikayı az gösteriyor canım aslında ben de 1.5 saat yürüdm neredeyse ama dakikaların hepsini almıyor. Kaç km gösteriyor senin?Afiyet olsun canım
Ben hızlı tempoda yürüdüğüm halde 1.5saatte 10bin adim yaptım seninki nasıl oluyor uygulama farkımı biri beni aydilatsin
6km gösteriyor benimde mesela evdeki saat 5 de başladım saat 6 oldu ama telefonda daha 20dk vardi 1saat olmasina anlamıyorum bu yüzden 10bin adim olana kadar devam ediyorumDakikayı az gösteriyor canım aslında ben de 1.5 saat yürüdm neredeyse ama dakikaların hepsini almıyor. Kaç km gösteriyor senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?