Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Baya yoruldum spor sonrası . 15 dk salona yürüyüş 15 dk isinma 1 saat karin ve bacak ağırlık çalıştım makinalarla 30 kg agirlikla. 30 dk da cardio yaptım . Tekrar sıkı diyete girdim bugün bu hafta zsyfliycm geldim salata be göğüs haşlama ( 60 gr ) yedim . 1 bardak ayran Yarim kase sehriye corbasi . Yarin misafir var yemeğe . Eşim kıymalı pide diyo yine . Geçen yediğimde kilo olmuştu . Yok başka şey yapalım diyorum sanane ben pide yycm sen yeme diyo tam gıcık . Sonra tmm madem dedi de bakıcaz ama pide yaptrsakda bu sefer ben kararliyim yemiycem ama bi süredir hergün cikolata tarzı yediğim için biRaz az miktar bile yedigim icin 5 6 gunddur Surekli kaçamak yaptığımdan krize girmesemde yemek sonrası çok fazla tatlı isteği oluyor . Kendimi çok zor tutuyorum . O yüzden eve almadım tatlı tarzı alinca hepsini yiyorum az az yycem diye alıp hepsini bitiriyorum . Dün bile 2 saat salonda spor yaptım usyune 80 geam findikli cikolata yedim resmen kendime eziyet .
O yüzden bugün spor sonrası sadece protein yedim ekmek bile yemedim sadece çok az sehriye corbasi . Baya karnım aç ve aşırı tatlı isteğim var saatlerdir . Sütlü nescafe ıctim sekersiz ama malesef bastırmadı bile . Bu illet nasıl birşeyse bir iki gün bile yiyince bağımlılığım geri geliyo . Resmen cikolata bağımlısıyım . Ama 20 kg yi bu bağımlılığı aşarak verdim ve asla bu bağımlılığa teslim olmayacgim. Bu saatte ne kemirsem ki iyi gelse .

Ayni duruma ben geldim akşam 19:00 da tarçınlı yoğurt bi dilim ananas yedim 20:00 krize girdim yedimde yedim kendime inanamadım kuruyemiş peynir zeytin 2dilim tb ekmeği yeşil of ya kızlar hepinizden özür dilerim
Aslinda bu yoğurt ananas 21:00 da yiyebilcem bi ara öğündu akilsiz kafam

Yarin düzelirsin cnm ben bugün duzelttim ama şuan hem çok açım hem de tatlı cnm istiyo dayanıyorum

Menüm
Kahvaltı (7.30)
3 kaşık menemen
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 zeytin
Bir parça helva

Öğlen (13.00)
1 kase yoğurtlu kabak salatası
1dilim tam buğday unundan kek

Akşam(18.30)
1 tabak yoğurtlu kabak salatası
Su :2 litre
Spor: 30 sn plank =10
30 dk tempolu yürüyüş =75
120 Mekik =20
Ayrıyetten 5 bin adım =75
Toplam=180

Kabak detoksuna tam uyamıyorum ama kendimi buna rağmen hafif hissediyorum bu yüzden hoşuma gidiyor

Neyseki sağlıklı şeyler yemişsin canım.

Ananas, hurma, karpuz vb meyveler tuzak meyve olarak geçiyor canım. Geçici olarak dopamin yükseltiyor ama sonrasında aç hissettiriyor. Çikolata gibi mesela.

Listeye gir canım puanlarını böyle arada kaynar.

Hoşgeldin canım. Nasılsın ne durumdasın? şuan listemiz full dolu listeye girmeyi bekleyenler de var Anka ne der bilemem tabi.
Hoşbuldum
İyiyim sen nasılsın .Çok fazla kilo aldım . .bugün başladım bakalım
Ooo massallah kış gelince herkeste diyet modu oluyor demekki benim listeye girmek gibi bir amacım yok canım

Ananas, hurma, karpuz vb meyveler tuzak meyve olarak geçiyor canım. Geçici olarak dopamin yükseltiyor ama sonrasında aç hissettiriyor. Çikolata gibi mesela.
Bundan ders cikardim benki biliyorsunux 7den sonra lokma koymam agzima eşim bile şaşırdı
Ne oldu sana canın biseyemi sıkıldı dedi

Bundan ders cikardim benki biliyorsunux 7den sonra lokma koymam agzima eşim bile şaşırdı
Ne oldu sana canın biseyemi sıkıldı dedi
Olsun bakalım arada olur öyle. Sürekli olmakdıktan sonra sıkıntı olmaz
Ben dehşet yoruldum artık uykusuzluktan başım ağrımaya başladı. Korkuyorum bu gece kendimden

Olsun bakalım arada olur öyle. Sürekli olmakdıktan sonra sıkıntı olmaz
Ben dehşet yoruldum artık uykusuzluktan başım ağrımaya başladı. Korkuyorum bu gece kendimden
Çocuklar uyuduysa ağrı kesici alıp uyuyabilsen gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…