- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Benim cumartesi 285Kızlar spor puanını hesaplamayor mu kimse
Yaa niye sabah erken uyanmiyorlarmi kızım 10da uyudu sabah 8de uyanir gündüz uyumuyorYok daha hiç uyuyan yok 4 te 0 durum
Hoşbuldum
İyiyim sen nasılsın .Çok fazla kilo aldım . .bugün başladım bakalım
Ooo massallah kış gelince herkeste diyet modu oluyor demekki benim listeye girmek gibi bir amacım yok canım
Olur olur sıkıntı değilHoş geldin canım
@ada81 e de yazdım listede hiç yer yok ama liste dışı takılırım dersen katılabilirsin tabii ki
Kızım imsak girince uyanır. Saat gibi hiç sektirmez. Yazın 4 te kışın 6:30 daYaa niye sabah erken uyanmiyorlarmi kızım 10da uyudu sabah 8de uyanir gündüz uyumuyor
Inş uyurlar birazdan
Dizim olmasa bende coktan uyurdum
Günaydın kaptanım valla helal olsun diyorum sana nekadar güçlü bir kadınsın. Benim son ikinin yaşları çok yakın ikiside bebekdi o dönemlerde diyet tapmayı falan geçtim hayattan soğumuştum şimdi en küçük 2 yaşına yaklaştı memeden kestim gece uyuyabiliyorum hayata döndüm hayat enerjim yerine geldi. Oyuzden seni çok iyi anlıyorum gofret değil dünyaları yesen hakkın bence bide burada bizle basa çıkmaya çalışıyorsun. Seni çok takdir ediyorum cnm rabbim gücünü arttırsın inş çocuklarda uyku nasip etsinGünaydın kızlar
Başımın ağrısı iyice çoğaldı. Saat 3 e doğru yattım. Onda da zaten bebek sürekli emiyor derin uyuyamıyorum. Sabah da kızın sesine uyandımbanyoyu kilitlemeyi unutmuşlar gece. Banyoya girmiş üzerini çıkarmış. Buz gibi suyun altına girmiş daha yeni iyileşiyordu inşallah yine hasta olmaz.sıcak suyla duş aldırdım. Çıkardım kuruladım sardım sarmaladım yaprak sarması gibi yatıyor şu anda
O sinirle mutfağa gittim. Kahve makinesine kahve koydum. Bulaşık makinesini boşalttım. Tereyağı dışarda kalmış onu dolaba koyayım diye açtım ki dolapta çikolatalı gofret doluhoşbeşin yeni çıkanlardan. Bi tane yedim. Sonra bi tane daha uykusuzluktan irade falan hiç bişey kalmadı
Hol geldin :) Güzel başlangıç. Hep böyle gider inşallah.Ozaman hemen başlayayım
Sabah tartildim 75.3 idim
Menüm
Sabah 09.30
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tahıllı ekmek
1 küçük kase domates biber sos ( yaz mahsulü )
Roka
Öğle 13.30
2 karnıyarık ( fırında kızartım)
4 yk yoğurt
Roka
1 dilim tahıllı ekmek
Ara 16.30
1 çay bardağı süt
Yarım muz
Akşam 18.30
3-4 adet tavuk
Roka marul
3 yk yoğurt
Su 2 lt spor yok
Uff aksiyona gel. Üzülme canım gün içinde sporla telafi edersin sabahın köründe yemişsin zaten.Günaydın kızlar
Başımın ağrısı iyice çoğaldı. Saat 3 e doğru yattım. Onda da zaten bebek sürekli emiyor derin uyuyamıyorum. Sabah da kızın sesine uyandımbanyoyu kilitlemeyi unutmuşlar gece. Banyoya girmiş üzerini çıkarmış. Buz gibi suyun altına girmiş daha yeni iyileşiyordu inşallah yine hasta olmaz.sıcak suyla duş aldırdım. Çıkardım kuruladım sardım sarmaladım yaprak sarması gibi yatıyor şu anda
O sinirle mutfağa gittim. Kahve makinesine kahve koydum. Bulaşık makinesini boşalttım. Tereyağı dışarda kalmış onu dolaba koyayım diye açtım ki dolapta çikolatalı gofret doluhoşbeşin yeni çıkanlardan. Bi tane yedim. Sonra bi tane daha uykusuzluktan irade falan hiç bişey kalmadı
Hoşbuldum
Hosbuldum teşekkür ederimHol geldin :) Güzel başlangıç. Hep böyle gider inşallah.
Uff aksiyona gel. Üzülme canım gün içinde sporla telafi edersin sabahın köründe yemişsin zaten.Günaydın kızlar
Sağol canım amin inşallahGünaydın kaptanım valla helal olsun diyorum sana nekadar güçlü bir kadınsın. Benim son ikinin yaşları çok yakın ikiside bebekdi o dönemlerde diyet tapmayı falan geçtim hayattan soğumuştum şimdi en küçük 2 yaşına yaklaştı memeden kestim gece uyuyabiliyorum hayata döndüm hayat enerjim yerine geldi. Oyuzden seni çok iyi anlıyorum gofret değil dünyaları yesen hakkın bence bide burada bizle basa çıkmaya çalışıyorsun. Seni çok takdir ediyorum cnm rabbim gücünü arttırsın inş çocuklarda uyku nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?