Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar puanlarınızı ekran görüntüsü aldım, Pazartesi iş yerinde tabloya geçerim. :) Baya yoğun geçiyor haftasonu.
A.s canım rakibem ❤
Evet haftasonları yoğun geçiyor bende 1saat önce geldim eve eşim daha gelmedi yemek istemedi allah'tan karnım tok cay içeriz dedi
Menü sporu yazarım uyumadan etiket yaparak kizimi banyo yaptircam birazdan

Selam kızlar nasılsınız
Misafir vardı yazamadım bu gün hiç
A.s ankam çok şükür iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl oldu hasta bebisle misafir agirlamakta ne zor olmustur canım ya

Nöbet usulü çalışmak zor canım bence gayet iyi idare ediyorsun diyet işini

Yer açıldı sende girersin belki haftaya
Teşekkür ederim.. valla bazen tek öğün yiyorum nöbet olunca bunlar da merabolizma yavaşlatıyor olabilir ama verdigim her eksi icin seviniyorum 300 de olsa verdim en azindan diye
Eşin istemiyorsa sen de kararsizsan bunu net olarak konusup paylasin. Iki tarafta istemeli yoksa kötü

Iki gün ust uste nobetciydim bu durum insani her seyden soyutluyor yani ne yemek yeme zamanini secebiliyosun ne kendine zaman ayiriyorsun aslında rezil bi durum Allahim tez zamanda bana da atanmayi nasip eder insallah...
Tum gecmisi okudum kizlar kilo verenleri tebrik ederim bu hafta gunduz çalışacağım insallah daha aktif olurum :)

Bugün yediklerim Sabah
10:00 kasarli yumurta 3ceri domates iki dilim tb ekmeği

12:30 yeşil çay 10 tuzsuz fıstık

16:00 Bi büyük lahmacun salata ayran kızımdan kalan yarım kase (dışarda yedik çocuklar acıktık deyince çorbada icebilirdim sadece ama lahmacun dayanamadim)

21:30 gibi yeşil çay bi yuvarlak parmak kalinginda ananas

Acikmadim o yüzden akşam yemeği yemedim

Afiyet olsun canım yeşil çay da görelim arada
İyi akşamlar arkadaşlar

Menüm

Sabah 10.30
Peynir
Zeytin
Domates
Yumurta

Aksam 15.30
Döner
salata
Ayran

Su 2 lt

Spor. 300 adet trambolinde zipladim
@Anka
Afiyet olsun döner? Ekmeksiz sademi yoksa ekmek arasımi ?
Voovv gayet hafif bir menü olmuş yoğurtlu cevizli kereviz nasil tadi kizima corba yaparken kokusuna tahammül edemiyordum
Sabah ve Ogle yemek yemedim 9 da yattim 15 te kalktim

Akşam 17.00
3 yk bulgur pilavi
1 yr kuru fasulye

Turk kahvesi 18.00

Kefir 19.00

Su 1.5 icerim
Spor eve gecince yapacagim eklerim
Afiyet olsun canım gunduzde biraz daha rahat edersin inş ❤

Kizlar yarim kase corba kızımdan kalan

Ekmeksiz canim

Yas ılerledıkce tahammulde azalıyor bu bı gercek. Hakkınızda ne zaman hayırlıysa onu versın rabbım. Bıde su var benım uc cocuk ılk basta cok dert ettım 3 tane bırden nasıl bakacam bu genc yasımda hayatım bıttı fılan dıye. Ama sımdı ıkızlerın aklı yetıyor yavastan buyuk ogluma arkadas oldular. Bugun dısardaydık buyuk oglum kardesının elınden tuttu gezdırdı o kadar hosuma gıttı kı. Insallah omur boyu severler bırbırlerını bızde 3 kız kardesız canımızı verırırz bırbırımıze. Velhasıl su yalan dunyada ıyı kardes herkese lazım.
Insallah allah gonlune gore verır. Benım hayalımdı meslegın hala cook heveslenır saygı duyarım. Ama gun gectıkce benden hemsıre ebe olmazmıs onu anladım bı damla kana bıle bakamıyorum cunku. gece calısmak cok zor olmalı..
Spor
45 dk tempolu yürüyüş 105p
30dk kondisyon bisiklet 90p
96 mekik 16
45sn plank 15p
84 bölgesel hareket 12p
70 bölgesel 10p
Toplam 246p
G gunesli gunler
Masallah ya ne guzel cok heveslendım suan sana. Benım ne enerjım nede vaktım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…