- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
A.s canım rakibem ❤Selam kızlar puanlarınızı ekran görüntüsü aldım, Pazartesi iş yerinde tabloya geçerim. :) Baya yoğun geçiyor haftasonu.
A.s ankam çok şükür iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl oldu hasta bebisle misafir agirlamakta ne zor olmustur canım yaSelam kızlar nasılsınız
Misafir vardı yazamadım bu gün hiç
Günaydın bu arada herkese etiketleri sonraya bırakınca unutuyorum ilk onlara bakayım dedim. :)
Bebeğin ateşi 40,5 ti gece çok zor düşürdüm. Saat 5 ten sonra uyudum. 70,8 geldim bu hafta almamışım sabitim en azından:)
Teşekkür ederim.. valla bazen tek öğün yiyorum nöbet olunca bunlar da merabolizma yavaşlatıyor olabilir ama verdigim her eksi icin seviniyorum 300 de olsa verdim en azindan diyeNöbet usulü çalışmak zor canım bence gayet iyi idare ediyorsun diyet işini
Yer açıldı sende girersin belki haftaya
Eşin istemiyorsa sen de kararsizsan bunu net olarak konusup paylasin. Iki tarafta istemeli yoksa kötüKızlar işim yeni bitti yorgunum bugün diyeti bozdum yarın kaldığım yerden devam ederim
Eşim...
Bebisi görünce ağlamaklı hâlini gazını çıkaramadığı için ağlayışını...
Onlar gittikten sonra ben 2.cocuk fikrinden çok uzağım istemiyorum dedi kızım var cani sağolsun dedi aynı şeyleri bidaha yaşamak istemiyorum dedi
Bide bizim tüp bebek olduğu için 2kat yıpratıcı oluyor
Bilmiyorum yine dipteyim kızımın bebekligini doya doya yasayamadim ilk bebek tecrübesizlik
Deyinki sen istiyormusun bi yanim istiyor bi yanim istemiyo
Afiyet olsun canım yeşil çay da görelim aradaMerhaba Kızlar.
9.30
1 yumurtadan patatesli yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
14.30
1 bardak kefir
18.30
Yarım patlıcan imam bayıldı
2 yk karabuğday pilavı
6 yk kısır
Yoğurt
2 lt su
3000 adım 45 puan
G gunesli gunler
Afiyet olsun döner? Ekmeksiz sademi yoksa ekmek arasımi ?İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm
Sabah 10.30
Peynir
Zeytin
Domates
Yumurta
Aksam 15.30
Döner
salata
Ayran
Su 2 lt
Spor. 300 adet trambolinde zipladim
@Anka
Voovv gayet hafif bir menü olmuş yoğurtlu cevizli kereviz nasil tadi kizima corba yaparken kokusuna tahammül edemiyordumİyi akşamlar arkadaşlar bugün yediklerim:
Kahvaltı (9.30)
4 5 kaşık soğan kavurması
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir , zeytin
Öğlen (14.00)
Yoğurtlu cevizli kereviz salatası
Yarım dilim ananas
2 dilim portakal
Akşam(17.00)
Sebzeli türlü (1 tabak)
1,5 litre su
Spor yapamadım
Afiyet olsun canım gunduzde biraz daha rahat edersin inş ❤Sabah ve Ogle yemek yemedim 9 da yattim 15 te kalktim
Akşam 17.00
3 yk bulgur pilavi
1 yr kuru fasulye
Turk kahvesi 18.00
Kefir 19.00
Su 1.5 icerim
Spor eve gecince yapacagim eklerim
Kizlar yarim kase corba kızımdan kalanBugün yediklerim Sabah
10:00 kasarli yumurta 3ceri domates iki dilim tb ekmeği
12:30 yeşil çay 10 tuzsuz fıstık
16:00 Bi büyük lahmacun salata ayran kızımdan kalan yarım kase (dışarda yedik çocuklar acıktık deyince çorbada icebilirdim sadece ama lahmacun dayanamadim)
21:30 gibi yeşil çay bi yuvarlak parmak kalinginda ananas
Acikmadim o yüzden akşam yemeği yemedim
Ekmeksiz canimAfiyet olsun canım yeşil çay da görelim arada
Afiyet olsun döner? Ekmeksiz sademi yoksa ekmek arasımi ?
Voovv gayet hafif bir menü olmuş yoğurtlu cevizli kereviz nasil tadi kizima corba yaparken kokusuna tahammül edemiyordum
Afiyet olsun canım gunduzde biraz daha rahat edersin inş ❤
O zaman süperEkmeksiz canim
Valla bugün zivanadan ciktim menümü yazamayazagim
Yas ılerledıkce tahammulde azalıyor bu bı gercek. Hakkınızda ne zaman hayırlıysa onu versın rabbım. Bıde su var benım uc cocuk ılk basta cok dert ettım 3 tane bırden nasıl bakacam bu genc yasımda hayatım bıttı fılan dıye. Ama sımdı ıkızlerın aklı yetıyor yavastan buyuk ogluma arkadas oldular. Bugun dısardaydık buyuk oglum kardesının elınden tuttu gezdırdı o kadar hosuma gıttı kı. Insallah omur boyu severler bırbırlerını bızde 3 kız kardesız canımızı verırırz bırbırımıze. Velhasıl su yalan dunyada ıyı kardes herkese lazım.Kızım ocak ayında 4yasina girecek 4senedir korunmuyoruz bi sene bekleyelim akşam bi daha konusacagim bende 70 kiloya dusmeden tedaviye baslamak istemiyorum
13 senelik evliyim ocakta ben 34 kızım 4 esimde ağustos ayında 39 olacak yaşlarda var
Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebislerine ve herkesinkine
Onun derdi tüp bebek masrafi arabasini degistirmek istiyor
Biz 3kardesiz çok bagliyiz birbirimize her animda yanimdalar kizimda tek kalsın istemiyorum ilerde benim neden kardeşim yok diye üzülmesine benim pismanligim katlanirsa diye düşünüyorum sürekli
Rabbim bilir olup olmayacağını ben ne desem bos
Bizim için hayirli olacaksa olsun diyorum
Insallah allah gonlune gore verır. Benım hayalımdı meslegın hala cook heveslenır saygı duyarım. Ama gun gectıkce benden hemsıre ebe olmazmıs onu anladımIki gün ust uste nobetciydim bu durum insani her seyden soyutluyor yani ne yemek yeme zamanini secebiliyosun ne kendine zaman ayiriyorsun aslında rezil bi durum Allahim tez zamanda bana da atanmayi nasip eder insallah...
Tum gecmisi okudum kizlar kilo verenleri tebrik ederim bu hafta gunduz çalışacağım insallah daha aktif olurum :)
Masallah ya ne guzel cok heveslendım suan sana. Benım ne enerjım nede vaktım varSpor
45 dk tempolu yürüyüş 105p
30dk kondisyon bisiklet 90p
96 mekik 16
45sn plank 15p
84 bölgesel hareket 12p
70 bölgesel 10p
Toplam 246p
G gunesli gunler
Bız senınle aynı ıstaha sahıbız anladıgım kadarıylaValla bugün zivanadan ciktim menümü yazamayazagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?