Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hayırrr tabiki de kızmadım
sabah yok valla

Canım emzirdiğim için yeşil çay yasak bana.aslında yeşil çayı çok severim. Ama 3 senedir hamilelik emzirme tekrar hamilelik emzirme. Tadını unutmama az kaldı

Son düzenleme:
İyigeceler kızlar anca şimdi eve düştüm hemen menümü yazayım bugün yeni evlenenen kızkardeşine davetliydim yemeğe çağırdı sağolsun. Biraz kaçamak oldu ama cumaya kadar telafi edrim inş.
Sabah 9.00
1 tavada yumurta
5 yeşil zeytin

Ara: 12.30
1 muz

Öğşe14.00
1 kase mercimek çorbası

Akşam19.30
1 kase domates corba sı
Köfte patates yemeği
3 kaşık pilav
İnce dişim yaş pasta
6000 adım 90 puan @aslihancngz

İyi geceler kızlar. Yarından itibaren sahalara geri dönüyorum. Yılbaşına kadar kaçamak yok artık. Yeni yıla 84 altı bir kiloda girmek istiyorum. Ve yapacağım inşallah. Cuma günü yediklerimin eritilmesi gerekiyor. O yüzden yarın ciddi bir spor yapmam lazım. Beni dürter misiniz yarın?

Lahmacun zararlı değil canım. Hamuru inceolduğu için yenebilir

Selam kızlar nasılsınız ben baya yorgunum ..
Bugün sabah bi ev buldum . Taşınmayı düşünüyoruz da . Kiraya da 3 gün kaldı taşınmazsak bidahaki aya kalıyor bidahaki aya da bu ev kalmaz . Bulduğum ev tabi başka bi mahalle 5 yıldır oturduğum mahallede değil uzak . Tamamen farklı yer farklı ortam olacak .
Eve bayıldım ici filan çok güzel zorla en son 1600 den 1500 e indirdik ama biz anlaşamadık emlakcidan çıktık . 1500 den fazla veremeyiz dedik onlarda 1600 den aşağı olmaz dedi o an kbl etseler direk tutacaktık bizde öyle olunca kalktık . 10 dk sonra 1550 olsun diye aradi kabul etmedik aidatta var 120 filan . Tekrar 15 dk sonra aradi tmm 1500 olur diye . Annem oralardaydi sende fikir ver diye aldik annemide götürdük ordan annemlere gittik. Annem full cam ve yeri dağın başı deyip durdu . Babam zaten ayrı dünya yok para biriktirin tasarruf edin idare edin hiç taşınmayın diyor . Neyse sonuç olarak annem evi beğendi yeri beğenmedi . Yer şöyle bakkal evin slt katı . Kapicili. Firin pazar manav bakkal sağlık ocağı tüm olanaklar var sadece ulaşım bir tane o da biraz aşağısı kötü mahalle ama evin olduğu yer site ve deniz manzaralı . O kötü yerleri dolaşıyor ve benim şuan yaşadığım yer merkeze 10 dk yürüme mesafesinde o ev merkeze Dolmussuz gidilmez o da tam merkeze de gtmiyor. Spor salonuna filan ulaşım zor olucak . Bi de yokuş . Çam çok isinma zor olacak belli ama ici çok güzel yapılı ve deniz manzaralı orman manzaralı . 3+1 Mutfak açık mutfak ama yan taraf salon olarak kullanılıyor . Ebeveyn banyolu . Filan . Karar veremedik . Kafam ağrıdı kızlar ya . Smdi 2 güne kirayı verrsek bidahaki aya o ev kacar. Bilemedim mekan farklı mahallem çok Gzl ama burdada eski evlere 1500 istiyolar öyle ici yapılı manzaralı bi ev burda 1600 2000 arası . Ne ypicam sasirdim link mi atsam buraya dedim yorum icin

Merak ettim yeni evi link atabilirsen bakalim

Günaydınn herkese
Evet canım ya valla rezillik. Uyanılmıyor hava böyle olunca
Pazar da mı çalışıyorsun bu hafta nöbetçi misin?
Aralik ayinda 5 pazar var 4 unde ben çalışıyorum yani gerçekten 1.5 senem sinir hastası olmamaya çalışarak geçti.. diyorum ya kaptanim allah kurtarsın beni kendime ettigim dua budur. Haftada 56 saat çalışıyorum normal insan sınırı bu olamaz .. evli çocuklu olsam calisamazdim heralde ya da apayi bi yaşam

Ben 72.5 dan 57 ye düştüğümde her pazar 2 lahmacun yedim burada beni tanıyan kızlar bilir... kızım lahmacunu çok seviyor her pazar yapardım... 2 tane bende yerdim yanında bol salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…