Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba kızlar menümü yazayım;
Sabah 9.00
Mantarlı omlet 2 yumurta ile
Peynir
Bir kaç kaşık kinoa kısır

Akşam 17.00
1 tabak hamsi tava
Salata

Su içemedim sanırım pek
Spor 2000 bin adım 15 - 20 de ip atladım.

Ay haftasonlarım berbat geçiyor spor ve su açısından. Sabah kalktık kahvaltı sonra kızın jimnastik dersi vardı oraya git, alışveriş yap, gel, yemek hazırla derken akşam oldu.

Kinoa kısır nasıl yapılır tarifi nedir canım

8 Aralık Menüm

Kahvaltı 11.00
2 haş yumurta sarısı
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek

Ara 14.30
1 portakal
1 b ayran

Akşam 17.00
1 tabak kara lahana yemeği
5 yk tavuk sote
1 kase cacık
2 d tahıllı ekmek

Ara 20.00
1 b sütlü kahve
2 ceviz
3 hurma

2 lt su
40 dk tempolu yürüyüş (100puan) G gunesli gunler

Ankam biran önce listeye gir cuma günü mutlaka düzenli menü olunca güzel oluyor
Diyetisyen lafını agzima artık alamıyorum kaç kere boşa gitti en son 2aylik paket indirimi vardi bir ay gittim diğer ay gidemedim aynı senin gibi kızım bir yaşındaydı yapamadım
Ev güzel görünüyor aslında ama 2kisi için çok büyük
Inş gonlune göre bi ev bulursun
Uyuyup dinlendiysen o daha güzel boş ver. Uykusuzluk psikolojik olarak da bedensel olarak da çok yıpratıyor.
Uykusuzsam aşırı gergin ve sinirli oluyorum bende
Afiyet olsun ❤
İyi akşamlar
Menüm

Sabah 12
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Fındık

Ara
1 DL kek

Akşam 17.30_18.00
Fırında tavuk
Salata

Su 1.5 lt civarı
Afiyet olsun canım
Haftasonuna gore gayet güzel bir menü olmuş afiyet olsun

Huyunu huuu kızlar nerdesiniz bugün annemlerdeydim 5de eve geldim şuan bisiklet ceviriyorum sporlarim bitince menüyle birlikte yazarım

Heryer full cam ısıtma zor olur dedik ondan bi de ulaşım olayı esimde araba var ben bilmiyorum ehliyet olsa iyi olur heryeri yokuş ordada dolmuş 30 dk bir varmış filan falan bu iki sıkıntı hariç eve bayıldık . Sonrada kendi mahallemizden bakalım dedik kaldı yaza doğru bakalım dedik daha fazla ev olur diye ama içim çok kaldı evde bugünde hep moral bozuk gezdim . Herşey nasip bakalım .. ins güzel.bir ev nasip olur ama bende 2 koltuk takimi var mutfak değilse diğer yan odada salon yapıp orda otruurum dedim .

Ben dört sene izmirde yaşadım aslında merkezde yeri çok uzak değil ulaşımı neden tek dolmuş ona şaşırdım. Ev çok güzel ben begendim. Izbana uzaklığı cok degilse hemen tut
Heryer full cam ısıtma zor olur dedik ondan bi de ulaşım olayı esimde araba var ben bilmiyorum ehliyet olsa iyi olur heryeri yokuş ordada dolmuş 30 dk bir varmış filan falan bu iki sıkıntı hariç eve bayıldık . Sonrada kendi mahallemizden bakalım dedik kaldı yaza doğru bakalım dedik daha fazla ev olur diye ama içim çok kaldı evde bugünde hep moral bozuk gezdim . Herşey nasip bakalım .. ins güzel.bir ev nasip olur ve tutmadigims pişman olmam . Sen neresinde yasadin

Doğru baya buyuk ısıtma zor olabilir heryerde cam. Inş vazgectigime pişman olmam .

Kilo veremedim ki nasıl gireyim. Sabittim. Bu Cuma gireyim inşallah. 69,9 hedefim
Ben zaten bu gidişle liste filan imkansız diyeti bi bıraktım ki tam gaz yemeye devam . Çok zararlı tuketiyorum bir de .. komple bıraktım ama sabah yine göbek içine gömülmüş gibiydi kilo almış gibi durmuyorum ama acil kesmezsem bu gidilse 80 e yakın sürede ulasiriim 69 rüya oldu zaten her hafta pazartesi basliycam diyorum kaliyo

Menüm facia ama yazayım
Kahvaltı
2 kk peynir
1 simit
2 bomba
Çay
4 yeşil zeytin
Öğlen
Yok
Akşam
200 gram kırmızı et
6 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran
Ara
Supangle
Çay
Kahve
Spor
Bugun dinlenme günümdü yok
Diyet yapamiyorum artik iyice mahvoldu yemelerm yarın düzeltecem kendime soz veriyorum spor full devam Allah tan onu birakmadim

Afiyet olsun menün güzel ama. Baya da yorucu geçmiş .
İyi akşamlar
Menüm

Sabah 12
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Fındık

Ara
1 DL kek

Akşam 17.30_18.00
Fırında tavuk
Salata

Su 1.5 lt civarı
Bütüne bakınca 1 dilim kek göze batmıyor ama senin kilo vermen yavaş bence bu hafta bir daha kaçamak yapma. Az çok demeden de spor yap artık.
Afiyet olsun güzel menü

Yarın beraber başlayalım o zaman hadi son Pazartesi olsun belki duraklama da biter beraber 69 görürüz denemeye var mısın?

Diyetisyenin sık sık beni yoklaması desteği hoşuma gidiyor ama işte uykusuzluk yüzünden ayrı yemek yapmak zor geliyor. Çocuklar da farklı yiyorlar hep mutfaktan çıkamıyorum
Mesela dün mantar vardı geçenlerde de yapmıştım ama çok almışım. Patates tereyağı kaşarla karıştırdım fırına attım. Büyük oğlum geldi ben bunu yemek istemiyorum makarna yap dedi. 3 numaralı oğlum yoğurt çorbası istedi. Kızım hiç birini yemiyor ona da mercimek çorbası yaptım kendime vakit de hal de kalmadı zaten uykusuzum
Bu gün isyan ettim yemek yok herkes mercimek çorbası makarna isçin

Kızım şimdi uyudu ohhh kafami dinliycem
Yeşil çayımı yapıp ananasimida alıp geliyorum menü yazmaya

bugün yediklerim
Sabah 10:00 da
Sucuklu yumurta peynir zeytin bi catal tulum peynir iki küçük parça kasar 2dilim tb ekmeği

13:00 da 10 çiğ fındık

14:30 da annemlerde bi baget kızarmış bi tabak keşkek

17:00 da eve gelince 4ceviz

18:30 4kasik susuz et sote 6kasik yoğurt bi dilim tb ekmeği

20:00 Bi küçük portakal

21:30 Bi parmak kalinginda ananas dilimi yeşil çay
Sanki bugün hiç doymadim açım hâlâ

Haklisin canım ne diyim ben bile şaşırıyorum
Her birisi ayrı bisey ister eminim benim kizcede sütlaç bitti bugün küçük kaselerde 4_5 kaşelik yapıyorum günlük bi kase yiyor sekerinide az koyuyorum sirf cikolata yemesin diye yaptım

Bu hafta gerçekten çikolata yemedi kaselerde küçük olunca içim rahat

Anne yarın yine yap dedi ama bi kaç gün yapmiycam biraz daha ozlesin

Atistirmaliklarini mümkün oldugunca kuruyemişten yana meyveden yana kullanmasını istiyorum ama mümkün olmuyor arada disarda istiyor

Allahtan öyle hamburger menü fln yemez sevmez disarda ya çorba icer ya ızgara köfte
Ben tekle kendime zor vakit ayiriyorum allah yardımcın olsun

Belki 3yasindakini seneye anaokuluna verirsen yarım günde olsa rahat edersin

Anka
Bu haftalık hedefler belli oldumu yapabilecekmisin
Yilbasindan önce 78 görcem büyük bir ihtimalle 77 de gorsem fena olmaz
Ilk hedef istediginde yok artık 6kilo 600gr veremem diye düşünmüştüm

Ilk tartıldım sabah aç karnina 86.6 çıkmıştım 600 gr yazmıyım ödem olsun o demistim
79 kiloyu en son subat ayinda görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…