- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Kinoa kısır nasıl yapılır tarifi nedir canımMerhaba kızlar menümü yazayım;
Sabah 9.00
Mantarlı omlet 2 yumurta ile
Peynir
Bir kaç kaşık kinoa kısır
Akşam 17.00
1 tabak hamsi tava
Salata
Su içemedim sanırım pek
Spor 2000 bin adım15 - 20 de ip atladım.
Ay haftasonlarım berbat geçiyor spor ve su açısından. Sabah kalktık kahvaltı sonra kızın jimnastik dersi vardı oraya git, alışveriş yap, gel, yemek hazırla derken akşam oldu.
Ankam biran önce listeye gir cuma günü mutlaka düzenli menü olunca güzel oluyorYa kızlar giriyorum çıkıyorum yazacak bişey bulamıyırum. İpin ucu kaçtı iyice benim haliyle kendim motive olamadığım için size de faydam olmuyor. Neyse sabah simit+popaça yedim diye bütün günü çöpe atmayayım dimi sıradaki öğünle toplayayım
Ev güzel görünüyor aslında ama 2kisi için çok büyükVlla büyük ihtimal iptal oldu ama içim kaldı .
Alpaslan Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Ev İlanları - sahibinden.com
Alpaslan Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada! 1+1, 2+1, 3+1 evler ve diğer seçenekler ile tüm kiralık ev ve daireler sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Uykusuzsam aşırı gergin ve sinirli oluyorum bendeUyuyup dinlendiysen o daha güzel boş ver. Uykusuzluk psikolojik olarak da bedensel olarak da çok yıpratıyor.
Afiyet olsun ❤Merhaba kızlar menümü yazayım;
Sabah 9.00
Peynir
Akşam 17.00
1 tabak hamsi tava
Salata
Su içemedim sanırım pek
Ay haftasonlarım berbat geçiyor spor ve su açısından. Sabah kalktık kahvaltı sonra kızın jimnastik dersi vardı oraya git, alışveriş yap, gel, yemek hazırla derken akşam oldu.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Menüm
Sabah 12
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Fındık
Ara
1 DL kek
Akşam 17.30_18.00
Fırında tavuk
Salata
Su 1.5 lt civarı
Haftasonuna gore gayet güzel bir menü olmuş afiyet olsun8 Aralık Menüm
Kahvaltı 11.00
2 haş yumurta sarısı
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Ara 14.30
1 portakal
1 b ayran
Akşam 17.00
1 tabak kara lahana yemeği
5 yk tavuk sote
1 kase cacık
2 d tahıllı ekmek
Ara 20.00
1 b sütlü kahve
2 ceviz
3 hurma
2 lt su
40 dk tempolu yürüyüş (100puan) G gunesli gunler
Heryer full cam ısıtma zor olur dedik ondan bi de ulaşım olayı esimde araba var ben bilmiyorum ehliyet olsa iyi olur heryeri yokuş ordada dolmuş 30 dk bir varmış filan falan bu iki sıkıntı hariç eve bayıldık . Sonrada kendi mahallemizden bakalım dedik kaldıMutfağı devamlı savaş alanından hallice olan benim için çok zor mutfak salon bir olmasıama sen beğendiysen tut. Bize de ucuz bi yere çıkın para biriktirin diyorlar da giden günler geri gelmiyor. İçine sinen huzurla oturabileceğin eve çık derim ben.
Heryer full cam ısıtma zor olur dedik ondan bi de ulaşım olayı esimde araba var ben bilmiyorum ehliyet olsa iyi olur heryeri yokuş ordada dolmuş 30 dk bir varmış filan falan bu iki sıkıntı hariç eve bayıldık . Sonrada kendi mahallemizden bakalım dedik kaldıBen dört sene izmirde yaşadım aslında merkezde yeri çok uzak değil ulaşımı neden tek dolmuş ona şaşırdım. Ev çok güzel ben begendim. Izbana uzaklığı cok degilse hemen tut
Doğru baya buyuk ısıtma zor olabilir heryerde cam. Inş vazgectigime pişman olmam .Ankam biran önce listeye gir cuma günü mutlaka düzenli menü olunca güzel oluyor
Diyetisyen lafını agzima artık alamıyorum kaç kere boşa gitti en son 2aylik paket indirimi vardi bir ay gittim diğer ay gidemedim aynı senin gibi kızım bir yaşındaydı yapamadım
Ev güzel görünüyor aslında ama 2kisi için çok büyük
Inş gonlune göre bi ev bulursun
Uykusuzsam aşırı gergin ve sinirli oluyorum bende
Afiyet olsun ❤
Afiyet olsun canım
Haftasonuna gore gayet güzel bir menü olmuş afiyet olsun
Ben zaten bu gidişle liste filan imkansız diyeti bi bıraktım ki tam gaz yemeye devam . Çok zararlı tuketiyorum bir de .. komple bıraktım ama sabah yine göbek içine gömülmüş gibiydi kilo almış gibi durmuyorum ama acil kesmezsem bu gidilse 80 e yakın sürede ulasiriim 69 rüya oldu zatenKilo veremedim ki nasıl gireyim. Sabittim. Bu Cuma gireyim inşallah. 69,9 hedefim
Afiyet olsun menün güzel ama. Baya da yorucu geçmiş .Merhaba kızlar menümü yazayım;
Sabah 9.00
Peynir
Akşam 17.00
1 tabak hamsi tava
Salata
Su içemedim sanırım pek
Bütüne bakınca 1 dilim kek göze batmıyor ama senin kilo vermen yavaş bence bu hafta bir daha kaçamak yapma. Az çok demeden de spor yap artık.İyi akşamlar
Menüm
Sabah 12
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Fındık
Ara
1 DL kek
Akşam 17.30_18.00
Fırında tavuk
Salata
Su 1.5 lt civarı
Afiyet olsun güzel menü8 Aralık Menüm
Kahvaltı 11.00
2 haş yumurta sarısı
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Ara 14.30
1 portakal
1 b ayran
Akşam 17.00
1 tabak kara lahana yemeği
5 yk tavuk sote
1 kase cacık
2 d tahıllı ekmek
Ara 20.00
1 b sütlü kahve
2 ceviz
3 hurma
2 lt su
40 dk tempolu yürüyüş (100puan) G gunesli gunler
Yarın beraber başlayalım o zaman hadi son Pazartesi olsunMenüm facia ama yazayım
Kahvaltı
2 kk peynir
1 simit
2 bomba
Çay
4 yeşil zeytin
Öğlen
Yok
Akşam
200 gram kırmızı et
6 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran
Ara
Supangle
Çay
Kahve
Spor
Bugun dinlenme günümdü yok
Diyet yapamiyorum artik iyice mahvoldu yemelerm yarın düzeltecem kendime soz veriyorum spor full devam Allah tan onu birakmadim
Diyetisyenin sık sık beni yoklaması desteği hoşuma gidiyor ama işte uykusuzluk yüzünden ayrı yemek yapmak zor geliyor. Çocuklar da farklı yiyorlar hep mutfaktan çıkamıyorumAnkam biran önce listeye gir cuma günü mutlaka düzenli menü olunca güzel oluyor
Diyetisyen lafını agzima artık alamıyorum kaç kere boşa gitti en son 2aylik paket indirimi vardi bir ay gittim diğer ay gidemedim aynı senin gibi kızım bir yaşındaydı yapamadım
Haklisin canım ne diyim ben bile şaşırıyorumDiyetisyenin sık sık beni yoklaması desteği hoşuma gidiyor ama işte uykusuzluk yüzünden ayrı yemek yapmak zor geliyor. Çocuklar da farklı yiyorlar hep mutfaktan çıkamıyorum
Mesela dün mantar vardı geçenlerde de yapmıştım ama çok almışım. Patates tereyağı kaşarla karıştırdım fırına attım. Büyük oğlum geldi ben bunu yemek istemiyorum makarna yap dedi. 3 numaralı oğlum yoğurt çorbası istedi. Kızım hiç birini yemiyor ona da mercimek çorbası yaptım kendime vakit de hal de kalmadı zaten uykusuzum
Bu gün isyan ettim yemek yok herkes mercimek çorbası makarna isçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?