Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Zor ama ya rabbim kolaylık versin
atanırsın inşallah ilk atamada.

Menü mü o da ne

Dün değişik bir gün oldu. Bütün gün evde iş yaptım akşam yatıya misafirliğe gidecektik ev toplu olsun diye. Akşam üstü gittik 2 saatlik yol. İki farklı yere gittik kızım o kadar yaramazlık yaptı ki 5 dk oturamadım. Perişan bir şekilde gece 12buçukta yatmıştım ki 1 gibi eşimin telefon trafiği başladı işiyle ilgili sıkıntı çıktı. Baktım eşim yerinde duramıyo deli dana gibi dönüp duruyo kalk gidelim dedim düştük bi daha yola. Yolu yarıladıktan sonra problem çözüldü şükür bizde 3 gibi falan eve geldik işte. Uykusuz kalınca salak gibi oluyorum ya kafam bi değişik şuan

Canım , seni çok tanımıyorum bebek var mı emziriyormusun ? Sabah hem beyaz ekmek hem patates cıs simit haftada 1 yenilebilir yawww bende çok severim
Ikızlerım var 1.5 yasında emzırmeyı kestım buyuk 5 yasında ☺ haklısın bende bılıyorumda arada bı olabılır canım bugun peynır yedım kahvaltıda aksamada salata yemeyı dusunuyorum ınsallah olur
Sabah tartıda 200 gr artıydı bugun eksıye gecerım allahın ıznıyle
KEREvizin yemeğini ve sapını hiç sevmiyorum. Ancak Çiğden rendeleyip yoğurt tuz karıştırıp üzerine ceviz koyunca çok hoşuma gidiyor soğuk soğuk gelip gidip yemek. Bence denemelisiniz.
Kerevız bız hıc bılmeyız annemın evınde de görmedim bı kere yenı evlıyken aldık portakallı pısıreyım dıye hıc begenmedık cocuklarımada hıc denemedım
Ayy benım bıle kafam karıstı. Suan oturdugunuz ev kıra heralde. Ama suda var evın ıcıde cokk onemlı ben ılla sehıre gıdelımde kulubede yasarım dedım. Duam tutmus olacakkı mutfak gırıs beton tuvalet banyo eskıııı bı evdeyım cunku neden ev bulamadık esımın ısıne yakın sımdı gozum hep apartmanlarda bosalsada cıksam burdan dıye. Eger oturdugun evle kıra farkı yoksa manzaralı evı tercıh ederdım sahsen. Coxugunda yok kı okul yakın fılan olsun dıyesın. Cocuk olup buyuyene kadar daha ıyısı olur cıkarsın

Yarın oglumun okulunda beslenme sırası bende. Pasta gıbı bı kek yapacakmışsım. Aksılık blendırım bozuldu. Elımle cırpsam kabarmaz. salı gunude mısafırler var temızlık yemek yapılacak bu hafta yogun gececek gıbı

Ya kızlar giriyorum çıkıyorum yazacak bişey bulamıyırum. İpin ucu kaçtı iyice benim haliyle kendim motive olamadığım için size de faydam olmuyor. Neyse sabah simit+popaça yedim diye bütün günü çöpe atmayayım dimi sıradaki öğünle toplayayım

Yeni yıla 23 gün kalmış
Yaptın mı spor

Okul kreş var o beğendiğim eve yakın . Kira farkı 600 olacak cnm tasinirsam tek şey full cam balkon içeri alinca bi de doğalgaz eski tip petek termosifon yok ev büyük . Isınmadan dolayı tereddutluyum

Zor ama ya rabbim kolaylık versin
atanırsın inşallah ilk atamada.
Aminn... tabi ki çöpe atma kaptanim ben de sabah 1/4 simit yedim

Ben dört sene izmirde yaşadım aslında merkezde yeri çok uzak değil ulaşımı neden tek dolmuş ona şaşırdım. Ev çok güzel ben begendim. Izbana uzaklığı cok degilse hemen tut

Mutfağı devamlı savaş alanından hallice olan benim için çok zor mutfak salon bir olması ama sen beğendiysen tut. Bize de ucuz bi yere çıkın para biriktirin diyorlar da giden günler geri gelmiyor. İçine sinen huzurla oturabileceğin eve çık derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…