- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
YApayım hemen canım unuturum birazdanAnka
Bu haftalık hedefler belli oldumu yapabilecekmisin
Yilbasindan önce 78 görcem büyük bir ihtimalle 77 de gorsem fena olmaz
Ilk hedef istediginde yok artık 6kilo 600gr veremem diye düşünmüştüm
Ilk tartıldım sabah aç karnina 86.6 çıkmıştım 600 gr yazmıyım ödem olsun o demistim
79 kiloyu en son subat ayinda görmüştüm
Demin burdaydı
Ayyy yakalandim kiz senin elinden kimse kurtulamaz.
Menünü paylaş ve yüzleşKizlar gercekleri söylüyorum
Esim irmik helvasi istedi. Ben de yedim valla. Yarin yeni bir gün.
Acsin suan Eminim kaçamak yapmadan yat uyuPazar menüm gelsin.
Kahvalti 9da bir lavas, tulum peyniri, siyah zeytin, domates ve kahve
Öglen yok
Aksam 4te irmik helvasi, cay.
Bende uyuycam yoksa çok tehlikeliyim esim en sevmediğim diziyi izliyor yatagima yatayım bakarım uyuyana kadarAcsin suan Eminim kaçamak yapmadan yat uyu
Vaarim başlayalımYarın beraber başlayalım o zaman hadi son Pazartesi olsunbelki duraklama da biter beraber 69 görürüz denemeye var mısın?
Yok ya bayagi tokumAcsin suan Eminim kaçamak yapmadan yat uyu
Canim is yerinde sandvicten baska sansim yok yemek yok cünküElifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize
Mor Vampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım
wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum
mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam
Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin
G gunesli gunler sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacakher lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma
cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum.
madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım
Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver
Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize
@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana
suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin
gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin
Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek
ada81 ve zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım
B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9
Sefertasına katıp gitsen. Orda vardır yanında getiren aslında.Canim is yerinde sandvicten baska sansim yok yemek yok cünkü
Şu kinoya çok kaygan midem bulandı benim. yarım kilo da aldım ne yapacağım bilmemMerhaba kızlar menümü yazayım;
Sabah 9.00
Mantarlı omlet 2 yumurta ile
Peynir
Bir kaç kaşık kinoa kısır
Akşam 17.00
1 tabak hamsi tava
Salata
Su içemedim sanırım pek
Spor 2000 bin adım15 - 20 de ip atladım.
Ay haftasonlarım berbat geçiyor spor ve su açısından. Sabah kalktık kahvaltı sonra kızın jimnastik dersi vardı oraya git, alışveriş yap, gel, yemek hazırla derken akşam oldu.
35,5 :)Heryer full cam ısıtma zor olur dedik ondan bi de ulaşım olayı esimde araba var ben bilmiyorum ehliyet olsa iyi olur heryeri yokuş ordada dolmuş 30 dk bir varmış filan falan bu iki sıkıntı hariç eve bayıldık . Sonrada kendi mahallemizden bakalım dedik kaldıyaza doğru bakalım dedik daha fazla ev olur diye ama içim çok kaldı evde bugünde hep moral bozuk gezdim . Herşey nasip bakalım .. ins güzel.bir ev nasip olur ve tutmadigims pişman olmam . Sen neresinde yasadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?