Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

YApayım hemen canım unuturum birazdan

İyi akşamlar herkese. Haftasonu çok koşturmalı ve herşey düzensiz geçiyor bizde. Emin’im çok kişi böyledir. Dolayısıyla menü de karışık.
Kahvaltı (9.30)
3 kaşık muhlama
1 tam buğday ekmeği
Domates
3 kaşık yumurta salatası
Peynir

Öğlen (14.00)
1 kase yoğurtlu kereviz salatası

Akşam (18.00)
1 dürüm çiğ köfte
Ev halkı hamburger menü yedi bence ondan iyidir.
1 ayran
Su 2 litre
Spor 5 bin Adım 75 puan
@aslihancngz

Elifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize

Mor Vampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım

wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum

mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam

Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin

G gunesli gunler sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacak her lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma

cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum.

madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım

Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver

Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize

@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana

suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin

gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin

Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek

ada81 ve zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım

B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9

Eklentiler

• 1575832895461.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 31
Canim is yerinde sandvicten baska sansim yok yemek yok cünkü

Şu kinoya çok kaygan midem bulandı benim. yarım kilo da aldım ne yapacağım bilmem
35,5 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…