Yok evde yemek yok sabahlari sefertasi yapayim.Sefertasına katıp gitsen. Orda vardır yanında getiren aslında.
Ben cooook iyi duydummavimli sana bana B Baharyagmuru35 ve @Sarayca @Elifcig93 bu hafta bize 1 lokma bile şekerli yağlı zevkine yemek aburcubur vs yok kızlar. Duydunuz muuu
O zaman sabah kahvaltısını karatay gibi sağlam yap. 2 yumurta 1 kk peynir, ceviz fındık mevsim sebzeleri falan. Ya da yemek deyince hemen sıcak yemek geliyor aklımıza. Salata yap akşamdan yanına ton balığı al. Orda aç karıştır. Bakalım ben unutmazsam çocuklar uyuyunca araştırayım seçenekleri sen sana kolay geleni uygularsın istersenYok evde yemek yok sabahlari sefertasi yapayim.
Buradaki kültür tamamen sandvic üzerine
Ama haklisin ben öglen yemegini tümden keseyim. Elma, kahve ve kuruyemise döneyim
İnşallah bu hedefi tuttururum. Benim boyum 1.73 benim ölçümlerime göre. Profesyonel ölçümlere göre170. Kilom ve boyum arasında fark 11 oldu kilo vermem yavaşladı o yüzden. Ama hedefim farkı 15 yapmak doğumlardan önceki kilom@Elifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize
Mor Vampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım
@wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum
mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam
Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin
G gunesli gunler sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacakher lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma
cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum.
@madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım
Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver
@Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize
@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana
suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin
@gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin
Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek
@ada81 ve @zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım
B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9
Tamam yemek yokmavimli sana bana B Baharyagmuru35 ve @Sarayca @Elifcig93 bu hafta bize 1 lokma bile şekerli yağlı zevkine yemek aburcubur vs yok kızlar. Duydunuz muuu
87.080 numaralı mesajdaki sabıkalı listesine seni de ekledim o zamanİyi akşamlar kızlar ilk defa bu hafta sonu diyeti bozdum hafta içi sıkı tutmam lazım
Sabah11.00
1,5 krep
4 çatal sucuklu yumurta
10 adet patates kızartması
Akşam 17.00
5 adet köfte
Salata
1 dilim tb ekmek
İki gündür toparlayamadım kendimi yarın sıkı bir menü ile tekrar adapte olmam lazım kızlar.
Spor 8000 adım 120 puan @aslihancngz
Çok geçmiş olsun canım ya baş ağrısı çok zor oluyorAşşşırı başım ağrıyor
AFiyet olsun canım. 1/4 simite gerek yokmuş aslında acıktın mıSabah 7
1 kase mercimek çorba
1 yk pekmez
Hastanede 9
1/4 simit + 1 küçük elma
Öğle 13
1/2 kase yayla çorba
Arnavut ciğeri 4 kaşık
Salata
Ara 15
1 muz
Akşam 18,30
6 yk tavuk sote
1/2 kase yoğurt
Su 1,5 lt
Spor 45 dk yürüyüş -> 45 puan
G gunesli gunler
Hımm senin hedefine kaç yazdık ki bi bakayımİnşallah bu hedefi tuttururum. Benim boyum 1.73 benim ölçümlerime göre. Profesyonel ölçümlere göre170. Kilom ve boyum arasında fark 11 oldu kilo vermem yavaşladı o yüzden. Ama hedefim farkı 15 yapmak doğumlardan önceki kilominşallah artık 61,5 olurum bence de ❤
dinlendim iyi oldu. Kafamı kaldıramıyordum yoksa.Uyuyup dinlendiysen o daha güzel boş ver. Uykusuzluk psikolojik olarak da bedensel olarak da çok yıpratıyor.
bu doğum günü kaçamağını nasıl halledeceğimi çok merak ediyorum. İnşallah görücem 85leri. Birde bi karar aldım. Cuma’ya kadar tartılmayacağım. İnşallah güzel olur sonu.@Elifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize
Mor Vampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım
@wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum
mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam
Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin
G gunesli gunler sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacakher lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma
cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum.
@madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım
Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver
@Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize
@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana
suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin
@gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin
Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek
@ada81 ve @zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım
B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9
Bencede kahvaltı Karatay gibi olursa öğleni kuruyemiş ve süt kefir şeylerle atlatabilirsin. Acayip tok tutuyorO zaman sabah kahvaltısını karatay gibi sağlam yap. 2 yumurta 1 kk peynir, ceviz fındık mevsim sebzeleri falan. Ya da yemek deyince hemen sıcak yemek geliyor aklımıza. Salata yap akşamdan yanına ton balığı al. Orda aç karıştır. Bakalım ben unutmazsam çocuklar uyuyunca araştırayım seçenekleri sen sana kolay geleni uygularsın istersen
Kesinlikle toparlayamıyorsun. Bende Cuma günü bozdum ya hala aranıyorum bazen. Ama çok şükür haftanın başında boZmuşuz. Cuma’ya hallederizİyi akşamlar kızlar ilk defa bu hafta sonu diyeti bozdum hafta içi sıkı tutmam lazım
Sabah11.00
1,5 krep
4 çatal sucuklu yumurta
10 adet patates kızartması
Akşam 17.00
5 adet köfte
Salata
1 dilim tb ekmek
İki gündür toparlayamadım kendimi yarın sıkı bir menü ile tekrar adapte olmam lazım kızlar.
Spor 8000 adım 120 puan @aslihancngz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?