Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok evde yemek yok sabahlari sefertasi yapayim.
Buradaki kültür tamamen sandvic üzerine
Ama haklisin ben öglen yemegini tümden keseyim. Elma, kahve ve kuruyemise döneyim
O zaman sabah kahvaltısını karatay gibi sağlam yap. 2 yumurta 1 kk peynir, ceviz fındık mevsim sebzeleri falan. Ya da yemek deyince hemen sıcak yemek geliyor aklımıza. Salata yap akşamdan yanına ton balığı al. Orda aç karıştır. Bakalım ben unutmazsam çocuklar uyuyunca araştırayım seçenekleri sen sana kolay geleni uygularsın istersen

İyi akşamlar kızlar ilk defa bu hafta sonu diyeti bozdum hafta içi sıkı tutmam lazım
Sabah11.00
1,5 krep
4 çatal sucuklu yumurta
10 adet patates kızartması

Akşam 17.00
5 adet köfte
Salata
1 dilim tb ekmek

İki gündür toparlayamadım kendimi yarın sıkı bir menü ile tekrar adapte olmam lazım kızlar.
Spor 8000 adım 120 puan @aslihancngz

İnşallah bu hedefi tuttururum. Benim boyum 1.73 benim ölçümlerime göre. Profesyonel ölçümlere göre170. Kilom ve boyum arasında fark 11 oldu kilo vermem yavaşladı o yüzden. Ama hedefim farkı 15 yapmak doğumlardan önceki kilom inşallah artık 61,5 olurum bence de

87.080 numaralı mesajdaki sabıkalı listesine seni de ekledim o zaman

AFiyet olsun canım. 1/4 simite gerek yokmuş aslında acıktın mı

Hımm senin hedefine kaç yazdık ki bi bakayım

Uyuyup dinlendiysen o daha güzel boş ver. Uykusuzluk psikolojik olarak da bedensel olarak da çok yıpratıyor.
dinlendim iyi oldu. Kafamı kaldıramıyordum yoksa.
bu doğum günü kaçamağını nasıl halledeceğimi çok merak ediyorum. İnşallah görücem 85leri. Birde bi karar aldım. Cuma’ya kadar tartılmayacağım. İnşallah güzel olur sonu.
Az sonra menüm geliyor

8 Aralık
9.00
2 yumurtadan patatesli omlet
Peynir zeytin domates salatalık
Ceviz yer fıstığı fındık (1 çb)

12.30
1 bardak kefir

14.00
1 tane tahinli cennet hurması

17.30
250 gr hamsi
Salata
Biraz şekersiz balkabağı tatlısı.(tadı inanılmaz oldu)
2 lt su
35 dk 3 mil Leslie 140
60 mekik 10
3000 adım 45
Toplam 195 G gunesli gunler

Bencede kahvaltı Karatay gibi olursa öğleni kuruyemiş ve süt kefir şeylerle atlatabilirsin. Acayip tok tutuyor

Kesinlikle toparlayamıyorsun. Bende Cuma günü bozdum ya hala aranıyorum bazen. Ama çok şükür haftanın başında boZmuşuz. Cuma’ya hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…