Ayrıca iltifatların için özelikle teşekkür ediyorum@Elifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize
@MorVampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım
@wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum
@mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam
Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin
@aslihancngz sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacakher lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma
@cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum.
@madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım
Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver
@Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize
@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana
suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin
@gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin
Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek
ada81 ve zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım
B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9
Bugün yoğun bir gündü. Daha yeni elime alabildim telefonu. Ve hemen yazdım canım menümü
Ya ne güzel demişssin arnıyorum diye tam olarak o işte bende dün yaptım kaçamağı bugün resmen duvarları tırmaladım tatlı tatlı diye cok şükür yemedim ama yinede yediklerim kötüydü .Kesinlikle toparlayamıyorsun. Bende Cuma günü bozdum ya hala aranıyorum bazen. Ama çok şükür haftanın başında boZmuşuz. Cuma’ya hallederiz
Bende yemedim. Bugün artık şekersiz balkabağı tatlısı yaptım. Nasıl bir bağımlılık yapıyor şeker anlamadım cidden.Ya ne güzel demişssin arnıyorum diye tam olarak o işte bende dün yaptım kaçamağı bugün resmen duvarları tırmaladım tatlı tatlı diye cok şükür yemedim ama yinede yediklerim kötüydü .
Tartının pilini eşinle gönderİyi geceler Kızlar. Feci uykum var. Gidip makyajımı falan sileyim yatayım.
AllahıM tartılmamayı başarabilecek miyim acaba?
Tahinli cennet hurması için yalancı bal kabağı tatlısı diyorlar benzemiyor mu8 Aralık
9.00
2 yumurtadan patatesli omlet
Peynir zeytin domates salatalık
Ceviz yer fıstığı fındık (1 çb)
12.30
1 bardak kefir
14.00
1 tane tahinli cennet hurması
17.30
250 gr hamsi
Salata
Biraz şekersiz balkabağı tatlısı.(tadı inanılmaz oldu)
2 lt su
35 dk 3 mil Leslie 140
60 mekik 10
3000 adım 45
Toplam 195 @aslihancngz
Eyvah yakalandık
Yarın sen de bizimle başla o zaman. Uzaktan takip edeceğine free takılırsın listede yer açılınca listeye de girersinEyvah yakalandık
Bebişi uyuturken takılıyordum buralarda sohbetiniz hoşuma gitti birkaç kişinin menülerini takip edip tüyo alıyorum belki ilham gelir diyete başlarsam diye
Doğru söylüyorsun sizden daha çok aktifim sanırım buralarda
Senin bir türlü olamadığın 69 :) kapanan 14.takımda yazmıştım bir ara tam listeye girecekken uzun bi tatile çıktık kaldı döndüm kapanmış nasip değilmiş.Yarın sen de bizimle başla o zaman. Uzaktan takip edeceğine free takılırsın listede yer açılınca listeye de girersin
Benim oğlum da Kasım doğumlu. Aralık annesi olacaktım da Kasım oldu :)
Ertele ertele nereye kadar yılbaşına en az 3 kilo ekside girersin
Kaç kilosun şu anda.
Ahahahahah B Baharyagmuru35 bak görüyor musun bana hava atıyorSenin bir türlü olamadığın 69 :) kapanan 14.takımda yazmıştım bir ara tam listeye girecekken uzun bi tatile çıktık kaldı döndüm kapanmış nasip değilmiş.
Emzirmek beni çok zorluyor yemezsem kanım çekiliyor sanki hemen elim ayağım titriyor bi halsizlik çöküyor o yüzden sık sık yiyorum. Bunu nasıl aşıcam bilmiyorum. Öyle sağlıksızda beslenmem aslında.
72 ile hamile kalıp 82ile doğuma girdim 1 ay sonra 15 kilo vermiştim çok güzel gidiyordum sonra 2-3 kilo alıp verdim hep kaldım böyle.
Senin bir türlü olamadığın 69 :) kapanan 14.takımda yazmıştım bir ara tam listeye girecekken uzun bi tatile çıktık kaldı döndüm kapanmış nasip değilmiş.Yarın sen de bizimle başla o zaman. Uzaktan takip edeceğine free takılırsın listede yer açılınca listeye de girersin
Benim oğlum da Kasım doğumlu. Aralık annesi olacaktım da Kasım oldu :)
Ertele ertele nereye kadar yılbaşına en az 3 kilo ekside girersin
Kaç kilosun şu anda.
Ya bak kızı emzirdim ne yesem diye mutfağı karıştırıyordum tam makarna yiyecektim ki vazgeçtimAhahahahah B Baharyagmuru35 bak görüyor musun bana hava atıyor
Bu Cuma 69 um ben var mısın iddaya
Vallahi ya işte beni anlayan biri
Sanki göğsümden mideme hortum var bebek emince boşaltıyorama bitti artık en azından 70 lerden kurtulayım. Sonra da sana derim ki Suskunkuşşşş bak seni geçtim
Ya da gel beraber 60 lara yürüyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?