Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayrıca iltifatların için özelikle teşekkür ediyorum

Ben mutfağımı toplamaya gidiyorum kızlar. Aldı başını gidiyor 7-8 tane tencere var yıkanacak tabak çanak kaşığı saymıyorum bile. Aslında tam temizlik yarışmasına atılacak kıvamda belki katılırım bu pasaklılıkla Su perisi86 ya oturma odasının resmini çektim uzun süre kendine gelemedi mutfağı görse kesin gider

Kesinlikle toparlayamıyorsun. Bende Cuma günü bozdum ya hala aranıyorum bazen. Ama çok şükür haftanın başında boZmuşuz. Cuma’ya hallederiz
Ya ne güzel demişssin arnıyorum diye tam olarak o işte bende dün yaptım kaçamağı bugün resmen duvarları tırmaladım tatlı tatlı diye cok şükür yemedim ama yinede yediklerim kötüydü .

Ya ne güzel demişssin arnıyorum diye tam olarak o işte bende dün yaptım kaçamağı bugün resmen duvarları tırmaladım tatlı tatlı diye cok şükür yemedim ama yinede yediklerim kötüydü .
Bende yemedim. Bugün artık şekersiz balkabağı tatlısı yaptım. Nasıl bir bağımlılık yapıyor şeker anlamadım cidden.

İyi geceler Kızlar. Feci uykum var. Gidip makyajımı falan sileyim yatayım.
AllahıM tartılmamayı başarabilecek miyim acaba?
Tartının pilini eşinle gönder ben bi kere göndermiştim ama sonra dayanamadım koşa koşa gidip yeni pil aldım mazallah 1 kaç saat içinde 3-4 kilo gider de haberim olmaz falan

Tahinli cennet hurması için yalancı bal kabağı tatlısı diyorlar benzemiyor mu

A Afra00 seni hep okurken görüyorum. Sen de yazsana bizim kızlardan iyi takip ediyorsun
Eyvah yakalandık
Bebişi uyuturken takılıyordum buralarda sohbetiniz hoşuma gitti birkaç kişinin menülerini takip edip tüyo alıyorum belki ilham gelir diyete başlarsam diye
Doğru söylüyorsun sizden daha çok aktifim sanırım buralarda

Yarın sen de bizimle başla o zaman. Uzaktan takip edeceğine free takılırsın listede yer açılınca listeye de girersin
Benim oğlum da Kasım doğumlu. Aralık annesi olacaktım da Kasım oldu :)
Ertele ertele nereye kadar yılbaşına en az 3 kilo ekside girersin
Kaç kilosun şu anda.

Senin bir türlü olamadığın 69 :) kapanan 14.takımda yazmıştım bir ara tam listeye girecekken uzun bi tatile çıktık kaldı döndüm kapanmış nasip değilmiş.
Emzirmek beni çok zorluyor yemezsem kanım çekiliyor sanki hemen elim ayağım titriyor bi halsizlik çöküyor o yüzden sık sık yiyorum. Bunu nasıl aşıcam bilmiyorum. Öyle sağlıksızda beslenmem aslında.
72 ile hamile kalıp 82ile doğuma girdim 1 ay sonra 15 kilo vermiştim çok güzel gidiyordum sonra 2-3 kilo alıp verdim hep kaldım böyle.

Ahahahahah B Baharyagmuru35 bak görüyor musun bana hava atıyor

Bu Cuma 69 um ben var mısın iddaya

Vallahi ya işte beni anlayan biri

Sanki göğsümden mideme hortum var bebek emince boşaltıyor ama bitti artık en azından 70 lerden kurtulayım. Sonra da sana derim ki Suskunkuşşşş bak seni geçtim

Ya da gel beraber 60 lara yürüyelim

Senin bir türlü olamadığın 69 :) kapanan 14.takımda yazmıştım bir ara tam listeye girecekken uzun bi tatile çıktık kaldı döndüm kapanmış nasip değilmiş.
Emzirmek beni çok zorluyor yemezsem kanım çekiliyor sanki hemen elim ayağım titriyor bi halsizlik çöküyor o yüzden sık sık yiyorum. Bunu nasıl aşıcam bilmiyorum. Öyle sağlıksızda beslenmem aslında.
72 ile hamile kalıp 82ile doğuma girdim 1 ay sonra 15 kilo vermiştim çok güzel gidiyordum sonra 2-3 kilo alıp verdim hep kaldım böyle.
Ya bak kızı emzirdim ne yesem diye mutfağı karıştırıyordum tam makarna yiyecektim ki vazgeçtim
Yemiyorum işte:) Bi bardak suyumu içip yatıcam.

Benim 50leri görmem gerek Ankacım beyimiz öyle istiyormuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…