Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ellerine sağlık canım. İnşallah tutturabilirim bu hafta

@SuSKuNKuS seni hep okurken görüyorum. Sen de yazsana bizim kızlardan iyi takip ediyorsun

Bende her girdiğimde görüyorum onu kesinlikle bizden iyi takip ediyor

Gidiyorum artık mutfağıma yani izindekilerle beraber 21 kişiyiz kimse de demiyor ki otur kaptanım biz toplarız

Benim mutfakta aldı başını gidiyor. Bugün de oruçluyum nasipse sahur yaptım şimdi mutfağı toplayacam ama önce senin mutfağa gireyim istersen

Yok kaptanim ya napican 6 kisisiniz evde olur tabiki daginiklik allah kolaylık versin rabbim güç kuvvet versin sana❤
Evet kaptan yardimciligim vardı olur bana uyar ankam

Günaydın kızlar
Kızımı babasiyla gitti anaokuluna yolcu ettim evi topluyup abdest alıp dua okuycagim olmuslerime

Anneannem rüyama girdi rahmetli hastaymış kan kusuyor benden su istedi verdim teyzeme ulaşamiyorum annen hasta gel demek için annem ve kardeşlerim geliyor anneanem üstü kan içinde ağlayarak uyandım

Bana çok düşkündü en büyük torunuydum teyzemin kizlarinin çocuklarını gördü bana hep derdiki seninkinide göreyim öyle öleyim derdi

Göremedi öldükten bi sene sonra hamile kaldım
Gune biraz buruk başladım

Kaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa bi Sabah kalktım tartıda 65 Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Herkeslere günaydın bu arada :)

Kullanıcı Adı
6.12.2019​
7.12.2019​
8.12.2019​
9.12.2019​
10.12.2019​
11.12.2019​
12.12.2019​
2. Hafta
Anka
0​
Mor Vampirella
90​
45​
135​
Elifcig93
0​
mavimli
75​
75​
Su perisi86 erisi86
246​
275​
521​
Z zeyas
105​
90​
120​
315​
B Baharyagmuru35
0​
G gunesli gunler
0​
@asliayet
75​
90​
165​
cemrenil
115​
75​
190​
suukaa
45​
195​
240​
Sarayca
0​
ada81
230​
230​
madamhd
145​
100​
100​
345​
zeyneppk
0​
wendy
30​
30​
gulenyuzumsunsen
127​
127​

Kızlar 3 günlük spor puanlarımız bunlar. Puanı eksik olan varsa alıntılasın gireyim :) Hepinize etiket yapıyorum şimdi.

Tartının pilini eşinle gönder ben bi kere göndermiştim ama sonra dayanamadım koşa koşa gidip yeni pil aldım mazallah 1 kaç saat içinde 3-4 kilo gider de haberim olmaz falan
bende dayanamadım tartıldım. Cuma günkü kiloma geri döndüm şükür. Şimdi sıra kilo vermekte.
Tahinli cennet hurması için yalancı bal kabağı tatlısı diyorlar benzemiyor mu
Evet canım çok benzedi. Benim ig da takip ettiğim birisi paylaşmış. Görünce bende yaptım. Tadı enfes oldu tavsiye ederim. Ve çok sağlıklı

Kaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa bi Sabah kalktım tartıda 65 Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Ayni ben gibisin ya Hadi bakalim toparlaniyoruz cumaya kadar kacamak yok
Sana da günaydin

Ay demre valla bende korkudan canım çok celsede yemiyorum aldırmadım daha hiç bunu duydum ya daha hiç ağzıma koymam☺bu arada benimde adım aslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…