Bugünkünu paylaşmıycam canım çok sıkkındı bıraz kaçırdımyarın kontrol bıldırımı yapcaz mı
Ay bende bı çıktım mutfaktan saat olmuş 12 oturuyoruZ kızla bakalım kaçtan yatacakGidiyorum artık mutfağıma yani izindekilerle beraber 21 kişiyiz kimse de demiyor ki otur kaptanım biz toplarız
Elifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize
Mor Vampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım
wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum
mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam
Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin
G gunesli gunler sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacakher lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma
cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum.
madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım
Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver
Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize
@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana
suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin
gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin
Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek
ada81 ve zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım
B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9
Gidiyorum artık mutfağıma yani izindekilerle beraber 21 kişiyiz kimse de demiyor ki otur kaptanım biz toplarız
Bugünkünu paylaşmıycam canım çok sıkkındı bıraz kaçırdımyarın kontrol bıldırımı yapcaz mı
Oğlum 2 yaşında ona hamileliğimden önce 58 dim. Kızım 6 yaşında. Ondan önce de 56ydım58 yapmışız çok uçuk olmuş o zaman okaç yıl önceki kilon ki. Yaş ilerledikçe ideal kilo da artıyor aslında. Ben doğumlardan önce 45 tim şimdi 60 iyi oluyor.
cemrenil
Yok kaptanim ya napican 6 kisisiniz evde olur tabiki daginiklik allah kolaylık versin rabbim güç kuvvet versin sana❤Ben mutfağımı toplamaya gidiyorum kızlar. Aldı başını gidiyor 7-8 tane tencere var yıkanacak tabak çanak kaşığı saymıyorum bile. Aslında tam temizlik yarışmasına atılacak kıvamda belki katılırım bu pasaklılıklaSu perisi86 ya oturma odasının resmini çektim uzun süre kendine gelemedi mutfağı görse kesin gider
Evet kaptan yardimciligim vardı olur bana uyar ankamSu perisi86 sen 8. Takımda kaptan yardımcısı görünüyorsun haberin var mı:))
Gel sende menülerden sorumlu bakan ol. Ertesi gün 12 ye kadar menü paylaşmayanı ve bunu alışkanlık haline getireneverelim :))
Çok geçmiş olsun canım ya baş ağrısı çok zor oluyor
AFiyet olsun canım. 1/4 simite gerek yokmuş aslında acıktın mı
Aslinda acikmadim da diyette oldugumu bilmeyen biri israr etti açık vermemek icin yedim :)Tahinli cennet hurması için yalancı bal kabağı tatlısı diyorlar benzemiyor mu
Puanını hesaplayıp yazabilir misin canım ilk sayfadan bakıp?G gunesli gunler yarim saat tempolu yürüyüs
Bunu ne olarak alacağız acaba listeden bir bakar mısın?G gunesli gunler spor 300 adet trambolinde zipladim
Aynı normal kısır gibi yapılıyor, yalnızca kinoları haşlayıp yapıyorsun. Başka bir fark yok aralarında.Kinoa kısır nasıl yapılır tarifi nedir canım ☺
Kaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa biElifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize
Mor Vampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım
wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum
mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam
Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin
G gunesli gunler sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacakher lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma
cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum.
madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım
Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver
Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize
@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana
suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin
gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin
Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek
ada81 ve zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım
B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9
Kek de yapıyorlar kinoadan, öyle bir şey yapabilirsin.Şu kinoya çok kaygan midem bulandı benim. yarım kilo da aldım ne yapacağım bilmem
35,5 :)
Kullanıcı Adı | 6.12.2019 | 7.12.2019 | 8.12.2019 | 9.12.2019 | 10.12.2019 | 11.12.2019 | 12.12.2019 | 2. Hafta |
| 0 | |||||||
| 90 | 45 | 135 | |||||
| 0 | |||||||
| 75 | 75 | ||||||
| 246 | 275 | 521 | |||||
Z zeyas | 105 | 90 | 120 | 315 | ||||
B Baharyagmuru35 | 0 | |||||||
G gunesli gunler | 0 | |||||||
@asliayet | 75 | 90 | 165 | |||||
| 115 | 75 | 190 | |||||
| 45 | 195 | 240 | |||||
| 0 | |||||||
| 230 | 230 | ||||||
| 145 | 100 | 100 | 345 | ||||
| 0 | |||||||
| 30 | 30 | ||||||
| 127 | 127 |
Tartının pilini eşinle gönderben bi kere göndermiştim ama sonra dayanamadım koşa koşa gidip yeni pil aldım mazallah 1 kaç saat içinde 3-4 kilo gider de haberim olmaz falan
Evet canım çok benzedi. Benim ig da takip ettiğim birisi paylaşmış. Görünce bende yaptım. Tadı enfes oldu tavsiye ederim. Ve çok sağlıklıTahinli cennet hurması için yalancı bal kabağı tatlısı diyorlar benzemiyor mu
Ayni ben gibisin yaKaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa biSabah kalktım tartıda 65 Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Herkeslere günaydın bu arada :)
Ay demre valla bende korkudan canım çok celsede yemiyorum aldırmadım daha hiç bunu duydum ya daha hiç ağzıma koymam☺bu arada benimde adım aslıKaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa biSabah kalktım tartıda 65 Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Herkeslere günaydın bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?