Umarim iyi gecmistir sinavin yarindan itibaren beni yalniz koyma rakibim herkesin rakibi buralarda sen yoksun cok yalniz kaldımKızlar sınavım vardı yenı eve geldim 8 de cıktık sabah yarın İnş guzelce yazarım bugun cok yoruldum
Ben temizlik yaptim bugun oyle gecti yoruldum valla kendimi toparlayip sporumu tamamlayacamCanlar nasilsiniz?
Ben az once turk kahvesi biraz da kiraz yedim, hep kendimi kisitliyorum, yesem 1kilo yerim :)))
Siz neler yapiyosunuz? Bugun hasta gibiyim, sanirim usuttum, buralari soguk hala..
Bilmiyordum ananasin faydasini yag yakiyorsa ben de menume eklerim bu arada menun yine iyi masallah sanaMenüm gelsin o zaman:
Uyanınca 1 kuru kayısı 1 bardak ılık su
Kahvaltı 09:40
1 dilim kızarmış tb ekmeği, 1 etimek, 1 yumurtadan omlet, 2 tk lor, 1 kk süzme peynir, 1 tk kahvaltılık sos, domates salatalık, zeytin, çay ve 1 çk hurma pekmezi
Ara 14:15 10 adet erik
Ara 15:15 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 16:50
Yoğurtlu lorlu semizotu salatası
Uyumadan bi ara bir dilim ananas yiyeceğim ( yağ yakıyormuş çok faydalıymış ananas )
Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)
Spor:
Leslie 3 fast miles
1 bardak da yogurt vardi kontrol edince aklima geldiKizlar ben de menumu paylasayim
Sabah 2 haslanmis yumurta ile salata yapip yedim ekmek yok
2 salatalik
3 gun kurusu kayisi
Aksam 1 dilim ekmek patlican salatasi
1 dilim kavun
Su 2 lt tamamlanacak
Spor 15 dk leslie yaptim
2,5 km kosu bandinda yuruyus daha yapmadim birazdan yaparim
Artik bir sey yemem
Biz rakipmişizMenumu paylasiyorum kizlar;
Sabah 11.00; bir yumurta, bir bardak sekersiz cay, az domates ve salatalik, 2dilim kasar peyniri.
Oglen 14.30; bir seftali.
Ara ogun 16.30; bir fincan sekersiz turk kahvesi 3-4 dal kiraz.
Aksam 19.00; bir tabak firinda pismis kabak, bir kase yogurt, 1domates, yarim sogan.
Aksama lesliem var 5mil bir de suan icin ictigim 2 lt suyum.
Hasta gibiyim, bogazim agriyor, o yuzden pek yiyesim de yok kizlar.
Siz napiyosunuz?
Hehe evett :)) bu hafta bizi neler bekliyor dersin kaptanBiz rakipmişiz
Yalniz 3 cocukla süper yaaaBenim de yazayım menumu yeme işini bitirdim inşallah
Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı yapmıştım ki komşu simit getirmiş yarım da simit yedim.
Ara turk kahvesi çay vs
İkindi 2 kaşık irmik helvası
Akşam 10 mercimek köfte
Spor:4 Fast Miles
50 jumping jack
. 20 dağ tırmanışı
. 3 fast&fun Miles (irmik helvası için)
. 50 sn plank
Su 3 e tamamlayacağım.
Yalniz 3 cocukla süper yaaa
Bilmem ben 67 li bişey göreceğim mutlaka. Yalnız biz niye rakibiz ya sen 62 kilo değilmisin. Yalnış yapmışım senin sily lerin grubunda olman lazım aslında.Hehe evett :)) bu hafta bizi neler bekliyor dersin kaptan
Ya anka sen diger yarismada demistin bana biz birbirimize cok yakiniz diye, hem cocuklardan hem kilolardan dolayi sen niye kendinle beni eslestirmedinEvet ya sily le ben tevafukla sen rakip olacaktınız yanlış olmuş. Neyse bu hafta böyle olsun. Zaten yüzdeye bakacağız. Ben hepinizi yenicem
Geçmiş olsun canım kpss stresi çok zordur. Bu yıl girmedim ben şükür rahattım sen de inşallah istediğin sonucu alırsınKızlar sınavım vardı yenı eve geldim 8 de cıktık sabah yarın İnş guzelce yazarım bugun cok yoruldum
Doğum gününden sapasağlam geri döndüm elimi bile sürmedim zararlı şeylere diye geri gelmeni bekliyorum yesa. Menün çok güzel.menü yazıp kaçayım sonra fırsatım olmayabilir
sabah kalkınca
2 kayısı
1 bardak süt
kahvaltı
omlet (kırmızı biber yeşil biber domates kaşar)
ceviz
1 bardak süt
ara
süt ve meyve rondodan geçirip içtim
ikindi
yeşil mercimek haşlaması
yoğurt
doğum günü
Allah kerim
su maden suyu 2 mil leslie
Süper menü inci alkışlarKizlar ben de menumu paylasayim
Sabah 2 haslanmis yumurta ile salata yapip yedim ekmek yok
2 salatalik
3 gun kurusu kayisi
Aksam 1 dilim ekmek patlican salatasi
1 dilim kavun
Su 2 lt tamamlanacak
Spor 15 dk leslie yaptim
2,5 km kosu bandinda yuruyus daha yapmadim birazdan yaparim
Artik bir sey yemem
Öyleymiş çok çok faydalıymış. O ortasından birşey çıkıyor ya hani yenmiyor yuvarlak işte onu da su şişeme attım geçen müthiş olduBilmiyordum ananasin faydasini yag yakiyorsa ben de menume eklerim bu arada menun yine iyi masallah sana
Sabah kahvaltıda zeytinsiz nasıl yapıyorsun kuzum ben çıldırıyorum zeytin olmayıncaMenumu paylasiyorum kizlar;
Sabah 11.00; bir yumurta, bir bardak sekersiz cay, az domates ve salatalik, 2dilim kasar peyniri.
Oglen 14.30; bir seftali.
Ara ogun 16.30; bir fincan sekersiz turk kahvesi 3-4 dal kiraz.
Aksam 19.00; bir tabak firinda pismis kabak, bir kase yogurt, 1domates, yarim sogan.
Aksama lesliem var 5mil bir de suan icin ictigim 2 lt suyum.
Hasta gibiyim, bogazim agriyor, o yuzden pek yiyesim de yok kizlar.
Siz napiyosunuz?
1 değil 5 değil 10 mercimek köftesiiBenim de yazayım menumu yeme işini bitirdim inşallah
Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı yapmıştım ki komşu simit getirmiş yarım da simit yedim.
Ara turk kahvesi çay vs
İkindi 2 kaşık irmik helvası
Akşam 10 mercimek köfte
Spor:4 Fast Miles
50 jumping jack
. 20 dağ tırmanışı
. 3 fast&fun Miles (irmik helvası için)
. 50 sn plank
Su 3 e tamamlayacağım.
Hahahahah işte kurnaz anne :) ne veriyorsun rüşvettBenim büyük oğlan 3 e gidiyor ya o bebeği oyalıyor ben yapıyorum. Tabii bunun için ona rüşvet veriyorum
Oooo yüzme var başka sporlar da. MaşallaaaahBende ekliyeyim menümü;
Sabah kalkar kalkmaz 3 buyuk su bardağı su, ilerleyen saatlerde karatay kahvalti + yumurta salatasi, 100 ip atlama , 10 mekik, aralarda , iki kiraz bir kayisi, iki dilim karpuz, yarim saat yüzme, akşam, bir içli köfte , yeşil salata, ayran, 17 de bitirdim yemek isini 1 mil leslie daha yaptim su fast olanindansimdide kahve içip bodrum masalını izlicem .. kolay gelsin yeni haftayaaa bollll bolll eksiler herkese
tevafuk55 rakibim sana özel sorayim.. ne alemdesin şu saate kadar umarim cok kacamak yapmamissindir
Yeni basladim sayilir canim ya anca esim evde oldugunda gidebiyoruz cocuklari birakacagimiz bir yer olmadigi içinGeçmiş olsun canım kpss stresi çok zordur. Bu yıl girmedim ben şükür rahattım sen de inşallah istediğin sonucu alırsın
Doğum gününden sapasağlam geri döndüm elimi bile sürmedim zararlı şeylere diye geri gelmeni bekliyorum yesa. Menün çok güzel.
Süper menü inci alkışlar
Öyleymiş çok çok faydalıymış. O ortasından birşey çıkıyor ya hani yenmiyor yuvarlak işte onu da su şişeme attım geçen müthiş oldu
Sabah kahvaltıda zeytinsiz nasıl yapıyorsun kuzum ben çıldırıyorum zeytin olmayıncaafiyet olsun menün çok hafif.
1 değil 5 değil 10 mercimek köftesiiçok değil mi o ya.
Hahahahah işte kurnaz anne :) ne veriyorsun rüşvett
Oooo yüzme var başka sporlar da. Maşallaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?