1 değil 5 değil 10 mercimek köftesiiçok değil mi o ya.
Kız ben diyetisyen olsam aç bırakırmışım herkesiDiyetisyene sordum 10 tane yiyebilirsin dedi. Ekmek yok çorba yok başka bişey yok. Hatta o 19.00 da yazdı akşamı akşam ye dedi ben erken kapattım günü. Emziriyorum ya enerjiye ihtiyacım var.
Bekliyorum canimm :)Valla korkmuşum herhalde kağıda seni yazmışım buraya erdnctuba yı yazmışım. Neyse ilerleyen haftalarda yarışırız inşallah
Yok cnm ne iyisi calışmadım kı maalesef kız var gebelik düşük kürtaj hastane vs derken olan aklım da gitti İnş yarından itibaren bol bol buralardayımUmarim iyi gecmistir sinavin yarindan itibaren beni yalniz koyma rakibim herkesin rakibi buralarda sen yoksun cok yalniz kaldım
Sagol canimGeçmiş olsun canım kpss stresi çok zordur. Bu yıl girmedim ben şükür rahattım sen de inşallah istediğin sonucu alırsın
Doğum gününden sapasağlam geri döndüm elimi bile sürmedim zararlı şeylere diye geri gelmeni bekliyorum yesa. Menün çok güzel.
Süper menü inci alkışlar
Öyleymiş çok çok faydalıymış. O ortasından birşey çıkıyor ya hani yenmiyor yuvarlak işte onu da su şişeme attım geçen müthiş oldu
Sabah kahvaltıda zeytinsiz nasıl yapıyorsun kuzum ben çıldırıyorum zeytin olmayıncaafiyet olsun menün çok hafif.
1 değil 5 değil 10 mercimek köftesiiçok değil mi o ya.
Hahahahah işte kurnaz anne :) ne veriyorsun rüşvett
Oooo yüzme var başka sporlar da. Maşallaaaah
canim neler yasamissin ya gecmis olsun Rabbim butun yasadiklarini unutacak sevincler versin sinavida takma saglik olsun seneye daha iyi girersinYok cnm ne iyisi calışmadım kı maalesef kız var gebelik düşük kürtaj hastane vs derken olan aklım da gitti İnş yarından itibaren bol bol buralardayım
Ben de leblebi yiyecem accik1 avuç patlamış mısır yiyeceğim. Azcık. Bişey olmaz heralde ondan.
Birisi burada yoğurda karıştırıp yemişti flo ya da hippo ydu sanırım öyle de deneyebilirsinBen de leblebi yiyecem accik
Cayin yani bos olmasin diye yiyecem canim sen yanindakilere bakma yesinler benimkilerin hic agzi durmuyor bide bana yaptiriyorlarBirisi burada yoğurda karıştırıp yemişti flo ya da hippo ydu sanırım öyle de deneyebilirsin
Canimsen sizin evdekileri sayma beeeeO bir avuç mısır yanında yemediklerimi saysam size var yaaaneler neler yiyecekler şimdi yanıbaşımda
Çok sinir bozucu değil mi ya. Valla tamamen cuma gününü düşünerek yemiyorum burası olmasa hepsinden azar azar yerdim kesin.Cayin yani bos olmasin diye yiyecem canim sen yanindakilere bakma yesinler benimkilerin hic agzi durmuyor bide bana yaptiriyorlar
Allah yardım etsin irade versin bize sağlam valla :)Canimsen sizin evdekileri sayma beeeeçok abur cubur ve de güzel şeyler oluyo yani yemememiz gereken şeyler
Bendim ben ; )Birisi burada yoğurda karıştırıp yemişti flo ya da hippo ydu sanırım öyle de deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?