Çubuk krakerkızlar sabah sadece süt içtim çıktım şimdi çayın yanına ne yesem sadece paketli ürünler var kantinde çubuk kraker yada kek bisküvi help help help
canım ya acıkmam diye düşündüm ama şimdi içim geçiyor bir şey yemek istiyorum çubuk kraker varsa 10 15 tane yiyicem 3 kalori imiş bir tanesiÇubuk krakerneden yanına almadın evden çıkarken
Geçmiş olsun canım kpss stresi çok zordur. Bu yıl girmedim ben şükür rahattım sen de inşallah istediğin sonucu alırsın
Doğum gününden sapasağlam geri döndüm elimi bile sürmedim zararlı şeylere diye geri gelmeni bekliyorum yesa. Menün çok güzel.
Süper menü inci alkışlar
Öyleymiş çok çok faydalıymış. O ortasından birşey çıkıyor ya hani yenmiyor yuvarlak işte onu da su şişeme attım geçen müthiş oldu
Sabah kahvaltıda zeytinsiz nasıl yapıyorsun kuzum ben çıldırıyorum zeytin olmayıncaafiyet olsun menün çok hafif.
1 değil 5 değil 10 mercimek köftesiiçok değil mi o ya.
Hahahahah işte kurnaz anne :) ne veriyorsun rüşvett
Oooo yüzme var başka sporlar da. Maşallaaaah
işte bu ya helal sanaDoğum günü maceramı anlatıyorum
11 çeşit vardı (karpuz ve salatayı da çeşitten sayalım)
yesa1 ne yaptı
sadece karpuz ve salata yedi (yaş pasta bile yemedim canım da çekmedi zaten)
sonra meyve geldi 1 dilim nektarin 1 dilim muz yedim
Kızlar misafirim vardı bugün ama elimden geldikçe dikkat ettim..
@anka_misaliyesa
Sabah 10 da.. 2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, taze nane,2 dilim tam tahıllı ekmek..
Ara öğün; sade türk kahvesi, bi iki parça çikolata (misafirle)
Öğlen; 6 tane mercimekli köfte, marul, domates, salatalık.. azcık ucundan kek, azcık ucundan börek :))
Akşam 19.30 1 dilim sini kebabı (bakZ eski konularım) 2 kaşık humus, 1 kaşık pilav, salata..
Yapabilirsem leslie yapıcam. .
Evet hepsinin bildirimini yapmıştım devam edicem internetim yoktu yazamadımkusura bakmayın.
Boy 1.60
Kilo 78
Hedef 60
Bugünkü menüm
Sabah 10
Omlet
2 çay kaşığı bal ve tereyağı
Domates salatalık biber
2 diliim ekmek
Bir fincan çay
Öğle 15
İzgara et 2 şiş
Salata
Bir bardak ayran
Saat 17 de yeşil çay
Akşam 18
1 şeftali 3 yeşil erik
Spor 40 dk parkta yürüyüş
Su: 2,5 litre
Vay vay vaaaay. Bravo yesa ne denir ki iraden galip gelmiş inanılmaz hafif atlatabilmişsin.Doğum günü maceramı anlatıyorum
11 çeşit vardı (karpuz ve salatayı da çeşitten sayalım)
yesa1 ne yaptı
sadece karpuz ve salata yedi (yaş pasta bile yemedim canım da çekmedi zaten)
sonra meyve geldi 1 dilim nektarin 1 dilim muz yedim
Hmmm tama akşam fotoğrafını çekip atıcam buraya herşey yazıyor kağıtta bana yorumda bulunun da ona göre devam edeyim ben de sağolun kızlar@MiuLego yağ oranı 20 ile 29 arası normal canım
senin 25 çıkmış güzel ama kas oranı da önemli eğer o az çıktıysa yaş oranını 22 ye 21 e çekip kas artttırırsan daha da güzel olur :)
yesa nasılsın canım nerelerdesin:)
Kürü üzümÇubuk krakerneden yanına almadın evden çıkarken
Oh afiyet olsun canım hoş geldindoğum günündeydim canım dün :) geldim ama şimdi :)
süper bir kahvaltı ile güne başladım :)
Herkese günaydın kızlar
Bol eksiler
Sabah tartıldım. Yazmaya hem korkuyor hem de utanıyorum. Kaç aydır uğraşıp verdiğim kiloyu 3 haftada geri aldım. yuhh bana.
yesa tekrardan rakip olalım lütfenn lütfenn
Belki gaza gelirim yeniden.ben ki 52 yi gördüm tartıda. Sonra da bir bıraktım hoppp yeme krizlerine girdim resmen
Canım çikolata en büyük aşkım :))hippotalamus canım çikolata bitter olsun kakao oranı en yüksek olanlardan :)
Allah korusun ya gerçekten iyilik yapası da gelmiyor artık insanın bunları okuyuncahttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-mi-yanayim-telefondan-olduguma-mi.1010131/
Kızlar BDV deki bu konuyu okuyun dikkatli olun hepimizin başına gelebilir Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?